İnternet & Teknoloji İnternetim Bitiyor Napıcam? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Napıcammmm Güncellemeler+1 yıl daha 7 günü var ve 1 gb kaldı İnternetim Bitiyor Napıcam? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
anonimbiri29 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yaparım yavrum internette alırım engiiiin takipçime 100 gb internet yollaaaa 0 0 Yorumla
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ek paket alacan bitanesi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl alla alla Yorumla BağımsızBiri +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yatıcan. 0 9 Yorumla Soran +1 yıl e sonra Yorumla BloodyGamer +1 yıl Kalkıcan. Yorumla Soran +1 yıl e Yorumla BloodyGamer +1 yıl İş güç okul falan derken akşam olacak. Yorumla Soran +1 yıl eee Yorumla BloodyGamer +1 yıl Yemek falan derken tv izleme seansları derken tekrar yatıcan. Yorumla Soran +1 yıl yav sen ne anlatıyon gözünü abicim gözünü seveyim ablacım be Yorumla BloodyGamer +1 yıl 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl yazamamışım da o derece beynim yanmış Yorumla
Liim10 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 86% +1 yıl bizene 0 6 Yorumla Soran +1 yıl yav kardeşim sanane ise görüş yapma ayrıca ben haber vermek için değil internet nasıl kazanabilirim bunun için yazıyorum bazen kampanya falan oluyor orada burada veriyor internet saçna sapan görüşler atmayın ya boş boş Yorumla Liim10 +1 yıl bu seni hiç alakadar etmez Yorumla Soran +1 yıl yazık kafana Yorumla Liim10 +1 yıl buda seni hiç alakadar etmez Yorumla Soran +1 yıl bunun beni alakadar etmediği de seni alakadar etmez Yorumla Liim10 +1 yıl aynen öyle seni hiç alakadar etmez Yorumla
Hedef2025 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Sevgilinle smsden konuşun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl zaten bi düzgün görüş gelse şaşırırım Yorumla
SADECEYASINN Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Para yuklicen 0 1 Yorumla Soran +1 yıl faturalı hat Yorumla
Bahtsızzss Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Annene söyle yenisini alsın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl oyuncak mı bu yenisini alıyor faturalı hat yenilenmesine 7 gün var diyorum Yorumla Bahtsızzss +1 yıl Ek pakat al Yorumla
golge_yeli Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Operatör ne 0 7 Yorumla Soran +1 yıl vodafone Yorumla golge_yeli +1 yıl Çarkı çevirdin mi Yorumla Soran +1 yıl çevirdim tabi bir yerden indirim verdi internet verse şaşırırım zaten Yorumla golge_yeli +1 yıl Ek paket alacaksın öyleyse Yorumla Soran +1 yıl çok pahalı paketler ya yani zaten hat ailemin üstüne Yorumla golge_yeli +1 yıl Öğrenci misin Yorumla Soran +1 yıl yav ne farkeder Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yaparım yavrum internette alırım engiiiin takipçime 100 gb internet yollaaaa
Ek paket alacan bitanesi
alla alla
🤣🤣
Yatıcan.
e sonra
Kalkıcan.
e
İş güç okul falan derken akşam olacak.
eee
Yemek falan derken tv izleme seansları derken tekrar yatıcan.
yav sen ne anlatıyon gözünü abicim gözünü seveyim ablacım be
😂😂
yazamamışım da o derece beynim yanmış
bizene
yav kardeşim sanane ise görüş yapma ayrıca ben haber vermek için değil internet nasıl kazanabilirim bunun için yazıyorum bazen kampanya falan oluyor orada burada veriyor internet saçna sapan görüşler atmayın ya boş boş
bu seni hiç alakadar etmez
yazık kafana
buda seni hiç alakadar etmez
bunun beni alakadar etmediği de seni alakadar etmez
aynen öyle seni hiç alakadar etmez
Sevgilinle smsden konuşun
zaten bi düzgün görüş gelse şaşırırım
Para yuklicen
faturalı hat
Annene söyle yenisini alsın
oyuncak mı bu yenisini alıyor faturalı hat yenilenmesine 7 gün var diyorum
Ek pakat al