İnternet & Teknoloji 2 ay İnternetim bitiyor ne yapmalıyım? Dalya56 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Param yok 😂 hediye İnternet veren uygulama var mı 😂 İnternetim bitiyor ne yapmalıyım? Cevapla 10 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 2 ay Hangi hattı kullanıyorsan onun uygulaması hediye İnternet veriyor. Sanırım bide kola kapaklarında şifre falan oluyodu bi ara 😂 1 3 Yorumla Dalya56 2 ay Türk Telekom Yorumla Cevap sahibi 2 ay Türk Telekom mobil uygulaması yüklü mü send e Yorumla Cevap sahibi 2 ay Her hafta hediye veriyor dene bence Yorumla
AntiAnensefalik Takip Et Xper 5 Yaş: 26 2 ay Bak hediye dedinde turk telekom sil supure girimde hediye alayim jhhj 0 1 Yorumla Dalya56 2 ay 😂😂 gir ben girdim bitti Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 15,7b cevap paylaştı. bence yenisini alın :D 0 3 Yorumla Dalya56 2 ay Mani Yok 😂 Barış_LonelyForever 2 ay Bende de yok o 😂 Dalya56 2 ay Kimde var ki 😂
Cleanman58 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 98% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 472 cevap paylaştı. Benim bir tekniğim var ama yasadışı 😂😂😂 0 3 Yorumla Dalya56 2 ay Nedir 😂 Yorumla Cleanman58 2 ay Burada olmaz 😃 Yorumla Dalya56 2 ay Tamam söyle mesaj da Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% 2 ay Öyle bir uygulama mı var 🤔 0 1 Yorumla Dalya56 2 ay 😂😂 vardır belki Yorumla
Rojindiyebiri Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 100% 2 ay Türk Telekomsan sadece sil süpür maalesef🤷♀️ 0 0 Yorumla
ggfdgjjmfdfdfffg Takip Et Xper 1 Yaş: 34 2 ay nrde oturuyorsun hattın ne 0 1 Yorumla Dalya56 2 ay İstanbul tür Telekom Yorumla
DOĞANABLAY Takip Et Xper 5 Yaş: 23 2 ay Numaranı ver yuklim😅 0 3 Yorumla Dalya56 2 ay Veririm bak 😂 Yorumla Dalya56 2 ay Özelden ama 😂 Yorumla Dalya56 2 ay Yazdım 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hangi hattı kullanıyorsan onun uygulaması hediye İnternet veriyor. Sanırım bide kola kapaklarında şifre falan oluyodu bi ara 😂
Türk Telekom
Türk Telekom mobil uygulaması yüklü mü send e
Her hafta hediye veriyor dene bence
Bak hediye dedinde turk telekom sil supure girimde hediye alayim jhhj
😂😂 gir ben girdim bitti
bence yenisini alın :D
Mani Yok 😂
Bende de yok o 😂
Kimde var ki 😂
Benim bir tekniğim var ama yasadışı 😂😂😂
Nedir 😂
Burada olmaz 😃