İnternet & Teknoloji Buradan biriyle tanıştık sesli konuşacağız nereye geçelim sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor En güvenli yer , Instagram telegram ya da başka önereceğiniz yer var mı? No vermiycem daha o kadar değil Güncellemeler+1 yıl Fake Instagram dan mı? Buradan biriyle tanıştık sesli konuşacağız nereye geçelim sizce? Cevapla Instagram Soruları Telegram Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bence tanişcak kadar güven vermiştir ztn instagram en sagliklisi en azindan reel tipini gorursunuz birbirinizin güvence saglanir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Numara vermiyceksen instadan konuş işte telegramda no gözükebilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gözükmüyor gizleyince diye biliyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende bilmediğimden gözükebilir dedim. Ne farkeder ya 😅 Yorumla
AgentKid Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. BlackBerry Messenger Enterprise, ücretli ama. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ücretsiz? Yorumla AgentKid +1 yıl Skype, Discord. Yorumla
northeaster58 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Telegram en iyisi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Biri yazmış no gozukur gizleniyor diye biliyorum. Instagram fake olur mu Yorumla northeaster58 +1 yıl Ayarlansan görünmez Yorumla Soran +1 yıl Telegrammi fake Instagram mi? Yorumla northeaster58 +1 yıl Telegram Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. Discord 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence tanişcak kadar güven vermiştir ztn instagram en sagliklisi en azindan reel tipini gorursunuz birbirinizin güvence saglanir
Numara vermiyceksen instadan konuş işte telegramda no gözükebilir
Gözükmüyor gizleyince diye biliyorum
Bende bilmediğimden gözükebilir dedim. Ne farkeder ya 😅
BlackBerry Messenger Enterprise, ücretli ama.
Ücretsiz?
Skype, Discord.
Skype olabılır mantıklı yani
Telegram en iyisi
Biri yazmış no gozukur gizleniyor diye biliyorum. Instagram fake olur mu
Ayarlansan görünmez
Telegrammi fake Instagram mi?
Telegram
Telegram.
Telegram
Discord
İnsta, telegram