Ben monitör alacağım fakat daha önce alan kullanıcıların yorumları nedeniyle şüpheye düştüm ghostling, ölü piksel, ışık sızması ve 200hz alamama gibi durumlar (casper curved olmayanda) olmuş. Daha önce alıp kullananlar bunları tavsiye eder mi?

Ben monitör alacağım fakat daha önce alan kullanıcıların yorumları nedeniyle şüpheye düştüm ghostling, ölü piksel, ışık sızması ve 200hz alamama gibi durumlar (casper curved olmayanda) olmuş. Daha önce alıp kullananlar bunları tavsiye eder mi?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet tavsiye ederim
Valla oyle durum olduysa da herkese olmamistir tabi ama sana denk gelecek olursa da geri verme tamir vs imkanin hic mi yok boyle sacmalik mi varmis.
Bu arada neler oynuyon knk gta falan giriyon mu eklesek istersen arkadas ariyom bende iyi denk geldin kjgfd
Sevgilim televizyona bağlasana niye uğraşıyorsun
Çok güzel Televizyonlar var
Oldukça iyiler Asus tavsiye ederim kalite olarak hepsinin de ma tepki süreleri aynı ve çok iyi.
Bütçeni söyle sana model önereyim. Sektördeyim. Bu model alınmaz.
6000-6500 e kadar çıkabilirim ama masam küçük olduğu için 24 inc ve üzeri sığmaz gibi
ama çok iyi bir şey var dersen fiyatı arttırabilirim
Sistem özelliklerin neler? 1080p oynuyorum dersem 24 inch yeter sana. Daha iyisi var. 27 inch 2k monitör
Bunu al;
www.gaming.gen.tr/.../
Asus tavsiye ederim, tuf serisi çok iyi
Hayırlı olsun