Nasıl giyineceğin ve neyi neyle kombinleyeceğin konusunda yardım almak için kombin önerileri tarzında uygulamalar kullanır mısın? Ben hiç ihtiyaç duymuyorum bu konuda kendime güveniyorum 😬🤓Combined#𝖤𝖽𝖺𝖬𝗈𝖽𝖺 👗👠
Kombin önerileri için yardımcı uygulamalar kullanır mısın?
Merhaba çok muzdarip olduğun bir konu olduğu için içimi dökmek amaçlı yazıyorum aman ne dertler var bu da dert mi diyebilirsiniz her neyse ben neyi neyle giyeceğimi düşünmekten kafayı yedim hep üzerinde saatlerce günlerce düşünmekten giyip giyip çıkarmaktan sıkıldığımı bir de üzerine vazgeçemediğimi bunu yapmaktan anca yaşayan varsa onlar anlar. Rüküş olmamalıyım şık olmalıyım aynı zamanda rahat olmalıyım çok boğucu da giyinmemeliyim güzel olmalıyım diye kafamı yorup başımı ağrıttığımı çok iyi bilirim özellikle netten kıyafet alınca nasıl gelecek diye gelene kadar düşünürüm neyle giysem bide az kıyafet olunca her şeyinle uysun diye koyu renkler alıp sonra da çok renksizim yaşlı gibi görünüyorum diye üzülmesi var ki sormayın hafife de almayın hem insan neyi çok takarsa o onun için dert olur o kadar çok düşündüpüm olmuştur ki en sonunda birilerine danışırım kadar vermek için sen bilirsin cevabını alınca da çılgına dönerim uygulama falan bilmiyorum ama galiba biraz dengesizim mesela eski fotolarıma bakıp giyimini yprumladupımı kötü giyinmişsem üzüldüğümü ve bir daha öyle kötü giyin emek için kendimi nasıl yorduğum gele hiç sormayın aman zaten sormazsınız da neyse dedim ya içimi dökmek için yazdım diye başta o yüzden laf kalabalığına takılmayın yani tavsiye vercek olursam - kelin ilacı olsa başına sürermiş-giyin ip foto çekip sonra fotolara 1 hafta falan sonra sakin kafayla bakmak olabilir bu konu önemlidir benim nezdimde tabii ki kıyafet asla her şey demek değildir ama önemseyenler için önem arz eder...
Hiç denemedim. Kesin direkt deneyip alırım. İstisnai olarak eşim ve kardeşim alır arada bazı şeyler. Bedenimi bilirler. Görsel zevkine güvenirim ikisininde.