İnternet & Teknoloji Vozol elektronik sigarayı dolum yapan bir yer var mı liktle falan uğraşamam ben açmayı beceremedim? Seher021 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Soru açık ve net bence kim nerede doldurur ne kadar tutar nereye gidim Güncellemeler+1 yıl Ben açamadım videoları da izledim Güncellemeler+1 yıl Nargile satan yerlere gidin orada dolduruyorlarmış Vozol elektronik sigarayı dolum yapan bir yer var mı liktle falan uğraşamam ben açmayı beceremedim? Cevapla Fal Soruları Nereye Gidilir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u tenedos Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. youtubdan baktınmı kolaya benziyor açıp doldurması azcık el yatkınlığı olan açar içini bunun sen likit al 0 6 Yorumla Seher021 +1 yıl Açamadım dedim ya Yorumla u tenedos +1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=9DqD_H4jbZIeli yatkın birine açtır dedim bende basit tornavidayı sokup çekmiş aşağı Yorumla Seher021 +1 yıl Dostum bunlar 3 4 defa actırmışlar diye böyle zart diye acılıyor bu hiç açılmamış cıkıntısı yok bişey sokayım içine Yorumla Seher021 +1 yıl Millette açamadı zaten Yorumla u tenedos +1 yıl bi elektirikçiye git açmasını rica et açsın onlar öyle preslenmiş ürünleri açmakta pratik kazanmıştır Yorumla Seher021 +1 yıl Mantıklı Yorumla
Ceronimo1132 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Şehir nere 0 2 Yorumla Seher021 +1 yıl Sehri napcan Yorumla Seher021 +1 yıl Ben adres istemiyorum yapan bir bölüm tütüncü olur elektrikci olur bir yer söyle gidim bulayım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
youtubdan baktınmı kolaya benziyor açıp doldurması azcık el yatkınlığı olan açar içini bunun sen likit al
Açamadım dedim ya
https://www.youtube.com/watch?v=9DqD_H4jbZI
eli yatkın birine açtır dedim bende basit tornavidayı sokup çekmiş aşağı
Dostum bunlar 3 4 defa actırmışlar diye böyle zart diye acılıyor bu hiç açılmamış cıkıntısı yok bişey sokayım içine
Millette açamadı zaten
bi elektirikçiye git açmasını rica et açsın onlar öyle preslenmiş ürünleri açmakta pratik kazanmıştır
Mantıklı
Şehir nere
Sehri napcan
Ben adres istemiyorum yapan bir bölüm tütüncü olur elektrikci olur bir yer söyle gidim bulayım