Arkadaşlar merhaba ben 1-2 haftadır bi öğrenim içersindeyim
TryHackMe Cyber Security Training sitesinden öğrenimi sağlıyorum
- Introduction to Cyber Security
- Pre Security
Bu odaları tamamladım
- Web Fundamentals
Buna hala devam ediyorum
arkadaşlar sürekli yeni şeyler öğrendiğimden dolayı kafam çarman çorman yani gittikçe yeni şeyler çıkıyor doğal olarak öncekilerinide unutuyorum allah aşkına yardımcı olun biri bir şey desin şöyle yap desin vallahi dinleyeceğim
abartısız söylüyorum günde 2 saat bilemedin 4 saat çalışıyorum
acaba diyorum devam edim anlayarak öncekileri aldırmaksızın practice kısmına geçtiğimde pekişecekmi?
yani kafam karışık harbi mecazsız patlamak üzere yardımcı olun..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
unutman gayet normal amacın zaten orada ki hazır şablonları ezberlemek değil ki oradaki a problemine yaklaşım biçimini idrak etmek ve unttuğun konuları bir daha üzerinden geçe geçe second nature halini alacak biraz sabır et konular kafanda iyice demlensin
Abi teşekkür ederim yorumun için practice kısmına geçtiğimde unutmaktan korkuyorum aslında yani takılı kalmaktan korkuyorum bu normal bir şey mi yani bi görev vardır o görevde işime yarayacak komut vs bunlar aklımdan çıkacak diye ya da öğrendiğim kavramları ne işe yaradıklarını unutacağım diye
Isntgramdan sesli arama ve msjla konustugumuz kişiler yerimizi ve kimlik bilgilerimizi bulabilir mi hiç bilgi vermediğim halde sadece konuşmuş olduğumuz için konuştuğum kişiler böyle islerden anlıyorsa yöntemleri varsa ben bilgi vermediğim halde bile sadece konuşmuş olmaktan kimlik bilgilerime erişir mi bulabilir mi kötüye kullanılır mi
unutman normal dostum sonuçta aşına olmadığın bir şeyi ile iştigal ediyorsun bazı kavramlar kafanda oturana kadar çok unutacaksın sadece yeni başlayanlar değil alanında uzman olanlar unutuyor
@Kendimcim kimlik bilgilerine eğer makinene erşmemi yoksa ulaşması imkansız
Nasıl anlamadım makine oluyor
Makine ne oluyor
Abi o zaman çalışmaya durmadan devam etmeliyim değil mi yaptığım gibi o an ki konuya odaklanıp bittiğinde diğer konuya odaklanmalıyım işin sonunda takıldığım noktaları araştıra araştıra mı alışacağım abi
@Kendimcim telefonun ya da bilgisayarına erşimi yoksa kimlik bilgilerine erşmesi zor
tabi buda bir yöntem ama okulda yapılan mantıkla yapma bence diyelim web fundemantels çalışıyorsun bu konuya iyice hakim olana kadar gerekirse bunun üzerinde aylarca kal
Abi her şeyi bırakıp öğreneceğim yola odaklanmalıyım yani aylar sürse bile tam kavrayana kadar mı. Abi birde fazla mı çalışıyorum 2-4 saat ve her gün arada 1 gün kafamı dinliyorum doğru diyorsun abi roma 1 günde kurulmadı sonuçta
bence az bile çalışıyorsun 2-4 saat az
kaç saat çalışmalıyım abi
zamanına göre değişir ama min 8 saat uygun bence
Abi birde kişisel bir soru soracağım sana ben sızma testi uzmanı olma yolundayım inşallah bir gün hayalimle göz göze olacağım abi benim ellerimde absürt olmayan dövmeler var yazılar var bu sektörde dövmeye bakıyorlar mı yani boynumdada var yazı var bir bilgin var mı kamuda çalışmak istemiyorum zaten özelde çalışmak istiyorum
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!