Güncellemeler
+1 yıl
Çıkmıyor aklımdan Allahım yardım et çok endişeleniyorum çoğu insan bulur bulabilir yöntemler var diyor o işlerden anlayan insanlar sadece arama ve msjla bulabilir diyor
Internetten teknolojiden anlayan var mi ileri derece de uyuyamiyorum ruhen çok kötüyüm ne yapacağım böyle?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sende stres ve uyku düzensizliği var
Konu nedir?
Instgramdan konuştuğumuz kişiler yerimizi ve kimlik bilgilerimizi bulabilir mi söylemesek bile buna herkes bulabilir bunu yapabilen insanlar var diyor konuştuğum kişiler kimlik bilgilerimi sadece konuşmuş olmakla bulabilir mi buna şüphe etmekten mahfoldum
Şöyle, eğer ki profilinizde adınız, soyadınız, işte yaşadığınız şehir, doğum tarihi gibi, hepsi veya parça parça bilgiler bulunuyorsa, ufak ufak elemelerle bulunması mümkün.
Hesabınız fake mi yoksa reel mi?
Öylesine boş bi hespti bilgi yazmıyordu ama ben bilgi yazmamasina rağmen ben söylemedigim halde sadece mesaj ve arama ile bulabileceğini öğrendim öyle dediler hep öyle yazdılar sadece arama ve mesaj oldu diye kimlik bilgilerime ulaşırlar miş bunu yapabilen insanlarlarsa o konuştuğum kişiler
DSALJKFLŞKSAJDGŞAJSKŞLJGASKS
Eğer kendi numaranla normal bir arama yaptıysan, veya kendi numarandan mesaj attıysan tamam bulunabilir fakat instagram üzerinden mesaj ve arama ile hiçbir şeye ulaşamazlar merak etme, yem atmışlar korkutmuşlar sadece o kadar.
Ama herkes aynı şeyi söyledi herkes korkutmak istemiş olamaz ki bu işlerle uğraşan insanlar bile bulabilir dedi farklı yöntemler var bulmak için o konuştuğun kişiler öyle insanlarsa bulabilir dedi
Telefon numaran o hesaba kayıtlı mı?
E postalar vardı
Kayıtlı telefon numaran yoksa o hesaba ait, ucundan kıyısından mümkünatı yok bulamaz. Bak seni bulabilmesi için ya elinde telefon numarası olacak, ya da bazı bilgiler olacak ki eleyerek paneller yardımıyla bulabilsin.
sorun ne?
Yazdım sende okuyup cevap verir mısın buraya yazdım başka birine yanıt olarak
korkma yav, insanların kimlik bilgileri internette dolaşıyor zaten. korkulacak bir şey yok
Öyle bir şey değil ama dolaşıyor olması değil sorun direkt benle konuştukları için benim kimlik bilgilerimi bulup bilgilerimi kötüye kullanırlar mi bilgilerime ulaşırlar mi diye çok şüphe ediyorum
hayır öyle bir şey yapamazlar, rahat ol
Sebep nedir
Gündüz uyursan gece uyuyamizsin