vermem iphone 11 aldım işimi görüyor her sene adamlar yeni model telefon çıkartıyor sizde alıyorsunuz enayi gibi bir ton para veriyorsunuz aldığınız telefon da yakında eski model olcak gerek yok telefon bozulana kadar kullanırım nedir bu kadar telefona tapmanız anlamış değilim sanki diğer telefonlar uygulama açmıyor kimse bana demesin yok kamerası iyi yok şu bu falan gereksiz masraftan başka bir şey değil alanda varsa gösteriş budalasıdır millet g*tunu satıyor böbreğini satıyor ekmek alacak parası yok belediye dağıtıyor sanki herkesin elinde son model telefon
İnternet & Teknoloji konusunda 487 cevap paylaştı.
Paran varsa alırsın yeterince yoksa zorlamaya gerek yok. İphone kaliteli telefon ama her sene aynı telefonu iteleyip iteleyip 1 gram azaltıp filan koyuyorlar piyasaya ne bi özellik ekliyorlar ne başka bir şey. Muhtelemen iphone 15 pro max ile iphone 20 pro max aynı olacak :D
Acunda canımsın o zaman, apple yıllardır kendini geliştirmiyor sadece ufak dokunuşlarla aynı telefonu fiyatı yükseltip yükseltip satıyor. Diğer firmalar tasarım ve işleyiş konusunda devrim yaratmaya başlarken 11 den bu yana elle tutulur bir özelliği yok çıkardığı telefonların. İnsanlar buna tepki göstermek yerine almaya devam ettikçe de kendini geliştirmeyecek.
Enayiler alsın ben yüz milyar verecem telefona yine sadece telefonla konuşcam hadi lan ordan o kadar para verdikten sonra çektiğim fotoğrafi elime kağıt şeklinde vermesi lazım