İnternet & Teknoloji En çok kullandığınız sosyal ağ hangisi? aisimsiz6 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Instagram Twitter YouTube WhatsApp TikTok Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En çok kullandığınız sosyal ağ hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Instagram ve youtube kullanıyorum şu sıralar 2 0 Yorumla
wkertenkele Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 454 cevap paylaştı. Birseylerle ugrasirken arka fonda Youtube dinlemek en buyuk aliskanligim 🎧 bu bazen muzik oluyor, bazen bir soylesi, bazen hikaye ya da her telden bisi cikabilio 🤣 0 0 Yorumla
edacantekin Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Instada aktif olarak çalışan bilim insanlarına türkiye 1 0 Yorumla
Venetor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl internet discordpinterestyoutube 0 1 Yorumla aisimsiz6 +1 yıl Güzel Yorumla
Çirkin_Kral16 Takip Et Xper 6 Yaş: 49 , eic 87% +1 yıl Kızlar soruyor şıkkı yok olsaydı KS du ama ikincisi instagram 0 0 Yorumla
İsimsizgezgen Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Giriyorum kım nerde ne yapmış derken reels izlerken saatlerimi istemsiz kaybediyorum 0 1 Yorumla aisimsiz6 +1 yıl Kesinlikle dalıyor insan 😂 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 914 cevap paylaştı. KS dışında youtube sanırım 1 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 318 cevap paylaştı. İnstagram ve whatsapp 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 565 cevap paylaştı. Instagram, YouTube, KS favorim 🍀🗝️ 1 0 Yorumla
umeyirarsln Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl YouTube olabilir 1 1 Yorumla aisimsiz6 +1 yıl Olabilir 😊 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Twitter. :D Bu arada artık X o X :D 0 3 Yorumla aisimsiz6 +1 yıl Anlamadım ☺️ Yorumla Seinjerlin +1 yıl Yani Twitter'in adı " X" oldu ya onu demek istedim. :D Yorumla aisimsiz6 +1 yıl Hee anladım 😃 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,6b cevap paylaştı. KS ve instagram 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen en çok Hangisini kullanıyorsun 0 1 Yorumla aisimsiz6 +1 yıl WhatsApp ve YouTube Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 794 cevap paylaştı. YouTube 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Instagram ve youtube kullanıyorum şu sıralar
Birseylerle ugrasirken arka fonda Youtube dinlemek en buyuk aliskanligim 🎧 bu bazen muzik oluyor, bazen bir soylesi, bazen hikaye ya da her telden bisi cikabilio 🤣
Instada aktif olarak çalışan bilim insanlarına türkiye
internet
discord
pinterest
youtube
Güzel
Kızlar soruyor şıkkı yok olsaydı KS du ama ikincisi instagram
Giriyorum kım nerde ne yapmış derken reels izlerken saatlerimi istemsiz kaybediyorum
Kesinlikle dalıyor insan 😂
KS dışında youtube sanırım
YouTube daha çok müzik dinlemek için.
Farketmiyor
#Mirliva
İnstagram ve whatsapp
Instagram, YouTube, KS favorim 🍀🗝️
YouTube olabilir
Olabilir 😊
Farketmiyor
#Hükümdar
Twitter. :D Bu arada artık X o X :D