Sosyal ağ kullanmayan erkek 10 - 0 önde, erkeklere yasaklanmalı 😂😂
Benim inst var ama paylaşım yok, alışveriş için açmıştım ama keşfete bakarım bazen
Sosyal ağ kullanmayan erkek 10 - 0 önde, erkeklere yasaklanmalı 😂😂
Benim inst var ama paylaşım yok, alışveriş için açmıştım ama keşfete bakarım bazen
Neden sadece faşit yaklaşım. Unutmayın!! Türkiye de her 10 kadın dan 8 i sosyal medya kullanıyor. Bu 8 kadın dan 6 sının en az 5 sosyal medya hesabı var.
Türkiye de her 10 erkek den 4 ü sosyal medya kullanıyor. Bu 4 erkekten 2 sinin en az 5 sosyal medya hesabı var.
Bu istatistik veriyi al ve erkek düşmanlığına bir son verin..
Erkekler sadece bir tane bile kullansa kadınlara yürüyor kadınlara bakıyor amaç bu yani. İllaki kişilikli olanı var o da zor yani
Ah be kuzum, kim seni bu kadar doldurdu.
Sosyal medya üzerinden kim daha çok yürüyor dersen onunda istatistik verisi var. Kadınlar %13 fark ile başı çekmekte. 🤣👏🤣
Hayır inanmıyorum ndndn
Yani inanıp inanmamak sana kalmış bir şey ama istatiksel veriler doğrultusunda aldatma yürüme daha çok kadınların yaptığı şeyler erkekleri koymuşsunuz çağırma gelen bir çivi çakıyor giden bir çivi çakıyor arka planda kendi yaptıklarınızı görmüyorsunuz
Haberlerde kadına şiddet kadına taciz olaylarını o kadar çok gündeme geliyor ki kadınların yapmış oldukları hiçbir şey göze gelmiyor evet sadece kadınlara değil insanlara yapılan öldürme şiddet taciz eğitimlerin hiçbirini kabul etmiyoruz
Ama adalet Bakanlığının verilerine göre son 9 yıl içerisinde Aldatmaların %70 oranı kadınlar yüzünden ve bu oranın %78’de kadınların aldatmasından kaynaklı olduğunu biliyor muydun
Ayrıca bağımsız kuruluşlar tarafından yapılan Türkiye’de değil Amerika’da Türk kadınları erkeklerden daha fazla sosyal medyada aktifler
Twitter ve telegram 😁
KS VE Watsapp bu kadar..
Aynen
Cevap
31Cevap
Hiç birisinde paylaşımım yok.
En çok facebookta vakit geçiriyorum. Videolara girince çıkamıyorum.
Yengeç, yılan yiyen Çinlilerin videolarına dalıp gidiyorum. Abuk subuk videolar izliyorum boş boş.
Ben sosyal medya kullanmıyorum bile bile günaha neden gireyim ki hayırlı insan elbetki gelecektir kalbin nasılsa öyle biri nasip olacaktır Allah’a güven
Burasını hep yanlızlıktan ve sıkılınca kullanıyor um .. .
Instagram oylesine hikaye hep paylaşıp anılarımı biriktirmek için 😂
Wapsapta ailem için kulanıyom 🥰🌸
Ben evlendikten sonra Twitter ve burayı açtım sadece ikisi de genel konularda bilgi paylaşımı
Arabam olduğu için instagram.
Şirket için WhatsApp.
Araba derken 😂
Bildiğimiz araba.
Ben biraz deli akıllıyım. Aynı zamanda memleket aşığı gece 2 sinde evde otururken bir anda karadeniz'e kontak çevirdiğim geceler olmuştur😂
Hava atıyorsun o zaman jhgh
Hava atmakla pek ilgisi yok sevgili arkadaşım.
Ben keyfime düşkünüm kendim karadenizliyım.
İstanbul da durmak mecburiyetten ekonomik olarak özgür olsam daimi karadeniz de kalırım
sosyal medya kullanmıyorum rahatım
tabi KS sayılmazsa :)
KS sayılıyor 😂
nöbetten nöbete KS ye takılıyorum bu kadar da olsun ama demi
Asker misin
hayır
Burası dışında Instagram var arada bakıyorum düzenli baktığım Twitter var gündemi takip etmek için
KS dışında hesabım yok
Açmayı da düşünmüyorum
Hemen hemen tüm sosyal medya platformlarında hesabım var.
Benim Instagram var paylaşım hiç yok sadece pp
Hesabım var ama ne bir şey paylaşıyorum ne de kullanıyorum. Aktif değilim.
Linkedln kullanıyorum sadece
Bende sosyal medya çok kullanım az oradaki yorumları paylaşımları okumayı seviyorum çok eğlenceli oluyor 😂😂😂😂
İnsta var ama ders için açtım hatta adı yks amelesi 😂🤓 wp var okul grupları içindi bir de burası var. Sen burayı niye kullaniyon :D @_Aşmayy
Twitter survivor bittiğinden beri pek girmiyorum oraya Instagram bide az aktifim
Kıskanma 😎 Telegram bir numaramdır
Çok kıskanıyorum uff
🤣🤣🤣🤣 boğazında kalsın
Eskiden yoktu şimdi hepsi var 😊
Hiç bir şey kullanmıyorum
Only whatsapp.
Burası ve dc var buluntu olarak..
Sosyal ağ gördümmu dayanamıyorum 😁
Irztagram
İnce gönderme mi var mdndn
Kullanmıyorum.
Discord ve instagram