Arkadaşlar yanlışlıkla hocaların olduğu üni grubuna foto attım, fotoyu atmamla silmem bir oldu. Gittiği an herkesten sil dedim, galerilerine kayıt olmuş mudur? Çok gerginim ya :(
Güncellemeler
+1 yıl
Cevap verenlere teşekkür ederim, aramızda bel altı kişilerde var her zamanki gibi.
Yanlışlıkla whatsapp grubuna foto attım, galerilerine kayıt olmuş mudur?
Allah'ım lütfen kaydetmesin ya, öyle müstehcen bir foto değil herkes onu anlamış 🙄 ama görüntülü konuşurken ss almıştım en bakımsız halim var. Sınıftaki kızların ağzına sakız olmak istemem
Öyle müstehcen bir foto değil bu arada sadece arkadaşlar arasında çekilen bakımsız ve doğal bir foto. Dediğiniz şeyi denedim bu arada, arkadaşım ios kullanıyor ona atıp sildim ama galeride yoktu. Umarım böyle olur ya
Kendimi beğenmiyorum kanka, sınıfta sonradan görme kezbanlar var. İnsanları giyinişe, dış görünüşe göre yargılayan. En ufak açığında yerin dibine sokan. Onlara malzeme verdim kendi ellerimle
Aşkım kız arkadaşımla görüntülü sohbet ediyorduk bu da ss almış bende başkasına atarken gruba attım. Ama nasıl çirkinim bir görsen fotoda... Sınıftaki sonradan görme kezbanların diline düşerim diye korkuyorum
Ya arkadaşımla görüntülü konuşuyorduk, ss aldım. Fotoda nasıl bakımsız ve çirkinim... Bunu başkasına atarken gruba attım kahretsin ki. Sınıftaki kızların ağzına sakız olucam bittim ben
Aşkım kız arkadaşımla görüntülü sohbet ediyorduk bu da ss almış bende başkasına atarken gruba attım. Ama nasıl çirkinim bir görsen fotoda... Sınıftaki sonradan görme kezbanların diline düşerim diye korkuyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
gelen medyayı kaydet seçeneği aktifse kayıt olmuştur
Hackli WhatsApp varsa sabaha kadar sil gene kalır karşı tarafta. Önemli olan hackli WhatsApp kullanmayı düşünecek kadar şeytan biri var mı grupta
Android de silinir de apple da kaydediliyor diye biliyorum silinmiyor yani
Bunu denemek için ios kullanan arkadaşıma yaptım ama kaydedilmemişti
O zaman kaydetmiyor tam emin degildim
Allah'ım lütfen kaydetmesin ya, öyle müstehcen bir foto değil herkes onu anlamış 🙄 ama görüntülü konuşurken ss almıştım en bakımsız halim var. Sınıftaki kızların ağzına sakız olmak istemem
Ondan kolay kacilmiyor yanliz
Neyden?
Kizlarin diline dusmekten
Maalesef ondan korkuyorum işte
Ondan kacis yok
Bazıları renkli whatsap kullanir galerilerinde kaliır özellikle ıphonlar
Ay hayır lütfen olmasın ya lütfen
Geçmiş olsun
Öyle müstehcen bir foto değil bu arada sadece arkadaşlar arasında çekilen bakımsız ve doğal bir foto. Dediğiniz şeyi denedim bu arada, arkadaşım ios kullanıyor ona atıp sildim ama galeride yoktu. Umarım böyle olur ya
Bazı renkli whatsap lar tutar
Ağlarım ama 😭
Abartma
Abartmıyorum of ya of varoşların diline düştüm Allah kahretsin
Kendini bwğenme fazla
Kendimi beğenmiyorum kanka, sınıfta sonradan görme kezbanlar var. İnsanları giyinişe, dış görünüşe göre yargılayan. En ufak açığında yerin dibine sokan. Onlara malzeme verdim kendi ellerimle
Onların seviyesine inme boşvee
ne fotoğrafı attığına bağlı
İnşallah sıkıntılı bir fotoğraf değil
Herkesten sil bir şey olmaz inşallah
Hayır düşmez direk silinir
Silmişsin resmi sorun yok.
Sevgiline atarken oraya attıysan sıkıntı 😄
Öyle bir şey değil
Normal bir fotoysa niye gerginsin
Tamam
Nasil bir foto idi
Konu bu değil
Eger ki benim gibi chatspay uygulamasını kullanan varsa kaydediyor
Umarım yoktur yoksa bittim ben
Aeni bitirecek olan bu fotograf ne ki
Ya arkadaşımla görüntülü konuşuyorduk, ss aldım. Fotoda nasıl bakımsız ve çirkinim... Bunu başkasına atarken gruba attım kahretsin ki. Sınıftaki kızların ağzına sakız olucam bittim ben
Ya abartilacak bisey degil be ne olabilir ki
Ne fotosu
Konu bu değil aklınıza neler geldiğini biliyorum sizin ben ama maalesef öyle bir fotoğraf değil
Hayır hemen sildiysen galeriye düşmez.
ne fotosu :D
Olabilir. foto neydi
Ne fotoğrafı attın
Nasıl bir fotoğraf
Nude sanırım
bir şey olmaz takma kafanı
Nasıl bir foto?
Sana ne
Niye sinirlisin? Kaydetmez galeriden de siler
Fotonun ne olduğu konu değil ya hani, en azından seninki gibi çıplak foto değil
🤣🤣🤣
Komik
Spor sonrası çekilmiş bir foto... Ne var bunda
Belli kanka
Evet belli zaten. Sen ne görüyorsun başka kanka
Of sal hadi ya, baydın
Ne sıkıcı birisin ya 🤣
Tamam öyle hadi
Bende bilmiyorum ki işte, yanlışlıkla attım rezil olucam
Niye rezil olasın ki?
Yanıt neden yanlış kişiye gidiyor ya
Bana yazdığın için bana geldi
Uygulama ne kadar bozuk, başkasına basıyorum yanlış kişiye gidiyor. Sana yazmadım yani
Peki
nude mi attin
Sana ne kanka
foto neydiki
Sildiğin an gider