Git gez o zaman ister ol ister olma kötü bir şey dedik sanki insanca düzgün bulamazsın hepsi cinsel ilişki peşinde kesin zaten farklı şehirdeyizdir ondan eminim git tinder indir görürsün millet önermiş
Soruyu güncellemeyi oku nesini anlamadin? Sonra cevap yaz diyorum hala gelmişsin hangi şehirde yaşıyorsun diyorsun benim 8cin arkadaş olacagim kişinin aynı sehirde olması gerekmiyor 🤣bb yazma
Buluşacağız diye yazmışsın güncelleme de tamam yaw Allah aşkına kapattık hanımefendi hayırlı akşamlar size inşallah bulursunuz dün bir şey dedik saçma cevap verdiniz kırıcı bir şekilde
Siteye gir Facebook hesabı ile giriş yap. Sonra pp olarak otomatik FB resmini alıyor. Arama yerlerinden konumdan arkadaş edin. Her girdiğinde puan veriyor. O puan ile beğendiğin veya konuşmak istediğin kişiye hediye gönder böylelikle etkileşim sağlamış olursun. Karşı taraf da hediye gönderir veya hediyeni kabul ederse iletişime girebilirsin. Bu ücretsiz olan için geçerli. Ücretli kısımda dilediğin kişiye mesaj atabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hepsi boş heryerde abaza var yani bence bousnw kendini yorup üye nile olma
Ne yapıyim ya
Var benim😊😊
Anlamadım
Konusabiliriz istersen
Neyi?
Düzgün konuşacak demişsiniz ya o yüzden dedim
Anlamadım?
Neyse yaw boş ver iyi akşamlar konuşacak biri diye sormussunuz o yüzden dedim normal arkadaş olarak
Güncellemeyi oku uyg öneri yaz?
Aynı şehirde isek buluşuruz neyse hayırlı akşamlar
Bu kafada biriyle arkadaş olmam zaten ben farklı yerler gezmeyi seviyorum sen soruma cvp ver okuyup?
Git gez o zaman ister ol ister olma kötü bir şey dedik sanki insanca düzgün bulamazsın hepsi cinsel ilişki peşinde kesin zaten farklı şehirdeyizdir ondan eminim git tinder indir görürsün millet önermiş
Tinder nasıl kullanılıyor
Gizlisin😂
Evet dün laf söyledin ne yapabilirim
Söyler misin
Laf soylemedim soruyu guncelide sonra yaz
Neyse konuşmak istiyor musun
Bu kafada biriyle arkadaş olmam zaten ben farklı yerler gezmeyi seviyorum sen soruma cvp ver okuyup?
Bunu sen yazdın işte
Niye yazdım onu oku aynı sehirde olma ihtimalim8z %4 😂
Ne için takip atacagim anlayamadım
Ne için yazdın bende anlamadım neyse hayırlı akşamlar
Hangi şehirde yaşıyorsun
Soruyu güncellemeyi oku nesini anlamadin? Sonra cevap yaz diyorum hala gelmişsin hangi şehirde yaşıyorsun diyorsun benim 8cin arkadaş olacagim kişinin aynı sehirde olması gerekmiyor 🤣bb yazma
Yaw tamam güle güle Allah Allah saçma sapan cevap veriyorsun havalara bak Allah aşkına
Aynı şehirde demedim zaten sen anlamıyorsun neyse havalı şey
Komiksin sorumu oku cvp yaz doyorum hangi şehir hangi şehir diyorsun habire?
Sorun belli zaten cevabını dün yazmışım komik olan sensin havalara bak Allah'ını seversen
Senin yazdığın tek şey şehir şehir şehir ne yapacaksin şehri ne alaka 😂🤣🤣🤣🤣🤣
Buluşacağız diye yazmışsın güncelleme de tamam yaw Allah aşkına kapattık hanımefendi hayırlı akşamlar size inşallah bulursunuz dün bir şey dedik saçma cevap verdiniz kırıcı bir şekilde
Tamam sen git başkası ile konuş buluş gez tamam hadi eyvallah
Uzakta olan adam çıkıp gelirmi imkansız
Ne alaka gelir bende gelirim 🤣sen yat evde farklı yerler gezmeyi seviyorum ben
Ne diyorsun sen ya düzgün konuş akıllı ol
Farklı yerleri gez gezme demiyorum git yolun açık olsun
Burdan bulabilirsin tinder var
Nasıl kullanılır? Ücretsiz
Buradan yaz
Burdan tanışabiliriz diyorum yani
Sorumu ve yorumları okuyup yazarsan sevinirim tekrar?
Tamam bende bu uygulamadan bulabilirsin diyorum ben tanışmak istiyorum
Yan yana buluşmak?
Arkadaş olmak.
Farklı şehirde bile olsa
Evet bende bunu kastediyorum işte
Ee yani?
Hangi ildsin
Ne alaka?
Ona gore tanisicam senle
Ne alaka farklı şehir olunca ne oluyor
Olmuyo
Online people
Nasıl bir uygulama
@sbinarar ücretli ama çok kişi yok bu yüzden.
Ücretsiz?
Ücretsiz kısmı kısıtlı ama kadınlar için bu kısıt var mı bilmiyorum
Ücret vermem ücretsiz yer önerisi?
Tamam ücretsiz kullanabilirsin sen de
Nasıl kullanılır hani ucretliydi
Siteye gir Facebook hesabı ile giriş yap. Sonra pp olarak otomatik FB resmini alıyor. Arama yerlerinden konumdan arkadaş edin. Her girdiğinde puan veriyor. O puan ile beğendiğin veya konuşmak istediğin kişiye hediye gönder böylelikle etkileşim sağlamış olursun. Karşı taraf da hediye gönderir veya hediyeni kabul ederse iletişime girebilirsin. Bu ücretsiz olan için geçerli. Ücretli kısımda dilediğin kişiye mesaj atabilirsin.