+1 yılSana bir şey anlatmak istiyorum ama neyse ki bu da bir şey değil mi var mıydı şimdi bu kadar şımarmadan durabilecek misin sen hiç şımarmadan ama ben biliyorum ki doğdun büyük bir gün önce denemek istedim 😂😂 bu ne böyle klavyem bile şımarık sevmiyor
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılsana bir şey anlatmak istiyorum ama ben dinlenmezdim zaten yaptimda o da doğru değildir ve sadece sayfa yöneticileri ve çalışanları ile ilgili sonuçlar burada sevdiğim birine içimden bir ses illaki gider ve zararlar nedeniyle bir süre sonra da devam ediyor, saçma bir şey çıktı
10 Yorumla
+1 yılSana bişe anlatmak istiyorum ( ama olmuyor mu var hee ne kadar çok sevdiğimi bilmiyorsun hangi magazadnan ne kadar çok sevdiğimi dünyalara beşinci boyut kalıcı makyaj yapıyor kendine özgü bir şey olmaz kafası cabuk gelen ) oha bune şok yasadim şu an
212 Yorumla- +1 yıl
Klavyemde en az benim kadar psikopat 🤣
- +1 yıl
Bişey keşfettim şu an dur 🤣
- +1 yıl
Başlığı degistirdikce sözcükler değişiyor oha hiç kullanmiyordum bu özelliği çok terbiyesiz şeylerde var çüş bunları ben yazmış olamam ohaaa sarhoşken yazdım heralde
- +1 yıl
Edepsiz bu klavye ya 🤣
- +1 yıl
Aahhha bu çok iyiydi mizah anlayisin mukemmelmis @hopss yazma yanariz ahaha
- +1 yıl
Aynen süper di tesekkurler 👍🏻
+1 yılSana bir şey anlatmak istiyorum da çok güzel olmuş bu ne ya bu kadar güzel ki. 😂
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
+1 yılSana bir şey anlatmak istiyorum dedi ve ben de bu söylediklerinden bir kez bile senden başka kimse beni durduramazdi bir kez bile bu yüzden çok güzel bı cocukluk çok güzel bı cocukluk gecirmisim bir kez bile senden en çok okunan yerel bir de ben makine ve ekipman desteği ve ben de bu güzel bir şehir olan biri olan ve olmayan bı adam gibi
10 Yorumla
+1 yılSana bişey anlatmak istiyorum ama şu anda bu konuyu ara işaret eden yazar oyun ve eğlence merkezi olarak doğmuşum ama bu sefer öyle bir şey yok diyorsun 😂 kimse yok bende de var 😀 söylemiyor ama fışkırıyor.. Bu ne beee 😂😂😂
11 YorumlaSana Bir şey anlatmak istiyorum dedi işte böyle bir şey yok knk onlar da çaldılar Çankırı il genel meclisi başkanı Sevinç Erol ve seyircileri Gangnam dansı eyvah eyvah ne pişirsem ne demek buneeee dkdjdjdjdfjfjf
13 YorumlaSana bir şey anlatmak istiyorum ama nasıl oldu da bu ne biçim bir şey yok meme kanseri tedavisi gören bir başbakan var jsjhshssjs bu ne böyle bir şey beklemiyordum.
11 Yorumla
+1 yılSana bir şey anlatmak istiyorum da ama çok zor geliyor sana ama gerçekten seni seviyorum seni çok istiyorum çok seviyorum çok istiyorum
Ohoo bu ne böyle 🙇🏻♀️ yok öyle bisey13 Yorumla- +1 yıl
Klavyem bozmuş niyeti kendisi ile münasebetimiz yok. Tanımıyorum şahsen🙇🏻♀️
+1 yılSana bir şey anlatmak istiyorum ama olmuyor çünkü ben de özledim seni düşünüyor hayalleri gerçek aşktır bazıları hastalık hâline getiriyor...😂😂
Bu çıkıyor11 Yorumla
+1 yılSana bir şey anlatmak istiyorum seni seviyorum bebeğim benim kurban olurum sana ben aşkım benim seni çok özledim ben seni çok sağol okey o kadar mı fark eder ki sen iste yeter artık ne zaman gelir acaba neden ki ne kadar güzel ki sen iste yeter artık ne zaman gelir acaba neden
11 YorumlaSana bir şey anlatmak istiyorum dedi ama ben dayanamıyorum artık bir yarar var mı diye sordu ben de seni seviyorum.
Klavyem bu günlerde çok duygusal demek.13 Yorumlasana bir şey anlatmak istiyorum ama olmuyor işte git demekle olmuyor mu ya da arama yapabilirsiniz merhaba abla merhaba abla merhaba abla
Tekrara bindi dmajdpwjfkfj
14 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 362 cevap paylaştı. Sana bir şey anlatmak istiyorum ama olmuyor işte öyle bir şey yok ki zaten o yüzden bunu paylaşmak için çok teşekkür ederim diye klavyem saçmalıyor 😬
14 Yorumla
+1 yılSana bir şey anlatmak istiyorum ama sen anlamıyorsun beni anlamıyorsun beni anlamıyorsun beni anlamıyorsun ben
Beni kimse anlamıyor poncik kalbim hassas diyorum🥺110 Yorumla- +1 yıl
O zaman intikam almazsın dimii tatlı poncik 🥺
- +1 yıl
Harbi panik oldum 😂
- +1 yıl
Hain domdom🥺
- +1 yıl
Şu son iki yorumundan iyi soru cıkar hee😂
- +1 yıl
Bitirdim soru haklarımı😅
İnternet & Teknoloji konusunda 469 cevap paylaştı. Sana bir şey anlatmak istiyorum, alttaki her gün kekspır yer. Kekspır hiçbir yerde peşimi bırakmıyor bak 😃
27 Yorumla
+1 yılSana bir şey anyatmak istiyorum yine aynı şekilde yapmaya 10 milyon liralık yatırım amaçlı olarak... 😅
11 Yorumla
+1 yılBunlar çıktı
11 Yorumla
+1 yılSana bir şey anlatmak istiyorum ama çok az bir kısmı ayıklandı diğerleri parlamentoda duruyor dedi. (Kim dedi?) 🤔😅
11 Yorumla
u +1 yılSana bir şey anlatmak istiyorum da ama çok zor geliyor.
böyle bir şey 🙄
12 Yorumla- +1 yıl
Fazlasıyla. 😅
s +1 yılSana bir şey anlatmak istiyorum ama olmuyor işte öyle bir şey yok zaten o kadar güzel zaten
Bu ne ya? 😂 😂 😂 😂12 Yorumla- +1 yıl
😂 😂 😂
+1 yılSana bir şey anlat anlatmak istiyorum ama anlatamıyorum sana kendimi ifade etmek istemiyorum 😅 kafalar ezogelin gibi olmuş
17 Yorumla- +1 yıl
Sana bir şey anlatmak istiyorum ama anlatamıyorum sana kendimi ifade etmek istemiyorum çünkü ben sana karşı çok farklı hissediyorum ve çok seviyorum asksjsj devamı böyleymiş incitmişler klavyemi biraz atarlı biraz beybisu klavyem
- +1 yıl
Öyle tripli olduğuna bakmayın klavyelerde sever asksjsj
- +1 yıl
Elbet bir gün onu da bebekler gibi sevecek bir dişi klavye çıkar 😅
+1 yılSana bir şey anlatmak istiyorum ama olmuyor işte öyle bir şey yok ki zaten o yüzden dedim ya sana.
Çıktı sonrası tekrar.
12 Yorumla- +1 yıl
😄Yok, dizi çay benim mod.
İnternet & Teknoloji konusunda 930 cevap paylaştı. Sana bir şey anlatmak istiyorum ama olmuyor işte git demekle olmuyor mu bu şimdi de acıktım ya da arama yapabilirsiniz.
110 Yorumla
+1 yılSana bir şey anlatmak istiyorum başka bir şey yok mu derneği tarafından düzenlenen törenle hizmete açıldı ve bu yüzden de karşı tarafta ilgisiz bir firma gibi yanlış alışkanlıklar hakkında sohbet etmek istiyor. dd
10 Yorumla
+1 yılSana bir şey anlatmak istiyorum diye eve gelen tamirci çırağı bir şekilde yanımda dursa da bu dersi alabilmem için Tübitak teşvik ödülüne layık görülen davada son çare meclis olarak kabul edilir
Fnkflfjrjoe bu ne laannn11 Yorumla- +1 yıl
Dinleniyorum galiba xd
- İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı.
u +1 yılSana bir şey anlatmak istiyorum ama olmuyor işte git demekle olmuyor jsjsjsj
12 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- İnternet & Teknoloji konusunda 763 cevap paylaştı.
+1 yılSana bir şey anlatmak istiyorum ama nasıl istersen yanmadan git bebeğim falan yok mu 😂
11 Yorumla
+1 yılSana bir şey anlatmak istiyorum ama olmuyor işte git demekle olmuyor mu ya da tek yuruşe çıkıyom kafamı topralamya bakiyom şunda yanı durumdayım herşeyden uzaklaşmak sesiz yer istiyom merhaba tl merhaba tl merhaba tl
10 Yorumla
+1 yılSana bir şey anlatmak istiyorum cümlesinin adresi de yazanı da olmasın kimse..
15 Yorumla- +1 yıl
Küfür bana en uzak şey.. ama sözlerim küfür etseydin daha iyiydi dedirtir..
- +1 yıl
Ya da.. sessizlik..
+1 yılSana bir şey anlatmak istiyorum dedi ve ekledi beni de ağlatacaksın dedi ama Ben de onu diyorum ki bu benim için çok önemli bir şey değil mi.. 😄
22 Yorumla- +1 yıl
Ben de girecekler diye habire çıkan kelimelere bastım durdum.. 😄
Sana bir şey anlatmak istiyorum ama anlatamıyorum galiba ben de bilmiyorum 😂😂😂 bu çıktı
12 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılSana bişey anlatmak istiyorum ama olsaydı bu kadar cesur değil mi var bu kadar cesur değil mi 😂😂
11 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılSana bir şey anlatmak istiyorum dedi ve gitti 😇
11 Yorumla
+1 yılSana birşeyler anlatmak istiyorum ama bir türlü kimliğimi kaybetmisim yine 🤦
12 Yorumla- +1 yıl
Kaybettiniz anlaşılan geçmişte birkaç defa 😂
- +1 yıl
Maalesef xjdj
Sana bir şey anlatmak istiyorum ben seni yerim ahahahah bu çıktı ahahdhahdnznxbs @Suvenir senin için bu biliyosun aşkım 😍😘 emojiler yetmiyor offfffffff
22 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSana bir şey anlatmak istiyorum ama sen de beni anla lütfen rica ediyorum senden. Böyle bir şey jfksf
19 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen de merak ettim ama klavyeden daha fazla bilgi alamadım kendisinin ağzı pek bir sıkı çıktı jfkdvsd
Cevap sahibi+1 yılAma sonrasında tekrara bağlıyordu ben de devam etmedimm.
Şöyle diyor: Sana bir şey anlatmak istiyorum ama sen de beni anla lütfen rica ediyorum senden lütfen beni üzme beni de anla ben seni seviyorum lütfen bana güven ve beni seviyorsan beni ara beni seviyorsan lütfen bana bir cevap yaz seni seviyorum lütfen benimle bir ömür geçir lütfen seni çok özledim seni seviyorum lütfen seni çok özlüyorum lütfen bana cevap verir mısın seni seviyorum
Aayy ne diyor buu böyle yapmıyordu hfkdjf
Böyle diyor bir de jfkdf
Sana bir şey anlatmak istiyorum ama sen de bana bir şey anlatmak zorunda değilsin ben de sana bir şey söylemek istiyorum ama sen bana bir şey söylemiyorsun ki ben de sana diyorum ki ben de bir şey yok ama sen de bir şey var diyorsun ben de sana soruyorum ben de sana ne diyorum sen bana ne diyorsun ya ben sana ne yaptım ki ben sana ne dedim ki ben sana bir şey mi yaptım ben sana ne yapmışım ki ben sana kötü bir şey mi söyledim ben sana kötü mü yaptım kötü mü yaptım kötü mü yaptım ben sana kötü
Neyse devam etmiyorum delirmiş bu saçmalıyor, finali yaptık jfkdnsf
Cevap sahibi+1 yılDevam ettikçe farklı bir şey çıkar sandım da olmadı. d
Cevap sahibi+1 yılNe yaşıyor acaba hiç haberim yok jkskcd
Cevap sahibi+1 yılUmarıız
- İnternet & Teknoloji konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yılSana bir şey anlatmak istiyorum
burada anne ve çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen törenle açıldı
Bir tören açılmış klavyeme göre neden bende bilmiyorum kgjk10 Yorumla
+1 yılsana bir şey anlatmak istiyorum ama olmuyor çemremdeki arkadaşlarım evlendi neredeyse bir kaç tane çöp kutusu göremedim kocaman bir şey yok bilginizle ön plana çıkıyor
10 YorumlaSana bir sey anlatmak istiyorum
Evet buradayım merhaba iki tane daha yok bu dünyada bir tek sen lazımken nasılsın nasılsın nasılsın nasılsın nasılsın...
10 YorumlaSana bir şey anlatmak istiyorum ama olmuyor işte öyle bir şey yok ki zaten o yüzden bu kadar fazla ki de öyle oldu biraz ama ben seni çok seviyorum 🤣🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılSana bir şey anlatmak istiyorum ama vakit problemim yok sen nasılsın nasıl gidiyor hayat yok ki ben de değil mi bu kadar çok fazla emzik emiyordu 😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılSana bir şey anlatmak istiyorum ama yanlış bir kelime de olsa o kadar çok kişi bu diziyi takip ettiğin kim Kardashian ve net bir cevap ver lan... diye gidiyor ne diyor bu 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana bisey anlatmak istiyorum ama kocam istemiyor
Bu neeee😂😂😂😂23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılValla kocam yok
Sana bir şey anlatmak istiyorum’ ama anlatamıyorum galiba sana bir şey soracağım sen de bana bir şey söyle
11 Yorumla
+1 yılSana bişey anlatmak istiyorum ama yapamıyorum yapamam büyük bir zevkle ruhumun ikizi gibi bir şey yok. Vallahi bu çıktı☺️☺️
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 383 cevap paylaştı.
+1 yılSana bir şey anlatmak istiyorum dedi ama öyle bir geçer zamanki bir insan olarak da bilinen bir şey değil mi ki bu
10 Yorumla
u +1 yılSana bir şey anlatmak istiyorum "ama nasıl olduğunu bilmiyorum" diye devam etti.
Daha da devamı vardı ama yazmadım 😀10 Yorumla
+1 yılSana bir şey anlatmak istiyorum ama anlatamıyorum galiba sen beni anlamak istemiyorsun ben seni anlıyorum
10 YorumlaSana bir şey anlatmak istiyorum ama istemiyorum artık seni
10 Yorumla
+1 yılSana bir şey anlatmak istiyorum ama nasıl işte bu yüzden asla kabul edilemez
10 YorumlaSana bir şey anlatmak istiyorum da ama anlamıyorsun sen beni anlamak istemiyorsun 😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılSana bir şey anlatmak istiyorum ama bu sefer farklılık gösterir
10 YorumlaSana bir şey anlatmak istiyorum ben sana sarılıp seni çok özledim.
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 415 cevap paylaştı. Sana bir şey anlatmak istiyorum ama ben o kadar da değil mi.
10 YorumlaSana bir şey anlatmak istiyorum, ama olmuyor ki artık 😂😂 böyle bir şey çıktı
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 419 cevap paylaştı. Sana bir şey anlatmak istiyorum “ama anlatamıyorum galiba sana ben de çok üzgünüm” 😄
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. ... "ama nasıl bir yol haritası nerede nasıl gidilir." çıktı :)
10 Yorumla
+1 yılSana bir şey anlatmak istiyorum…
“ ama “ çıktı. 😅12 Yorumla- +1 yıl
Da ve ya çıktı ek olarak. 😅
- +1 yıl
Sana bir şeyler anlatmak istiyorum ama anlatamıyorum galiba ben seni gerçekten çok fazla bilmiyorum yani çok iyi anlıyorum seni ama gerçekten çok güzel ve tatlısın çok güzel tatlı bir 1️⃣ kg vermişsin
Bune lan jddjjd
+1 yılSana bir şey anlatmak istiyorum artık çok mutluyum. Bu var 😂😂
10 Yorumla
+1 yılsana bir şey anlatmak istiyorum ama olmuyor işte git demekle olmuyor
10 Yorumla
+1 yılSana bir şey anlatmak istiyorum ama zorlamam o kadar da değil. 💁♀️
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana bir şey anlatmak istiyorum ama olmuyor işte öyle bir şey yok ki zaten o yüzden dedim ya sana ne dedim ben sana ne dedim ben sana ne dedim...
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 914 cevap paylaştı. Sana bir şey anlatmak istiyorum ama olmuyor işte 🤔
10 Yorumla- Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat