Sevgili dediğin ya da arama için çok önemli değil nasılsa merhaba ve ben yine seni severim sevmesine gerek yok ki Allah sabredenlerle merhaba ve ben yine seni severim sevmesine gerek yok ki Allah sabredenlerle merhaba
Böyle gidiyor valla 😂
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Sevgili bulmak için binlerce otelle görüşmeler yaptık artık bi dk bile ayrı bir hava katıyor zevkinize göre takıl sohbet senin için bu kadar çok şey var mı acaba aynı zamanda sınava hazırlancan ne kadar da değil mi bu burda ne işin var senin bugün de ayrı bir hava katıyor zevkinize göre takıl sohbet senin için bu kadar çok şey var mı acaba aynı zamanda sınava hazırlancan ne kadar da değil mi bu burda ne işin var senin
Sevgili olan güzeldir kitabı cevapları sayfa hatta derya hanımdı sanırım gelişim çağına kadar çok güzel olmuş ellerine sağlık canım yüz yüze görmeden karar vermeyin çok güzel bir kadın kim bilir belki yarın belki yarından itibaren taksit yapmak mümkün değil 😄😔😔
Sevgili değil mi anestezi altında yapılır ve Stil sahibi olmak istiyorum izle için bulunan videolar bir çok zor bir şey yok şimdilik bu kadar zor olduğunu düşünüyorum ama hiç bakmadım
Sevgili flört etmek isteyen bir grup var mı acaba ne zaman geliyon mu diye düşünüyorum da yardımcı olmak amacıyla yapılan nikâh akdi faiz indirimi ile karıştırdım ne zaman geliyon mi var ya arabaları ile karıştırdım sorry o kadar çok şey diyo ama bu çok daha iyi bir şekilde emilmek o kadar çok peşinat o kadar çok şey diyo aslında bu
Sevgili çift kişilik bilet fiyatları ve bilgilerindeki yanlışlıklarından dolayı teşekkür ederim bebeğim merhaba ve bu yüzden de bir şey yok ki benim için çok teşekkür ederim bebeğim.
Sevgili arkadaşlar ben bu gün içinde bir tane daha iyi bilirsin ne zaman döncen ben sana bunu söylüyorum sana da iyi uykular dikkat et kendine iyi bak görüşürüz
Sevgili mi var diye konuştu günün en önemli manşetleri
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sevgili arkadaşlar gün geçmiyor ki bu işlerde önemli olan yakayı ele vermeden seri cinayetlere devam edebilmek zaten yakalanıp elektrikli sandalyeye mahkum
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Buda 2'nci Sevgili okur hem de hızlı okuma ve bir yerde mi bu konu hakkındaki fikriniz nedir ya bem gidiyorum. arıyorlar da ama bu sefer de geçmiyordu arasında daha önce de söyledim k. osman benim hesabım olmadı beceremiyorum neyse ben sana diyorum ki görüntülü konuşalım sen kendini gösterme kameranı kapat rahat edeceksen ben açarım kamera karşısında oynamak yerine o yüzden istedim seninle konuşmak aydır sitedeyse günde
Hemen deniyorum.👻 Sevgili olman gerekmiyor insan ol sanada güzel bir şey değil mi bu arada ben de özledim ama ben yine aynı şekilde diğer duygularında ortaya çıkmasını sağlayan bir şey var.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sevgili sevgimi sevgiye ve yerine daniel morissey arasında siyah dernekler iyi gidiyor musun diye bi şey...
Bence gerçekten öyle oldu :D Telefon klavyene girince orada yukarıda sana kelime öneriyor bak görseldeki klavyedeki gibi. Oradan devam ettir diyorum bir tek sen anlamadın maalesef :D
Et anlamı çıksa idi isim olurdu. Et parçası bir isimdir. Ama etmek bir fiildir. Sevgili etmek.. Isim artı fiil. Kapiş? 😉 Isimin yanına isim gelmemiş. Gelse de anlamsız bir cümle olurdu.
Sevgili etmek diye belirtilmediği sürece, bir ete de sevgi ile hitap ederek, sevgili et, seni yemek benim için çok önemli gibi bir şekilde de devam edilebilir cümleye. O nedenle ben sevgili etmek olarak değil et olduğu konusunda iddiamı sürdürmek istiyorum, et ettir, yenir... :D
sevgili et, seni yemek benim için çok önemli" böyle bir anlam çıkması için epey kelime yığını gerekir. Sizin dediğini isim olan et olamaz. Çünkü madem bir cümle kurulacak ise isim ve fiil olmalıdır. Bu da benim dediğim cümleye tekabül ediyor 😉
sevgili et diye bir kelime öbeğini koymak da anlamsız olur, Türkçede belki içine edilir ama sevgili edilmez, olunur, sevgili et, ete olan sevgi cümlesi olsun ben böyle istiyorum bir kere de üzme beni artıkk