Merhaba arkadaşlar İphone 13 almayı düşünüyorum aslında samsung s23 almayı planlamıştım ama çoğu kişi madem o kadar para vereceksin iphone al dedi. Sizler telefondan memnun musunuz? Avantajları ve dezavantajları neler? Yardımcı olursanız sevinrim.

Merhaba arkadaşlar İphone 13 almayı düşünüyorum aslında samsung s23 almayı planlamıştım ama çoğu kişi madem o kadar para vereceksin iphone al dedi. Sizler telefondan memnun musunuz? Avantajları ve dezavantajları neler? Yardımcı olursanız sevinrim.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben Huawei kullanıyorum google ve uygulamalar konusunda biraz sıkıntı ama mükemmel kullanımı var yani google değil ama yandex kullanırsın çok da deett değil
şu an benim kullandığım telefonda huawei ben gayet memnundum ama artık yavaşlamaya takılmaya başladı
Telefonlar güncelleme aldıkça öyle oluyor maalesef
sana fikir veren o cahil arkadaşlarını dinleme s23 al. iphone 13 telefon degil s23 ün yanında
Haydi benim kafa karışır ama :D hatta fiyatından dolayı ve yeni çıktığı için s23fe almayı da düşündüm
Ben 13-14 kullandım 15 aldım şimdi. En güzel randımanı 13 peomax verdi net
aa cidden mi? herhangi bir sıkıntı yaşadın mı? ne kadar süre gider bu model bana?
14 15 te dinamik ada yüzünden dokunmatikte dalgalanma oluyor. Isınma sorunu da var. Birde 13 promax ekranı haslığı bana daha güzel geliyor
yahu 60 Hz ekranı var, s23 plus varken ne 13 ü Allah aşkına
ya böyle diyince valla kafam karışıyor :(
Senin anlaman gereken biri android diğeri iPhone neyin kiyasini yapıyorsun zeka seviyelerine bak
@1adam1sensiz sen kadar süper zeka olamadık napalım. Bu arada aylar öncesinin sorusuna cevap yazmanda çok zekice telefon eskidi bile