Uzun zamandır kullandığım Sennheiser marka kulaklığın teki geçenlerde patlamış. Ses gelmiyor. Alırsam bir daha aynı markadan almak isterim aslında ama sizlere de sormak istedim. Hangi marka kulaklık kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?

Uzun zamandır kullandığım Sennheiser marka kulaklığın teki geçenlerde patlamış. Ses gelmiyor. Alırsam bir daha aynı markadan almak isterim aslında ama sizlere de sormak istedim. Hangi marka kulaklık kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?
Tabii ki, 2023 yılında öne çıkan bazı kaliteli ve sağlam kulaklık modellerini aşağıda bulabilirsiniz:
Apple AirPods Pro (2. nesil): Apple’ın yeni nesil yüksek teknolojili Bluetooth kulaklık modeli1. Ayrıca, Apple AirPods 2. Nesil ve Apple Airpods Pro da oldukça popülerdir.
Sony WI-XB400 Bluetooth EXTRA BASS Kablosuz Kulaklık: Uzun ömürlü şarjıyla sizi şaşırtacak bir model. Sony WF-1000XM4 de dikkate değer bir seçenektir.
Samsung Galaxy Buds 2 Kablosuz Bluetooth Kulak içi Kulaklık: Akıllı özellikleriyle ön plana çıkan bir model. Samsung Galaxy Buds Plus SM-R175NZ de oldukça beğenilen bir modeldir
Xiaomi Redmi AirDots: Xiaomi’nin popüler kablosuz kulak içi kulaklık modeli
JBL Tune 220TWS: JBL markasının kaliteli bir kablosuz kulaklık modeli.
Lenovo LP1 LivePods: Dokunmatik sensörleriyle kullanımı kolaylaştıran ve suya dayanıklı bir model.
Bu modellerin her biri, ses kalitesi, dayanıklılık ve kullanım kolaylığı gibi faktörler göz önünde bulundurularak seçilmiştir. Ancak, hangi modelin sizin için en uygun olduğunu belirlemek, kişisel tercihlerinize ve ihtiyaçlarınıza bağlıdır.
Kablosuz Apple Airpods aldım o da gitti bozuldu 😂
Cevap
17Cevap
JBL marka önerebilirim :D gayet kaliteliler..
Teşekkürler 😂👏
Rica ederim 😂☺️
Ayy benim ikisi aynı anda bozuldu JBL di benimde almam gerekkk 😭😂
Bütçen yetiyorsa Airpods Pro 2. Nesil öneririm ya da Xiaomi Buds 4
Teşekkürler bakayım ☺️
Rica ederim eğer bütçen yetmiyorsa bozulan kulaklığının aynısını almanı tavsiye ederim. :)
Evet ondan aşırı memnundum aslında yine de alternatiflere de bakmak güzel olur demiştim ☺️🙏
K55 ve k 95 bu iki modele bak yılladrdır kullanırım ses kalitesi çok iyi fiyat çok uygun
Jbl aldım çok çok memnunum müzik dinlemek benim için önemli
Marka olarak
Sennheiser
Jabra
Focal
B&O
Airpods almayı düşünüyorum ama 2 mi yoksa 3 mü alsam karar veremedim
Eğer ki o fiyatlara çıkacaksan biraz daha düşük fiyatlı ama aynı kalitede ses veren Anker Liberty 3pro öneririm
Birkaç yıldır Panasonic RP-TCM130 kablolu kulaklık kullanıyorum ve çok da memnunum.
En bilmediğim konu 🤦♀️
Olsun Güneşim teşekkürler yine de 😻
Rica ederim 🙂
☺️
İphone dışında kaliteli yok hepsini denedim jbl bile iphone kulaklık kalitesinde ses vermiyor
Bose quieat comfort 2 iyi
Jbl der susarim
Jbl kulaklık anlamında en iyisi bana göre
Jbl serisi
Ricalar efendim
Realme Buds T100
JBL...
Yanlzca iPhone kulaklgi iydir
Philips tat2205
Philips güzel
Tabiki JBL
jbl 560bt