İnternet & Teknoloji KULLANDIĞINIZ ve hoşunuza giden, sağlam bir kablolu kulaklık önerir misiniz? seriatdinislamm Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bütçe 100 lira. Dayanıklı olsun, yere atsam bile bozulmasın. BİM'de ki kulaklıklar güzel ama sağlam değiller. Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar düzeldi sıkı bantladım. şu an son ses müzik dinliyorum ömrü 5 gün falan uzadı herhalde durun bir daha kapıya çarpmazsam. KULLANDIĞINIZ ve hoşunuza giden, sağlam bir kablolu kulaklık önerir misiniz? Cevapla Kulaklık Soruları Öneri Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Jbl var 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bundan 15 Yıl evvel Philips kullanırdım, kaliteli ürünleri vardı. Hâlen aynıdır diye tahmin ediyorum.https://bayiden.com.tr/kulakici-kulaklik-mikrofonlu-3-5mm-philips-she-1405bk 0 2 Yorumla seriatdinislamm +1 yıl İsmini yazsana buraya link açılmıyor Yorumla XG10AV +1 yıl Kulakiçi kulaklik mikrofonlu 3.5mm philips she-1405bk Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Kesinlikle kz marka öneririm. Jbl kulaklığı kulaklık diye kulağıma takmam. Kronik sorunlu , dandik bir marka bu jbl 0 0 Yorumla
heyacismeykyu Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Jbl alabilirsin. Valla ben aldığımda 100tl'ydi 10 numara kulaklık ama şimdi kaçtır bilemem alödşwö 0 3 Yorumla seriatdinislamm +1 yıl Düşürdün mü ya da kapıya falan çarptın mı, tükürdün mü sağlam mı hala. Yorumla heyacismeykyu +1 yıl Hâlâ kullanıyorum, hiçbi şeyi yok. Yorumla seriatdinislamm +1 yıl Tamamdır bakacağım 😌🙏 Yorumla
sineeem1 Takip Et Bilge Yaş: 104 , eic 97% +1 yıl Kablolu kulaklık mı kaldı 0 1 Yorumla seriatdinislamm +1 yıl Kablolu lazım bana. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Jbl var
Bundan 15 Yıl evvel Philips kullanırdım, kaliteli ürünleri vardı. Hâlen aynıdır diye tahmin ediyorum.
https://bayiden.com.tr/kulakici-kulaklik-mikrofonlu-3-5mm-philips-she-1405bk
İsmini yazsana buraya link açılmıyor
Kulakiçi kulaklik mikrofonlu 3.5mm philips she-1405bk
Kesinlikle kz marka öneririm.
Jbl kulaklığı kulaklık diye kulağıma takmam. Kronik sorunlu , dandik bir marka bu jbl
Jbl alabilirsin. Valla ben aldığımda 100tl'ydi 10 numara kulaklık ama şimdi kaçtır bilemem alödşwö
Düşürdün mü ya da kapıya falan çarptın mı, tükürdün mü sağlam mı hala.
Hâlâ kullanıyorum, hiçbi şeyi yok.
Tamamdır bakacağım 😌🙏
Kablolu kulaklık mı kaldı
Kablolu lazım bana.