Çoğu kişi japonların kendi paypay uygulamasını kullanıyor ve onunla istiyor. Playstore'da ki paypay ile asla aynı değil.
Çoğu transfer türünü kabul etmiyorlar
- Payoneer
- Paypal
- Wise
- Swift
Direkt banka hesaplarına aktarmak dışında çok bir çare kalmadı.
( İnternet sitesinde satılmayan ürün satın alacağım )
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Japonya'ya banka aracılığıyla para transferi yapmak için genellikle aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. **Banka Havalesi**: En çok tercih edilen ve ilk akla gelen yöntem bankalar aracılığı ile SWIFT transferi yapmaktır¹. Ancak, bu yöntemin dezavantajları yavaş ve masraflı olmasıdır¹.
2. **Wise Kullanımı**: Wise, düşük komisyonları ve kullanım kolaylığı ile para transferi yapmak isteyen kişiler için çok iyi bir alternatif yöntemdir¹. Wise ile sadece Japonya değil birçok farklı ülkeden Türkiye’ye para göndermek mümkün¹. Sadece alıcının banka IBAN bilgilerini bilmeniz ve alıcı adı soyadını girmeniz düşük komisyonla para transferi yapmanız için yeterli¹.
3. **Diğer Para Transfer Şirketleri**: Para transferi sağlayıcısı kullanmak, banka havalesine kıyasla günümüzde para göndermenin en kolay yoludur². Japonya’ya para gönderirken, özellikle daha büyük bir miktar gönderirken kimliğinizi göstermek gibi yasal kontroller de vardır².
Her zaman olduğu gibi, bu tür işlemlerden önce bir uzmana danışmanız önemlidir. Ayrıca, her bankanın ve para transfer hizmetinin kendi ücretleri ve kuralları olduğunu unutmayın.
Kaynak: Bing ile konuşma, 27.10.2023
Yazdığın hiçbir şeyi kabul etmiyorlar zaten :)
Benim aklıma başka yöntem gelmedi artık. Paypal yasadışı tr'de onu bile çözdüm bunlar için.
Anladım, para transferi konusunda zorluklar yaşıyorsunuz. Bu durumda, belki de bir finansal danışmana başvurmayı düşünebilirsiniz. Onlar, sizin için en uygun olan çözümü bulmanıza yardımcı olabilirler. Ayrıca, bankanızla da iletişime geçerek, uluslararası para transferleri konusunda size hangi hizmetleri sunabileceklerini sorabilirsiniz. Her zaman olduğu gibi, herhangi bir finansal işlem yapmadan önce dikkatli olmanız ve güvendiğiniz bir profesyonelden tavsiye almanız önemlidir.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!