Amerikada yaşayan bir adam bana para göndermek istiyor, ibanimi istedi ama vermekte çekiniyorum isim soyisim falan da görünecek, sizce nerden para transferi yaptirmaliyim
Güncellemeler
+1 yıl
Ben IBAN attım oda bana link attı iTunes hediye kartı almam için, sizce neden?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Yurt dışından güvenli para transferi nasıl yapabilirim?
iPhone telefonun varsa oradan mağazadan yani iTunes üzerinden para yükleyip sen al diyor yani ve yanlış anlama beni sakın sana bir şey sormak istiyorum lakin özelden ulaşır mısın bana
Sen isim soyisim tc kimlik numaranı falan vereceksin adam gidip bankadan belge alacak western union üzerinden sana para transfer etmek istediğine dair sonra orada transfer takip kodu yazacak adam onu atıcak sana parayı transfer edecek sen o kodu uygulamada gireceksin ve para miktarını döviz hesabına aktaracaksın ordan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ikiniz de binance borsasında hesap açıyorsunuz, ister usd ister kripto para olarak anında ve masrafsız gönderebilir.
Bu linkte nasıl Yurt Dışı'na para gönderimi yapabilirsin o yazılmış, göz atmanı tavsiye ederim.
weaterunion sana sadece kod verecek
O karışık geldi bende IBAN attım ama bana bir link attı iTunes hediye kartı almamı istedi sence neden
Upt ile de alabilirsin
Upt ile alabilirsin rahatça yazıyorum bi de güncel diye paylaşım yapıyorsun
Yoo sonradan ben ibanimi verdim o parayı gönderdi ama ibana değil sanırım benden iTunes hediye kartı almami istedi
Suggar momy felan mı 😄
Hayır daddy
Neden itunes card almamı istedi?
Gay misin sen oradan hediye al diye kendine
Biseksüelim, nerden hediye alayım?
iPhone telefonun varsa oradan mağazadan yani iTunes üzerinden para yükleyip sen al diyor yani ve yanlış anlama beni sakın sana bir şey sormak istiyorum lakin özelden ulaşır mısın bana
iPhone telefonum yok genede alabilir miyim ? Bide ne alabilirim
İTunes Mağazasından Ne İstersen Gönderdiği Paraya Göre Veya Al Birisiyle Para Karşılığı Takas Yap
Para göndermedi ki, gönderdim dedi resim attı, i tunes den 200 TL lik hediye kartı alman lazım dedi
Göndermez Zaten Sen Oradaki Kodu Alacaksın Burada Birisiyle Para Karşılığı Değişeceksin
Kod da vermedi ki, 200 TL i tunes hediye kartı al dedi bitane site atti
Djdkdjdkdjdkdkdk nerde buldun o safi
Saf değil, daddy
Derken gey misin
biseksüelim diyelim
Papara uygulaması için en kolayı
Western union üzerinden
O nedir tam olarak? Hesap mı açmam gerekiyor?
Sen isim soyisim tc kimlik numaranı falan vereceksin adam gidip bankadan belge alacak western union üzerinden sana para transfer etmek istediğine dair sonra orada transfer takip kodu yazacak adam onu atıcak sana parayı transfer edecek sen o kodu uygulamada gireceksin ve para miktarını döviz hesabına aktaracaksın ordan
IBAN daha kolay değil mi? Bir sıkıntı olur mu ibanimi versem
Western Union
Benden iTunes hediye kartı almami istedi sence neden