İnternet & Teknoloji Tiktok mu Instagram Reels mi Youtube shorts mu? Sizce hangisi en iyisi Solitaire2 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Anketlere katılın sizce hangisi en iyisi Tiktok Instagram Reels Youtube Short Facebook Reels Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Tiktok kaydırmalı videoları ilk başlatan uygulama. Akıllı telefon dünyasının Iphone u neyse kaydırmalı videoların tiktok uda o... Tiktok mu Instagram Reels mi Youtube shorts mu? Sizce hangisi en iyisi Cevapla Instagram Soruları En İyi Soruları TikTok Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. İnstagram Reels Youtube shorts 0 0 Yorumla
JohnWayneAmca Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Hiçbiri desem kızmazsın umarım. Çünkü bakmıyorum. 1 2 Yorumla Solitaire2 +1 yıl En güzeli bağımlı yapıyor Yorumla JohnWayneAmca +1 yıl Doğru diyorsun 1 kez indirdim sabaha kadar uyumadım sonra sildim😀 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hangisi daha iyi tartışmaya girmem ama ”Yiğidi öldür hakkını yeme” demişler. Hepsi, Tiktok'tan çaldılar. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu zamanda en çok Tıktok tutuluyor sonuçta 2 milyar 3 milyar nüfuslu ülkenin Uygulaması Çin nin 0 0 Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl İnstagram reels hepsini tokatlar 0 2 Yorumla JaponMakineler +1 yıl Boş yapma Tıktok u taklit ediyor İstagram ama beceremiyor çöp Yorumla JaponMakineler +1 yıl 😅😅 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,6b cevap paylaştı. Instagram reels 0 0 Yorumla
1907yusuFB Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 502 cevap paylaştı. YouTube izliyorum sadece diğerlerini kullanmıyorum 0 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 471 cevap paylaştı. Hiçbiri. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
İnstagram Reels Youtube shorts
Hiçbiri desem kızmazsın umarım. Çünkü bakmıyorum.
En güzeli bağımlı yapıyor
Doğru diyorsun 1 kez indirdim sabaha kadar uyumadım sonra sildim😀
Hangisi daha iyi tartışmaya girmem ama ”Yiğidi öldür hakkını yeme” demişler. Hepsi, Tiktok'tan çaldılar.
Bu zamanda en çok Tıktok tutuluyor sonuçta 2 milyar 3 milyar nüfuslu ülkenin Uygulaması Çin nin
Kesinlikle YouTube short
İnstagram reels hepsini tokatlar
Boş yapma Tıktok u taklit ediyor İstagram ama beceremiyor çöp
😅😅
sen hangisinde finksin
profildeki sen misin gerçekten
Hepsini kullansan da koca bulamaz sin
Instagram reels
YouTube izliyorum sadece diğerlerini kullanmıyorum
İnsta
İnstagram reels
YT shorts