İnternet & Teknoloji Arkadaşlar yardımcı olur musunuz bu bilgisayar nasıl kurulur? Vesaire91 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Burdan vıdeo atıloyo mu Güncellemeler+1 yıl Bı daha goruntu atcam bekleyın bı Arkadaşlar yardımcı olur musunuz bu bilgisayar nasıl kurulur? Cevapla Bilgisayar Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl https://streamable.com/ 0 1 Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Merhaba bu linkten video atabilirsin 🤗 Yorumla
Feel-me Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bilgisayar yeni mi freedos mu? Sistem yükledin mi? 0 5 Yorumla Vesaire91 +1 yıl Yenı Yorumla Feel-me +1 yıl Sistem yüklemen gerekli. Windows yoktur muhtemelen. Disk de boot edilmemiş. Yorumla Vesaire91 +1 yıl Nasıl yapcam onu Yorumla Feel-me +1 yıl Başka bir bilgisayar ve bir USB belleğe ihtiyacın olur. Varsa ona göre anlatayim Yorumla Vesaire91 +1 yıl Aaaa bı dk var bakayım bu Yorumla
Otoriteuşak Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Simdi sakin ol, bu ekran önüne nasıl geldi bilinçlimi yoksa bilinçsizmi 0 6 Yorumla Vesaire91 +1 yıl Ilk acılıs bu yeni aldım Yorumla Otoriteuşak +1 yıl Video atılmıyor Yorumla Otoriteuşak +1 yıl Uefi den kurulum lazımda şimdialırken freedosmu aldın windowslumu bilmiyorumki Yorumla Otoriteuşak +1 yıl Buradan yardımcı olmak zor yani sana biri bir şey tarif ederse şans eseri gibi olur. Yani pcyi çöp yapma ihtimalide var biraz. O yüzden sen bir pc tamircisine git temiz bir iş olsun Yorumla Vesaire91 +1 yıl Haklısınız bı bakaym ben Yorumla Otoriteuşak +1 yıl Aynen biraz anlayan birisi olması lazım Yorumla
Kabadayıreco01 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Naptın kursun mu 0 4 Yorumla Kabadayıreco01 +1 yıl Kurdun mu Yorumla Vesaire91 +1 yıl Evet hallettım ısletım sıstemı sorunu vardı goturdum Yorumla Kabadayıreco01 +1 yıl Mesleğin ne Yorumla Vesaire91 +1 yıl Mat Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl yeni mi açtın? 0 3 Yorumla Vesaire91 +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl youtube dan ilk kurulum videoları izle mantık tek zatan sadece kurulack yer seçiyorsun Yorumla Vesaire91 +1 yıl Cogu cok karısık anlatıyo hıc bıswy anlamadım ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
https://streamable.com/
Merhaba bu linkten video atabilirsin 🤗
Bilgisayar yeni mi freedos mu? Sistem yükledin mi?
Yenı
Sistem yüklemen gerekli. Windows yoktur muhtemelen. Disk de boot edilmemiş.
Nasıl yapcam onu
Başka bir bilgisayar ve bir USB belleğe ihtiyacın olur. Varsa ona göre anlatayim
Aaaa bı dk var bakayım bu
Simdi sakin ol, bu ekran önüne nasıl geldi bilinçlimi yoksa bilinçsizmi
Ilk acılıs bu yeni aldım
Video atılmıyor
Uefi den kurulum lazımda şimdialırken freedosmu aldın windowslumu bilmiyorumki
Buradan yardımcı olmak zor yani sana biri bir şey tarif ederse şans eseri gibi olur. Yani pcyi çöp yapma ihtimalide var biraz. O yüzden sen bir pc tamircisine git temiz bir iş olsun
Haklısınız bı bakaym ben
Aynen biraz anlayan birisi olması lazım
Naptın kursun mu
Kurdun mu
Evet hallettım ısletım sıstemı sorunu vardı goturdum
Mesleğin ne
Mat
Yardımcı olayım.
yeni mi açtın?
Evet
youtube dan ilk kurulum videoları izle mantık tek zatan sadece kurulack yer seçiyorsun
Cogu cok karısık anlatıyo hıc bıswy anlamadım ya
Gel halledelim