Bazen hakikaten çıldırmak işten değil. Mesela, bence Windows 10 işletim sistemi başlı başına bir sorun 🙁
Peki sizi de günlük hayatta çıldırtan teknolojik sorunlar var mıdır?

Bazen hakikaten çıldırmak işten değil. Mesela, bence Windows 10 işletim sistemi başlı başına bir sorun 🙁
Peki sizi de günlük hayatta çıldırtan teknolojik sorunlar var mıdır?
Bence bir şey aldığımız zaman direk bozulması baya sorun oluyor. ya da mesela yazılım güncellemesi tam olmuyor bu yüzdende uğraştırabiliyorlar ve aşırı yavaş teknolojik cihazlar da çekilmezler. windows 10 kullanıyorum en sevdiğim işletim sistemi ama win 11 sorunlu diyorlar ya da win 8 beğenmemiştim pek
Kesinlikle doğru kardeşim. Windows 11 kullanmam için en az 25.000₺'lik bir sistem toplamam lazım.
Aynen abi her şey pahalı zaten artık
Maalesef 😥
Arama çubuğuna tıkladıktan sonra sayfanın kendini yenilemesi ve metnin yarısıın yazılmadığını fark etmem.
Şuna öyle böyle ifrit olmuyorum 2023 yılına geldik, cumhuriyet 100 yaşında ama hala şunu çözemedi insanlık. Kansere çare arayacağına bunu çözsün bilim.
Onun dışında Twitter'daki Adnan Oktar trolleri sorun. Gerçekten bu Adnan Oktar'ın nasıl utanmaz bir ağı var ki hala Adnan Oktar savunmaya çalışıyorlar
Ölmez o itin eniği, sapık herif. Öyleleri geberme de geberemiyor
Yavaş olması , donması , çökmesi , He bide wifi çekmemesi kriz geçirmelik resmen 😂😂
Telefonumun çökmesi beni çıldırtr
Samsung canm
Evet ya kac yl oldu hala sapasaglam yeter artk
Benm yerime de yumrukla
Işte dost dedign böyle olur
Cevap
3Cevap
Ben şöyle bir şey yaşadım, win10 da dosya kopyaladım diyelim harici HDD ye, USB üzerinden kalktım başka bir ein 10 A veri aktarıcam açıyorum içi boş
Geri gidiyorum kontrol için diğer win10 a takıyorum bilgi içinde duruyor, delirtti beni
Geçen masaüstünden çıkardığım Windows 10 yüklü SSD'yi laptop'a taktım ürün anahtarı iptal oldu. Zaten 20H2 gibi bir güncelleme geldi, evlere şenlik 😂 Windows 7 yüklü bilgisayarda görünen USB bellek, Windows 10'da görünmüyor. Bir daha tekrardan sürücü güncellemeleri yükledim.
Telefonun dokunmatiğinin bazen istediğim gibi çalışmaması televizyonların yavaş açılıp yavaş çalışması...
Windows a mecbur bırakan sistem hatalı aslında 🤷♀️
Çok haklısınız 😇👍
O sorunu ben de yaşiyorum maalesef 😐
Evet maalesef 😐
Bence yavaş. Daha hızlı olabilirdi.
Atılır elbet
Aslında iyi fikir denerim bunu teşekkür ederim 🙂
Söylerim atarsam 🙏
Çok yavaş açılması
Evet, civiklasmaya gerek yok.
Kafanı yenilemeli kelimesinde bir şey yok ki
Ama alinmadin sonuçta yani niye konusunu açıyorsun 😅
Ok aramam
Hızlı tepki vermeyen pc
11
Mavi ekran hatası alıyorum arada ama ne bileyim işte:/ üşeniyorum tekrar format atmaya
Onu hiç kurmadım
Bunun aklına uyma, bir iki seneye komple desteğini keserler kalırsın olduğun gibi
Mavi ekran hatasını işletim sisteminden değil donanım eskiliğinden alırsın daha çok.
4 gb ram ile işletim sistemi kullanıyorsan ben bilmem.
Ne bir kasılma ne herhangi bir zorlanma yaşıyorum ben.
Ki Win 10 da kullanıyorum işyerinde, 11 kesinlikle daha ağır, yavaş falan değil.
Donanımın yetersiz.
8 Gb ram ne la?
Telefonlarda o kadar ram var artık.
Onun haricinde, işlemcinin sıkıntı yaşaması mavi ekrana sebep olur. Bellek problemi olmaz o kadar.
Öte yandan bellek yetersizse bilgisayar zorlanır o da var.
@Ragnar_Lodbrok Kingston fury 3200 16gb dual. Gigabyte b450 s2h Ryzen 3100 Sapphire RX 570 Nitro+ seasonic 650 watt psu var mavi ekran herhalde tozdan oluyor diye düşünüyorum
16 ki benim sistem orta seviye bir şey. 2,6 Ghz i5 işlemci var. Anakarta baktım iki tane ram yuvası var aslında 32'ye kadar destekliyormuş bir ara ram de alacağım da şu an ihtiyaç yok pek.
Ekran kartları çok büyük sorun. RTX 3060'tan yukarı bir şey almayı düşünmek bile sıkıntı deli pahalı valla
Ben çocukken insanlar sürekli bilgisayar güncellerdi. Şimdi millet biraz araba alır gibi bir sistemi on sene kullanmaya çalışıyor
Ayda bire düşürmem lazım demek ki temizliği
Toz da çok etkiler, ısınma vesaire, bazen direkt fiziksel sebeplerden de oluyor.
Normalde milletin böyle şeyleri düşünmeyip çat çat bilgisayar güncelleyebilmesi lazım 10 yıl önce bu kadar mesele de değildi de şu aralar bilgisayar güncellemek deli paralara çıkabiliyor
Türkiye'nin şehirleri de Avrupa'nın en tozlu şehirleri arasında bu arada. Ciddi söylüyorum, ben Odessa'da bu kadar toz görmedim. Her yer inşaat olunca hava tozlu oluyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?