aslında biraz, ihanet; insanın içinde olan bir çeşit k*hpeliktir. yani bu insanın karaktersiz, yalancı ve ikiyüzlü olduğu anlamını taşır. ihanet eden insan bu hayatta hiçbir şey başarmayıp, geberip gidecek insandır..
gelelim teknolojiye, teknoloji ihanetin devamını getirir, nasıl diyeceksiniz. teknoloji doğru ve düzgün bir şekilde kullanılırsa, o insan ihanet etmez.. veyahut kullandığı herhangi bir teknoloji ürünün de, için de bir art niyet olursa ve gözü kayarsa, onu teknolojiye bağlamamak gerekir. çünkü birisini görüyo hoşuna gidiyo, konuşuyo flört ediyo vs. sonra o kişiye ihanet ediyo.. bunun sebebi teknoloji değildir, içinde ki art niyettir. oysa ki bakıp geçebilme, kafasına sahip, iyi birisi olsa ihanet etmez..
Bence payı büyük önceden de aldatma var ama ilişkinin bitme süreci uzuyordu ya da bitmiyordu aldatılmış olduğunu bilmediğinden şimdi her şey ortaya serildi medya ile birlikte. Aslında teknolojinin suçu yok insanlarım gerçek yüzü kişiliği ortada artık mesele bu işte
Büyük bir oranda evet. Çünkü kendi hayatımızdan çok başkalarının hayatlarina ozeniyoruz. Kimi zaman internetten görüp , kimi zaman ise dizilerden. Bunun aslında bir çok sebebi var. Kişilik bozukluğu , ne istediğimizi bilmediğimiz, kendimizi ispatlama çabası veya ego tatmini. Birinin üzerinde görüp hemen almak yakisip yakismayacagini düşünmeden. Aldığımız ürünlerin bilmeden satış rekoru kırmasına neden olmak. Bu aslında yeni bir şey değil ama son 20 yılda daha belirgin hale geldi. Başkalarının hayatlarinı yaşama isteği yerine kendi istediğimiz gibi yaşamak. Zor ama doğru ve gerçek maalesef bu.
Hayır. Teknoloji pratik hale getirdi, eskiden ayıp hünsh gizli yapılıyordu, şimdi her şey ortada artık. Tatminsizlik doyumsuzluk fazlalaştı. Hep daha daha daha fazlası istenir oldu. Filmler, diziler, teknolojik gelişmeler bu tür ihanetleri normalleştirecek şekilde slgı oluşturarak toplum alıştırıldık ve daha fazlasını arayış başladı. Hepsi bu. 😎
Hayır zannetmiyorum insanlarda karakter yok her geçen gün insanlık ölüyor bunun teknolojiyle bir alakası yok çünkü internet diye bir şey var bunu istersen ya kullanırsın istersen kötüye kullanırsın insanlar kötüye kullanıyor
Bence insanlarin doyumsuzluklari. Eskiden insanlar sevdigim yanimda olsun esyam olmasada olur diyormus simdi insanoglu doyumsuz. Onune herseyi sersen yine yetmiyor. Sevgide ayni. Ugruna ölup bittikleri insanlari elde edince o sevgi bitiyor veya kiymetsiz oluyor. Buda ac gozluluk, doyumsuzluk ve hep daha fazlasini istemekten kaynaklaniyor sanirim.
İhanetin temelinde karakter ve kişilik vardır. Teknolojisi ise çevresel faktörler içinde olaya dahil olur Düzgün karakterli biri teknoloji ile hedefinden sapmaz çünkü kararlı ve kendini bilen kişiliği oturmuş biri. Lakin bozulmaya meyilli olan biri teknolojiyi kötüye kullanarak da kolay şekilde bozulur
Evet bence ihanetin sebebi teknoloji. Bu teknolojinin sayesinde okadar gizleye bilecen imkanlar varki. Yani insan kolayci birini aldata bilir. Ama birazda bu bizim Insanlardanda kaynakli
Aldatan tabii ki masum değil ama teknoloji ile seçenek çok oluyor. Hani o yüz vermezse bu yüz verir kafası yaşıyorlar. Şarkıda da geçtiği gibi "Onda bunda şundadır." dönüyor iş. Ben mavi boncuklarımı bir dağıtayım da hangisi atlarsa artık kafası yaşayanlar çok var. Görüyoruz yani TV programlarında kocasını veya karısını internetten tanışmış olduğu kişilerle aldatan veya farklı şehirlerde yaşıyorlarsa onlara kaçanı. Yok değil. Demek ki İnternet bir sebep içinde olan kişiye.
Yani teknolojinin etkisi yüksek. Instagram , Snap , face , tw , KS olmasa kimse çok kız dusuremez.
KS den bile 4 tane normal 3 tane paralı kız düşürdüm. Paralı dediklerinde gerçekten çok çok iyi kızlar , Para verdiğim 1 kızla sonradan parasız 20 ye yakın olmusumdur. Instagramdan 2 kiz düşünmüştüm , 1 tanede 2 sevgili denk gelmişti grup seks falan yapmıştık. Teknoloji olmasa olmazdı
Asıl sepep zaten içte yatan arzuların teknoloji sayesinde alan ve fırsat bulması. İki dönemi de az çok yaşamış biri olarak şunu söyleyim, eskiden de insanlar en az şu anki kadar ayran gönüllüydü. Ama kısıtlı iletişim imkanları nedeniyle buna fırsat bulamıyorlardı.
Bunu bazı sözde toplum ileri gelenlerinden duyuyorum. Ondan sonrada Ohaaaaa diyorum insanlar yaptıklarına her zaman bşr bahane bşr suçlu arıyorlar. Başkası teknolojiyi kullanır uzay boşluğuna çıkar bir başkasıfa teknolojiyi kullanarak ahlaksızlık yapar adamı katil ederler. Tamamen kişiye bağlı, aslında imkan olmasının bir diğer avantajıda kimin içinde neyin yattığını serbest bırakarak cezalandırmayarak öğrenmeyi sağlar.
yoo zaten var olan bır olaydı . sadece teknolojı ısı kolaylattı ve kumda yürü izini belli etme felsefesını ortaya cıkardı.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Hayır tabiki aldatan millet masum değil ama şöyle de bir gerçek var ki teknoloji sayesinde çok kolay oldu yani içinde böyle bir istek olmayanlar bile ne olacak ki, kimsenin haberi olmaz tarzı düşünüp yaptı
Adamın biri çok çapkın Her çapkınlıkda karısı yakalar Adam aşkım şeytana uydum der Kadın şeytan duydun mu der Bu bir iki üç derken Bi gün kadın yine kocasını basar Ve şeytan duydun mu diye seslenicek Şeytan çıkar gelir Kadına dönerek bu o. cc yi koca diye almadan önce senden önceki kadında Şeytanda duydun mu diyordu? Unuttun mu diye sorar😂 İnsanın eğer ihanet etmek içinde varsa teknoloji sadece bir araç olur
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
yoo. Yeni nesil hep kendini düşünüyor. Hiç çalışmadan kazanayım vs vs. Bunlar evlenince karılarını düşünmeden işlerini 2dk da bitiriyorlar. Kızlar da daha büyük erkeklere yöneliyor. Olay bu.
Tamamıyla teknolojiyi günah keçisi ilan edemeyiz aldatma eğilimi basit karakterin ürünü. İnternet buna geniş yelpaze tanıdı sadece. Erişilebilirlik arttı. İsteyen, istediği herkese anında ulaşım sağlayabiliyor.
Bir insanın içinde karakterinde kişiliğin de varsa aldatır zaten onun için sadece teknoloji bir bahane olur o kadar karaktersiz kişiliksiz olanlar aldatır zaten
Teknoloji suclamayalım ama kolay erişim etkili olduğunu düşünüyorum... günümüzde neye ulasmak istersek çok kolay artık ulaşımda öyle mesela bilgide aynı
Ne alakası var teknoloji karakterinizi bırakın beni mi takip edin de neler var şu ksde herkes biliyor neyin ne olduğunu önce herkes kendine baksın kimse sütten çıkmış değil...
Azgınlık ve hayvani dürtülere esir olmak... Net iradesizlik.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
gizlilik çerçevesinde istediğin kadar kişiyle buluşabildiğin ve bunu evden bile çıkmadan yapabildiğin mecra internet oradan birisiyle konuşup oda aklını çelerse tabi bir etken teknoloji oluyor