Yapıyorsanız, başka insanların yaşadıkları hayatlarını izlemek size neler kazandırıyor?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yapıyorsanız, başka insanların yaşadıkları hayatlarını izlemek size neler kazandırıyor?

Ben stlak yapmıyorum tabi ki de zaten stalk yapmaya da gerek duymam hayatımda hiç sevgilim ya da flörtüm olmadı olsa da ona güvenirdim merak ettiğim olursa da ona sorardım zaten.. bu sitede de kimsenin profilini merak etmiyorum arada stalkladığım bir arkadaşım var ama kendisi bilir zaten :D
Eskiden böyle bir saçmalık yapmıştım sadece bir insana tabiki 😬birkaç kere, sonra baktım ki yapınca ne arkamda kanadım çıkıyor nede boyum uzuyor yani sabahlara kadar baksamda sonuç aynı olduğu için kendime gelmem gerektiğini anladım.😬
Yapmam. Çok merak ettiğim bir hayat tarzına veya kişiliğe sahip olmalı ki bunu yapayım. Fakat etrafımda öyle biri yok. Hele tanımadığım insanları hiç stalklamam. Zaman kaybı.
Cevap
15Cevap
Yani genelde burada sorularını beğendiğin üyeleri veya sorusunu gitmek istediğim üyeleri takip ediyorum diğer sosyal medya platformu Instagram üzerinden soruyorsun beni takip etmeyi kimseyi takip etmem günlük sayfası manken sayfası oyuncu sayfası takip etmek hiç bana göre değil saçma sapan insanların hayatlarını zengin hayatlarını takip edip Bir de bunun üstüne beyine atıyorlar bana çok saçma geliyor açıkçası, ya da bir manken sayfasını takip ediyorlar ondan sonra e bileyim iki bikinili fotoğraf paylaşacaktı Ben de göreceğim diye takibe almak bana çok saçma geliyor hiç takip etmem takipçi listemde takip ettiğim kişiler eşit 132 takipçi 132 takip
Ben stalk yapmam kafam yoruluyor Aşkım beni seven iki üç insan hayatimda kalsin yeter 😃😍 stalk a gerek yok
Stalk yapmayı sevmem hayranı olduğum o kadar çok insan var ki ama asla birini stalklamam veya hayatına özenmem nedense hiç ilgimi çekmiyor başkalarının yaşam tarzları.
Hiç yapmam. Yapmam deyince insanlara bir tuhaf geliyor nedense. Sanki yapmak zorundaymışım gibi :D
Stalk değil gözlem yaparım. Tek tek didiklemem ama izlerim genel olarak.
Yapıyoyum ama merak ettiğim için yapıyoyum başka amacım yok
Korkarak yaşayan sadece başkalarinin hayatini izler
sadece merak ettiğim kişileri stalklıyorum. stalkladığım zaman az çok kim olduklarını öğreniyorum
Yapmıyorum valla inan ki vaktim de olmuyor.. Şuraya girip iki görüş atıp bir kaç soru sorabiliyorsak işte o kadar. Kimse afedersin s.. mde değil :D ahsh
Benim insanlara karsi ilgi dağınıklığım var merak edecek, stalk yapacak kadar fokuslanamiyorum 🤣
Ben stalk yapmam profiline gözüm kayar tıpkı gönlümün kaydığı gibi
yapmıyorum, insanların ne yaşadıkları beni ilgilendirmiyor
Yalan söylemicem vardı bi kişi en son yaptığı bir şeyden sonra konuşmayı da kestim stalklamayı da. Umrumda değil
Kazandirmiyor
Tanıştığım kişiyi bazen stalklarım
Çoookk uzun zamandır yapmıyorum
Hayır yapmıyorum işsizlik bence
Tamamen boşa giden zaman..
Kazandirmiyo msnff
Sosyal medya yok nasıl yabayım
“Stalk” lasakda mı saklasak.. “Stalk”lamasak da mı saklasak 😅
Önceden çok fazla yapardım da artık yapmıyorum
Yapmıyorum
Nadir
Yapmıyorum