İnternet & Teknoloji Oyunun inmesi 1 yıl sürecekmiş normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bilgisayarıma oyun indirecektim 1 yıldan fazla sürecekmiş Oyunun inmesi 1 yıl sürecekmiş normal mi? Cevapla Bilgisayar Soruları Oyun Soruları İndirme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
lizaben Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İnternet bağlantın ADSL mi? download hızın epey düşük belli ki. Bu arada elbette 1 yıl sürmez ama inene kadar kanırtır. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kablosuz internetle bağlanıyorum nasıl hızlanır Yorumla lizaben +1 yıl Kablosuz olması fark etmez, bilgisayarının wi-fi motoru sağlam olduğu sürece indirir. Bu tamamen internet bağlantı hızınla alakalı. Yorumla
Cleanman58 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 514 cevap paylaştı. Müşteri hizmetlerini arayın oyun indiricem 1 yıl kaldı diyor de 🤣 2 0 Yorumla
ahmetttt58 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl O süreyi tahmin edememiş 15 20 dakika sonra düzelir o 0 0 Yorumla
RedexiT Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl O bişeymi rdr 2 indiricektim 341 yıl dedi bana. (Sonra düzeldi tabi😅) 0 0 Yorumla
Melisim72626 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Adı ne kız oyunun 😂😂 1 8 Yorumla saygıönemli_ +1 yıl Gta 5 Yorumla Melisim72626 +1 yıl @saygıönemli_ yahu bilgisayara GTA 5 iner mi Allah aşkına bozarsin PC yi Yorumla saygıönemli_ +1 yıl Bilgisayara inmeyecek te nereye inecek anneciğim Yorumla saygıönemli_ +1 yıl Ozaman rockstar games oyunu Steam'den kaldırsın epic games'ten kaldırsın? Yorumla Melisim72626 +1 yıl @saygıönemli_ PlayStation alsın konsolla oynasın daha da zevkli bu tarz oyunlar iyi bilgisayarda oynanır Yorumla saygıönemli_ +1 yıl :D agu buguu Yorumla Melisim72626 +1 yıl @saygıönemli_ sana daha önce uyuz olduğunu diyen oldu mu? Yorumla saygıönemli_ +1 yıl :D Yorumla
_MelisYıldız_ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İnternetin download hızı çok düşüktür ondan 0 0 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 522 cevap paylaştı. İnternetin yavaştır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Onu nasıl düzeltcem Yorumla Wayne_Jenkins +1 yıl İnternet sağlayıcı şirketi ara internetin yavaş olduğunu bildir. Servis vs çağırıralr Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İnternet bağlantın ADSL mi? download hızın epey düşük belli ki. Bu arada elbette 1 yıl sürmez ama inene kadar kanırtır.
Kablosuz internetle bağlanıyorum nasıl hızlanır
Kablosuz olması fark etmez, bilgisayarının wi-fi motoru sağlam olduğu sürece indirir. Bu tamamen internet bağlantı hızınla alakalı.
Müşteri hizmetlerini arayın oyun indiricem 1 yıl kaldı diyor de 🤣
O süreyi tahmin edememiş 15 20 dakika sonra düzelir o
O bişeymi rdr 2 indiricektim 341 yıl dedi bana. (Sonra düzeldi tabi😅)
Adı ne kız oyunun 😂😂
Gta 5
@saygıönemli_ yahu bilgisayara GTA 5 iner mi Allah aşkına bozarsin PC yi
Bilgisayara inmeyecek te nereye inecek anneciğim
Ozaman rockstar games oyunu Steam'den kaldırsın epic games'ten kaldırsın?
@saygıönemli_ PlayStation alsın konsolla oynasın daha da zevkli bu tarz oyunlar iyi bilgisayarda oynanır
:D agu buguu
@saygıönemli_ sana daha önce uyuz olduğunu diyen oldu mu?
:D
Kablolu internet kullan.
Nasıl yaa çok komik bir durum bu
İnternetin download hızı çok düşüktür ondan
İnternetin yavaştır
Onu nasıl düzeltcem
İnternet sağlayıcı şirketi ara internetin yavaş olduğunu bildir. Servis vs çağırıralr
Normal kanka xdxdd