Bildiğiniz üzere bir kaç gün önce whatsapp’a kanal özelliği geldi. Ne kadar güvenilir? Numaralar gizleniyor mu gerçekten?

Bildiğiniz üzere bir kaç gün önce whatsapp’a kanal özelliği geldi. Ne kadar güvenilir? Numaralar gizleniyor mu gerçekten?
Güvenli değil, WhatsApp da yoğun eleştiriler ve haberlere çıkan 2 yıl önceki o olayı ne çabuk unuttunuz. İşte bu kanallarda o yüzden güvenli değil, oradaki kanalları takip etmek için sizin izninizi istiyorlar sonra da takip ayağına telefon numaranızı görüyorlar. Birkaç tane arkadaşımın başına geldi sürekli yurtdışından birileri arıyor engelliyorum tekrar arıyorlar dedi, bunun etkisi yüzünden.
Kesinlikle öyledir zaten
Yoksa ne diye çıkarsınlar madem çok istiyorlardı bir izin almadan kullanmamıza izin verselerdi ama ben yemem böyle ucuz numaraları ne olur ne olmaz dünyanın çivisi çıkmış, eşeğimi sağlam kazığa bağlarım her zaman.
O sondaki dediğin whatsabın suçu bana da yurt dışı numaralardan mesaj - arama geliyor herkese geliyor
Ben hic birseyine guvenmiyorum instagfamin, facebookunve wp nin. Hersey bi kliklenemenize bakar istenirse. Sunucu yani sonucta
Cevap
5Cevap
Whatsapp kanalları hiç kullanmadım ama hiç bir şeyi zaten güvenli bulmuyorum
Bir ara bunu bende düşünmüştüm ama bence numaralar gizlenmeli
Ha numaralar gizlenmiş eskiden kimin beğendiği hangi numaradan beğendiği görünüyordu şimdi görünmüyor
Kanallara hiç katılmadım. Nasıl bir şey ki?
Hiç kanallara bakmadım bilmiyorum
Gizleniyor diyorlarsa gizleniyordur.
hiç kullanmadım dönüp bakamadım bile
Kullanmıyorum
Kullanmıyorum...
gizleniyor
hic kullanmadim neye yariyoki
Çok güvenli değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar