İnternet & Teknoloji Sizce dün çektiğim bu resmi, sanki bugün çekmişim gibi Instagram hikayemde paylaşsam doğru olur mu? kucukomerdk35 Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Fotoğrafı bugün değil, dün gece çektim. Ayrıca sizce İnstagram hikayesinde paylaşmak için nasıl, güzel mi? Sizce dün çektiğim bu resmi, sanki bugün çekmişim gibi Instagram hikayemde paylaşsam doğru olur mu? Cevapla Instagram Soruları Fotoğraf Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_Ćamdànnesneé_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İstediğin zaman paylaş ya, bunun doğrusu yanlışı mi var😂 1 1 Yorumla kucukomerdk35 +1 yıl Ama dün çektiğim bir manzara resmini bugün paylaşmam biraz aldatmaca olmaz mı? 😁 Yorumla
Aslı306 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Illa bugun imaji vermek zorunda degilsin 1 3 Yorumla kucukomerdk35 +1 yıl Ama önceden çekilmiş bir resmi sonradan paylaşmak biraz anlamsız olmaz mı? Yorumla Aslı306 +1 yıl Niye yahu Yorumla kucukomerdk35 +1 yıl Bilmem ki, bana biraz öyle geliyor. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Paylaş benim güzelliğim paylaş 1 1 Yorumla kucukomerdk35 +1 yıl Benim güzelliğim derken ne demek istediğini anlamadım? Yorumla
Ismimyok3874 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bir sey olmaz paylasabilirsin. Guzel cikmis 1 0 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 522 cevap paylaştı. Sen bilirsin. Kendini kandırırsın 0 2 Yorumla kucukomerdk35 +1 yıl Ama sonuçta yine aynı yerdeyim. Bu manzara kaldığım yurdun etüt salonunun manzarası. Yorumla Wayne_Jenkins +1 yıl Sen bilirsin Yorumla
lospodos Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Kimsenin umrunda olacagini sanmiyorum 0 2 Yorumla kucukomerdk35 +1 yıl Neyin? Yorumla lospodos +1 yıl Dogrulugunu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İstediğin zaman paylaş ya, bunun doğrusu yanlışı mi var😂
Ama dün çektiğim bir manzara resmini bugün paylaşmam biraz aldatmaca olmaz mı? 😁
Illa bugun imaji vermek zorunda degilsin
Ama önceden çekilmiş bir resmi sonradan paylaşmak biraz anlamsız olmaz mı?
Niye yahu
Bilmem ki, bana biraz öyle geliyor.
Paylaş benim güzelliğim paylaş
Benim güzelliğim derken ne demek istediğini anlamadım?
Güzelmiş paylaş bence de
Bir sey olmaz paylasabilirsin. Guzel cikmis
Sen bilirsin. Kendini kandırırsın
Ama sonuçta yine aynı yerdeyim. Bu manzara kaldığım yurdun etüt salonunun manzarası.
Sen bilirsin
Kimsenin umrunda olacagini sanmiyorum
Neyin?
Dogrulugunu