İnternet & Teknoloji Instagram da ilk defa birine yüz fotomu attım bir şey olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ss almış mıdır ya kötü yerlerde kullanırsa ss alsaydı bildirim gelirdi demi valls ilk defa yaptım böyle bir şey off ne oldu bana Güncellemeler+1 yıl Cinseel bir sohbet olmadı normal arkadaşça konuştuk yani flört falan da değil Instagram da ilk defa birine yüz fotomu attım bir şey olur mu? Cevapla Instagram Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 821 cevap paylaştı. Ne olacak yahu insanlar yüzlerce yüzünün çıktığı fotoğrafı post olarak açık hesaplarda paylaşıyor. Hem de kendi istekleriyle. 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 764 cevap paylaştı. Kim napsın senin yüzünü mk, kendiniz bu kadar değerli sanmayın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ah ben çok yaptım bu hatayı 1 11 Yorumla Soran +1 yıl Bir şey olfu mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmadı ama duruyor onlar h3p ss alıyor Yorumla Soran +1 yıl Cinsellik konuşmadık Yorumla Soran +1 yıl Normal sohbet ettik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben onu da yaptım beyinsiz biri olarak Yorumla Soran +1 yıl Seni yargılamam kardeşim insanlık hali, insan alışıyor bak beni dikseler fotomu kimseye atmazdım sesimi kimseye atmazdim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben o pu olmuşum ya Yorumla Soran +1 yıl Tovb et knk bak insan alışıyor günaha ben öyleyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ettim aydır yok ya Yorumla Soran +1 yıl Allah'ım hepimizi nefsimizin şerrinden korusun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Amin ya çok pişmanım Yorumla
WantToPlayGamee Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Ss alırsa bildirim gelir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hani bir anlık atılan var bir de bölge açınca iki kere bakma hakkı olan var ya brn ikinciyi yaptım bilmiyorum kötü biri değildi zaten sohbette cinsellik falan yoktu Yorumla WantToPlayGamee +1 yıl Bişey olmaz o zaman Yorumla
Cnkyn Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Korkma 0 1 Yorumla Cnkyn +1 yıl Niye attin ki o zaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ne olacak yahu insanlar yüzlerce yüzünün çıktığı fotoğrafı post olarak açık hesaplarda paylaşıyor. Hem de kendi istekleriyle.
Kim napsın senin yüzünü mk, kendiniz bu kadar değerli sanmayın
Ah ben çok yaptım bu hatayı
Bir şey olfu mu
Olmadı ama duruyor onlar h3p ss alıyor
Cinsellik konuşmadık
Normal sohbet ettik
Ben onu da yaptım beyinsiz biri olarak
Seni yargılamam kardeşim insanlık hali, insan alışıyor bak beni dikseler fotomu kimseye atmazdım sesimi kimseye atmazdim
Ben o pu olmuşum ya
Tovb et knk bak insan alışıyor günaha ben öyleyim
Ettim aydır yok ya
Allah'ım hepimizi nefsimizin şerrinden korusun
Amin ya çok pişmanım
Ss alırsa bildirim gelir
Hani bir anlık atılan var bir de bölge açınca iki kere bakma hakkı olan var ya brn ikinciyi yaptım bilmiyorum kötü biri değildi zaten sohbette cinsellik falan yoktu
Bişey olmaz o zaman
Korkma
Niye attin ki o zaman
ben gördüm seni :D
Yok be nolucak