İnternet & Teknoloji Bu fotoğraftaki kırmızı noktaya 30 saniye boyunca bakın ve sonra boş bir duvara bakın çocuklarım 😵? trolmädchen Takip Et Xper 6 Yaş: 50 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 30 saniye boyunca kırmızı noktaya ve ardından boş bir duvara bakın ne gördünüz. Bu fotoğraftaki kırmızı noktaya 30 saniye boyunca bakın ve sonra boş bir duvara bakın çocuklarım 😵? Cevapla Çocuk Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Evet bunu yıllar önce facebook da görmüştüm vay be ne zamanlardı... :D kadını duvarda görüyordum.. adfsdfdf 1 2 Yorumla trolmädchen +1 yıl Şimdi yine gördün djcjje u Barış_LonelyForever +1 yıl sdfsdf
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kızın orijinal halini gördüm. İşin kötü tarafı monitöre bakarken halen daha aynı görüntü geliyo 😅 1 0 Yorumla
lolly_gag Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl gülen tatlı güzel bir kız gördüm 1 2 Yorumla trolmädchen +1 yıl Dimi bunlar kör ya jsjcjejd Yorumla lolly_gag +1 yıl EVET :) Yorumla
ΙιΙιτh Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Baktım anne çok koyktum 🥺 1 6 Yorumla trolmädchen +1 yıl Koykmaanemm 😔 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Annneeeeggg Yorumla trolmädchen +1 yıl 🩴terlik geliyo bak suùūşs sdkkckfkckdj Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Ya anneee shdhshdhhs Yorumla trolmädchen +1 yıl Anasıgurban😘😆shsckkveddncjd Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Ahahahahhhsdhshdhxndnd Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 732 cevap paylaştı. bos duvari 1 2 Yorumla trolmädchen +1 yıl Hayırr ben Gülen güzel bir kız gördüm iyi bak Yorumla nomorebets35 +1 yıl sanslisiniz :) Yorumla
ElXTurco Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Boş duvara bakınca yine kadını görüyorsun duvarda. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet bunu yıllar önce facebook da görmüştüm vay be ne zamanlardı... :D kadını duvarda görüyordum.. adfsdfdf
Şimdi yine gördün djcjje
sdfsdf
Kızın orijinal halini gördüm. İşin kötü tarafı monitöre bakarken halen daha aynı görüntü geliyo 😅
gülen tatlı güzel bir kız gördüm
Dimi bunlar kör ya jsjcjejd
EVET :)
Baktım anne çok koyktum 🥺
Koykmaanemm 😔
Annneeeeggg
🩴terlik geliyo bak suùūşs sdkkckfkckdj
Ya anneee shdhshdhhs
Anasıgurban😘😆shsckkveddncjd
Ahahahahhhsdhshdhxndnd
Aaaaaa kız gördüm duvarda
bos duvari
Hayırr ben Gülen güzel bir kız gördüm iyi bak
sanslisiniz :)
Boş duvara bakınca yine kadını görüyorsun duvarda.
Hiçbir şey
hiçbir şey görmedim hahaja