En azından yalnız hissetmiyorum artık
Sevgilim karşı cinsin tüm fotoğraflarını beğenmiş, görünce çok üzüldüm. Böyle hissetmem normal mi?
En azından yalnız hissetmiyorum artık
Çok kırgın hissediyorum yani belki abartıyorsun diyeceksiniz ama o kız sevgilimin fotosunu sevgilim de onun tüm fotolarını beğenmiş. Sordum tanımıyorum hatırlamıyorum diyor. Birbirlerini takip ediyorlardı ben diyince çıkarttı takipten ama geçmedi yine de çok öfkeli ve kırgınım.. Ne gerek var ki böyle şeylere :(
Sen bu tür olayları daha çok yaşarsın. Yorumları okudum da nasıl da korkuyorsun kaybetmekten onu. Ödün kopuyor. Maalesef hangi taraf kaybetmekten korkuyorsa o üzülüyor. Burada üzülen sensin ve sen olacaksın o seni düşünse kaybetmekten korksa bu toplara girmezdi. Sınırını çizmeyi bilmiyorsun kesin konuşamıyorsun sert değilsin. Ayar vereceksin giderse gitsin tek erkek o mu kaldı dünyada? Seninle beraberken çapkınlık yapan adamı at çöpe gitsin. O sadece instagramla sınırlı kalıyor sanma gerçek hayatta da kadınlara bakıyor ediyor neeet. Çünkü bu adam çapkın. Sadakat bekleme
Ben fazlasıyla ayar verdim kanka merak etme
Ne kadar üzüldüğümü de söyledim
Ama beğeni yaptı diye aldatılmış muamelesi yapmış gibi oldum böyle de huzursuz hissediyorum. Ama üzgünüm de ne yapayım
Üzülmen çok normal bir iki tane beğense anlarım da hepsinde beğenmezsin yaa
Toplam 3 foto vardı ama üçünü de beğenmiş
10 tane olsaydı herhalde onları da beğenirdi
Teşekkür ederim
normal tabi ki de.. bence karşı cins fotoğrafı beğendiyse seni düşünmüyor ya da sevmiyor demektir.. anlaşılan çapkın birisi bence ayrılmalısın ya da en azından konuşmalısın üzüldüğünü kırıldığını dile getir bence..
Aslında hiç çapkın değil, yakışıklıda değil. Beni beğenmeme gibi bi lüksü yok, o fotoğraftaki kızın sevgilimin yanından bile geçeceğini zannetmiyorum
Haklısın elbette ama sormaya çalış yine de ve bu yaptığının hoşuna asla gitmediğini de açık bir şekilde belirt.
Belirttim ama uzatıyorsun diyor
Cevap
6Cevap
Hayatinda biri olan ve seven biri baska birine ayni duygularla bakamaz, baska biriyle bu konuda herhangi bir diyaloga girmez. Fotograf begenmek, yorum yapmak, sohbet etmek. Bunlar asgari seviyde ve resmi olur. Fazlasi dusundurmeli.
O bana da aynı şeyi söyledi ama ben yine de çok üzüldüm. Aklından ne geçirdiğini ben nereden bilebilirim ki
Sorgulamaniz cok normal , anormal olan hayatinizdaki insanin tutumlari. Bu konuyu sorgulamanizi tavsiye ederim.
Ben sorunca hemen beğenileri geri çekti takipten çıktı ve instagramı kapattı
Eskiden olsa sen takıntı yapıyorsun diyip beni suçlardı hiç bir aksiyon da almazdı
Bu sefer bunu yapmadı kayıtsız kalmadı ama halen üzgünüm
"Eskiden olsa sen takıntı yapıyorsun diyip beni suçlardı hiç bir aksiyon da almazdı"
Bu ilk olan bir sey degil anladigim kadariyla.
Eskiden böyle beğeni meselesi yoktu yani benim gördüğüm ama ben takibindekileri merak edip sormuştum, o mesele
Haklısın beğendiğin fotoğraflarda onlara dikkat et hoşuna giden tipler onlardır
Bodrumda fiziği güzel Bi kızdı
Ben ondan daha güzelim ama bunun güzellikle ilgisi yok
Öylesine diye düşünmek istiyorum çünkü aklımda kalbimde sen varsın diyo inanmak istiyorum
Valla böyle şey görünce bende çok katılıyorum karşında sevgilin varsa gerek yok başkalarına biz yapsak hoş olur mu onara benimde ayarını bozuyorlar
Aynen öyle yani aklından ne geçtiğini ben nereden bilebilirim ki
Çok şaşırdım ve çok üzüldüm alt tarafı Bi beğeni diyip aşamıyorum bu durumu
Ne varki bunda sadece karşılıklı beğeni yapmışlar.
Normal onu bir sorguya çek
Ayrıl sürünsün kpek
Bunun için ayrılınır mı
Adam bütün paylaşımlarını beğenmiş. Bodrum'da birisi sencede her şey açık değil mi. Seven adamın gözü başkasını görmez. Karşısındaki kız pantol tişört kızı değildir herhalde masum şeyler düşünmediği ortada yine de sen bilirsin
Pantolon tişört kızı değildi
Takipçisi azdı fake bi duruyordu aslında. Haklı olabilirsin ama ona konduramıyorum böyle bişeyi
Cano kimse vazgeçilmez değil bir adama bu kadar değer yükleme güvenme
Kanka 2 sene oldu :(
Kuzenimin 6 sene oldu inceldiği yerden kopsun. Şimdi onunla birliktesin diye o mükemmel birisi gibi geliyor sana ama inan daha karakterli erkekler var bu hayatta. Senin gibi kalpten seven birini hak etmiyor
Bence yalan söylüyor..
Bir birine işaret gösteriyor 😒
Sadece bir beğeni diye düşünmek istiyorum öyle düşünmek istemiyorum
Anladım pekala
Erkekler her kadını çekici bulur ne var aek bunda
Nasıl ne var evlenmeyi düşündüğün bir sevgilin varken başka kadınla ne işin olabilir
Fiilen uygulamak başka fakat fikirleri değiştiremezsin güzele güzel denir hayatım şaşıracak ne var
Birini beğensin hadi ama hepsini beğenmiş
Oda anasının nikahi ya yoksa abartmak olmaz ama kanımızda var çapkınlık agaa
hayir partı yapmab lazım asko
Kızı merak ettim adhajaja
Üzülmek çok dogal
Normall
Çok normal tabi ki , her fotoyu beğenmesi de garip
Ve hatırlamıyormuş. 3 foto vardı gerçi ama üçünü de beğenmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?