İnternet & Teknoloji İstemediğiniz birini Whatsapp’tan engellerken numarayıda engelliyor musunuz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor İstemediğiniz birini Whatsapp’tan engellerken numarayıda engelliyor musunuz? İstemediğiniz birini Whatsapp’tan engellerken numarayıda engelliyor musunuz? Cevapla WhatsApp Soruları Numara Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. zaten ikisi de aynı değil mi. 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 450 cevap paylaştı. Hiçbir şekilde bana ulaşmasını istemediğim için evet, her yerden engelliyorum. 1 0 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kafasına bastıra bastıra istemdiğimi söylerim 😅Anlamazsa tak engel 😂 1 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 494 cevap paylaştı. Evet engelliyorum. 2 0 Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Telefon rehberimde bile engelli kümse yok 1 0 Yorumla
_GeceMuhafızı_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Evet normal telefon üzerinden de engel atıyorum 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl her türlü engellerim 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Hiç bir şekilde ulaşma şansı bırakmıyorsun yani 🙄 merakettimmişte +1 yıl evet her mecradan her alandan engellerim engellersem Soran +1 yıl Ya fake hesaplarla gelirse 🙄 merakettimmişte +1 yıl gelenler oldu hâlâ geliyor bi kaçı instada.. sanki anlamıcam da anlıyorum yine engelliyorum bir daha geliyor yine engelliyorum bu böyle senelerdir sürüyor
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 318 cevap paylaştı. Evet engelliyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
zaten ikisi de aynı değil mi.
Hiçbir şekilde bana ulaşmasını istemediğim için evet, her yerden engelliyorum.
Kafasına bastıra bastıra istemdiğimi söylerim 😅
Anlamazsa tak engel 😂
Evet engelliyorum.
Telefon rehberimde bile engelli kümse yok
Evet normal telefon üzerinden de engel atıyorum
Ben her yerden engellerim. 😂
Tarihten bile siliyorum
her türlü engellerim
Hiç bir şekilde ulaşma şansı bırakmıyorsun yani 🙄
evet her mecradan her alandan engellerim engellersem
Ya fake hesaplarla gelirse 🙄
gelenler oldu hâlâ geliyor bi kaçı instada.. sanki anlamıcam da anlıyorum yine engelliyorum bir daha geliyor yine engelliyorum bu böyle senelerdir sürüyor
Başka türlüsü olmaz
Engellerim
Evet engelliyorum
Evet engellerim.