Arkadaşlar diyelim alt yapı var ama kablo felan yok onu türk Telekom. gelince çeker mi?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet bağlanır
Alt yapı varsa ekip yönlendirirler. Gelen ekip önce portları vs. kontrol eder. Eğer port yoksa port açılması lazım. Ona ayrı bir ekip bakıyor. Öyle olursa süreç biraz daha uzar ama portlarda problem yoksa hemen bağlarlar.
Ben Türk Telekom kullanıyorum başvuru yaptığım günün akşamı bağlamaya geldiler ama benim evime dışardan kablo çekerek yaptılar eski ev olduğu için. Binada altyapı muhabbeti tamsa hemen gelirler yani.
Tek dert alt yapının olup olmaması değildir. Boşta port yoksa aylarca beklemen gerekebilir.
Port bağlantı kablosu oluyor degilmi
Port sizin eve interneti getirecek olan kablonun sizin evdeki ucu değil de geldiği yerdeki ucunun bağlandığı yerdir.
Çok hızlılar bu konuda 3 kez başvuru yaptım 2 yıldır gelecekler
🤣🤣 Çok güldüm reis Allah da seni güldürsün..
Hadi ya türk telekom. bildigim erken geliyor
Amin güldürsün ama gelmeyeceklerse gelmicez desinler la kırılıyor insan 😂
Harbiden. Yani kablo çektirmeden değil de biz de Türk Telekom dan memnun değiliz..
Bizde geç geldi dicem de geç te gelmediler hiç gelmiyorlar, kurulum için geliyorlar mesela ya diyorum başvurumuz var, Biz şu adrese geldik dio ee diyorum bizede kuruverin yok dio buna geldik ini bilgi alalım diyor gidiyor anabayii den başvuru yapıyorum bi de ömercik gibi gelen arabalara bakmaktan helak olduk, en son başvuruda ailem dahil hepsinin borcunu sordum yok dedi, ee dedim niye gelmiyolar o zaman mk bi baş vuru daha dio alalım çatlarsın sinirden 😂
Ya bi yenileme mi ne varmış, direk evin dibinde iki bacağım arası kadar yok uzaklığı evle hem de, komşularım bizim direkten alıyor İnterneti bize direk kısmını bırakıyorlar İnternet vermiyorlar mk nası iş anlamadım
Sorma sorma Allah sabır versin size ben kaçim..
Kaç kaç onlar da kaçıyor 😂
Hatların iç bağlantılarını telekom yapmaz. Ama ekipler ücret karşılığında yapabilir.
Çekecekler tabi işleri bu senin çekecek halin yok
Ha tamam peki wifiyle ilgili birşeyler biliyormusun bir sorum var
Sor
Ben sordum 200 mbps dediler 450 felan iyi çekiyor mu yoksa daha uyguna mi çekeyim 250 de vardı ama onun hızı galiba daha düşük
Surekli oyun oynayip yuksek verim almak istiyorsan 200 iyi bir hiz. Lakin modeminin de bu hiza uyumlu olmasi lazim. Ayrica bu hiza ragmen modeme uzak odalardan internet yavas cekerse eve sinyal dagitici alman lazim
Hadi ya ama çok pahalı dgeilmi 450 biz sadece ders için cekecez
Ders için daha dusuk hizlar yeterli 😂 200 hiz fazla
250 liranin hizi kac
Onu sormadım ama en düşük 12 den başlıyormuş galiba
50 mbpslik hiz bile seni rahatca tatmin eder. Ki zaten istedigin zaman yukseltilen bir sey hiz. Ayrica hiz icinde alt yapinin uyumlu olmasi lazim
Ha o zaman o yeterli olur diyorsun ders için felan
Olur olur
Peki tamam teşekkür ederim
Alt yapı olması şaşırtıcıymış
evet bağlanır
boşta port varsa
Çekerler
Evet neden ki