İnternet & Teknoloji Bu telegramdan mesaj atanlar bizi nerden bulup yazıyor? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merak ediyorum, nasıl buluyorlar bizi de yazıyorlar. Güncellemeler+1 yıl Bence rastgele kadın ismi yazıyorlar , bulduklarına atlıyorlar. ya da numaramı biri dağıttı oradan geliyorlar t Bu telegramdan mesaj atanlar bizi nerden bulup yazıyor? Cevapla Mesaj Soruları Telegram Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
İstanbullu968 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Telegramda yakindaki kisiler diye ozellik var ordan 0 3 Yorumla Soran +1 yıl O özelliğim kapalı Yorumla İstanbullu968 +1 yıl Telefonunu bilenlerde yazabilir veya sosyal medya hesabin bagliysa Yorumla Soran +1 yıl Sosyal medya hesabım bağlı değil ama sosyal medyamda çok kişi yok, tanımadığım hiç yok Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. Telegramda bulunur da asıl whatsaptsn nasil bulunuyor orası var 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Telegramda nasıl bulunuyor ki, konum kapalı. Sadece 2 grupta varım. Yazanların çoğu grupta değil
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 565 cevap paylaştı. Vallahi telegramın varlığından daha yeni haberdar oldum millet oradan bile yürümeye başladı desene 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Grup veya yakındaki kişileri bul özelliğinden. GPS kullnarak aynı mahallede, civarda oturan kişileri bulabiliyorsun. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kapalı o özelliğim ve sadece 2 grupta varım. Yazanların çoğu gruptan değil Yorumla
Jakobenman Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hoşuna gidiyor mu 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayır tedirgin oluyorum aksine Yorumla Jakobenman +1 yıl Allah Allah bi kıza kimse bakmazsa üzülmesi lazım normalde Yorumla Soran +1 yıl Evliyim çünkü Yorumla Jakobenman +1 yıl Anlıyorum Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Rasgele çıkıyor yazınca 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İsimle mi aratıyorsunuz Yorumla bielmanınyarısı +1 yıl Ben aratmadim da isim yazınca farklı kişiler çıkıyor evet Yorumla bielmanınyarısı +1 yıl Tel gram zaten eskort dolu ben haberleri oradan takip ediyorum Yorumla Soran +1 yıl Ben evli barklı kadınım, öyle biri değilim de , eskort sayfasında filan intikam almak için filan mı paylaşıldım diye şüphe etmeye başladım Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Konuma göre bulunabiliyorsun 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Konum bilgim kapalı Yorumla IgotWhatUneed +1 yıl İlla ki açtığın bir anda oluyordur Yorumla Soran +1 yıl Hayır açmıyorum hiç Yorumla
aJax___ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Gruplardan konumun açıksa ordan 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Konumum kapalı, gruplarda sadece matematik öğretmenleri grubunda varım. Bakıyorum yazanların bazıları orada ama çoğu oradan da değil Yorumla aJax___ +1 yıl Biyerlerden buluyordur illaki farkında değilsindir nerde yaşıyorsun ki Yorumla Soran +1 yıl İlçede yaşıyorum. Konum bilgimi hiç bir uygulamada paylaşmam Yorumla
Kaptangustoo Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Birsekilde arayinca çıkıyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İsimle mi Yorumla Kaptangustoo +1 yıl Evet Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 824 cevap paylaştı. Onu bende hiç anlamıyorum. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Biri bizi aydınlatsın Yorumla eternity-a +1 yıl Konumu falan aciyorlarmis gruplardan falan yaziyorlarmis diye biliyorum ben sildim zaten o uygulamayı Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 914 cevap paylaştı. Gruplardan 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Lise matematik öğretmenleri dışında hiç bir grupta yokum. Bakıyorum bazıları o gruplarda ama çoğu yok. Onlar nerden buluyor onu anlamadım Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Kullanıcı adın kolay bir şeyse aratınca çıkıyor olabilir Yorumla Soran +1 yıl Direk kendi adım Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Yazınca çıkıyordur. Benim adımda 16 var mesela. Bursada yaşayanlar yazıyor Yorumla Soran +1 yıl Anladım adımı yazınca benimki de çıkıyor Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Arayarak buluyorlar 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İsimle mi aratıyorlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Numarsni biliyorlarsa numara ile Yorumla Soran +1 yıl Kravat Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm o da iyi onun boynundakj kravatı çıkarıp mesela 😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Telegramda yakindaki kisiler diye ozellik var ordan
O özelliğim kapalı
Telefonunu bilenlerde yazabilir veya sosyal medya hesabin bagliysa
Sosyal medya hesabım bağlı değil ama sosyal medyamda çok kişi yok, tanımadığım hiç yok
Telegramda bulunur da asıl whatsaptsn nasil bulunuyor orası var
Telegramda nasıl bulunuyor ki, konum kapalı. Sadece 2 grupta varım. Yazanların çoğu grupta değil
Vallahi telegramın varlığından daha yeni haberdar oldum millet oradan bile yürümeye başladı desene
Grup veya yakındaki kişileri bul özelliğinden. GPS kullnarak aynı mahallede, civarda oturan kişileri bulabiliyorsun.
Kapalı o özelliğim ve sadece 2 grupta varım. Yazanların çoğu gruptan değil
Hoşuna gidiyor mu
Hayır tedirgin oluyorum aksine
Allah Allah bi kıza kimse bakmazsa üzülmesi lazım normalde
Evliyim çünkü
Anlıyorum
Rasgele çıkıyor yazınca
İsimle mi aratıyorsunuz
Ben aratmadim da isim yazınca farklı kişiler çıkıyor evet
Tel gram zaten eskort dolu ben haberleri oradan takip ediyorum
Ben evli barklı kadınım, öyle biri değilim de , eskort sayfasında filan intikam almak için filan mı paylaşıldım diye şüphe etmeye başladım
Konuma göre bulunabiliyorsun
Konum bilgim kapalı
İlla ki açtığın bir anda oluyordur
Hayır açmıyorum hiç
Gruplardan konumun açıksa ordan
Konumum kapalı, gruplarda sadece matematik öğretmenleri grubunda varım. Bakıyorum yazanların bazıları orada ama çoğu oradan da değil
Biyerlerden buluyordur illaki farkında değilsindir nerde yaşıyorsun ki
İlçede yaşıyorum. Konum bilgimi hiç bir uygulamada paylaşmam
Birsekilde arayinca çıkıyor
İsimle mi
Evet
Onu bende hiç anlamıyorum.
Biri bizi aydınlatsın
Konumu falan aciyorlarmis gruplardan falan yaziyorlarmis diye biliyorum ben sildim zaten o uygulamayı
Gruplardan
Lise matematik öğretmenleri dışında hiç bir grupta yokum. Bakıyorum bazıları o gruplarda ama çoğu yok. Onlar nerden buluyor onu anlamadım
Kullanıcı adın kolay bir şeyse aratınca çıkıyor olabilir
Direk kendi adım
Yazınca çıkıyordur. Benim adımda 16 var mesela. Bursada yaşayanlar yazıyor
Anladım adımı yazınca benimki de çıkıyor
Arayarak buluyorlar
İsimle mi aratıyorlar
Numarsni biliyorlarsa numara ile
Kravat
Hmm o da iyi onun boynundakj kravatı çıkarıp mesela 😄