Prolar daha iyi tabii ama hani şöyle günlük temel işlerimi görsün yeter hani bi grafiker bi yazılımcı değilim internette gezindiğimde kasmasın istiyorum bir de edit yapmama yardımcı istiyorum o kadar.. sanırım m1 2020 macbook air kasıyormuş galiba
Macbook air ile pro arasında çok fark oluyor mu? Mesela şu an şu bilgisiyarlardan kullanan var mı?
İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı.
İkincisi daha iyi işlemci için ama ram ssd aynı video editi yapacaksın bunlar yetmez asla basit şeyler yapıyorsan basit programlar kullanıyorsan sorun olmaz tabi
Onu simdiki bilgisayarinda bile kullanirsin sorun olmaz ondan ama eger illa mac demiyeceksi mn sana 26 liraya Asus öneririm daha yeni kardesim aldi cok guzel bir bilgisayar
İyi yapmışsın zaten ikisinden birini alacak olsan m2 22 alman daha iyi olur daha iyi bakmak gerekiyordu aslinda ama bu da iyi güzel ama ram ve ssd yükseltmelisin daha iyi olur ram 8 daha al ssd de 1 tb al
Yani dolmaz da çok bir şey kalmaz zaten işletim sistemi olsun word excel olsun zaten yariya kadar dolar geriye pek bir sey kalmaz dosya yedeklemek istersin onu pek yapamazsin 1 tb alirsan sana fazlasiyla yeter yedeklerimini dosyalarini atabilirsin durabilir ama yine de sen bir harici harddisk al daha iyi olur tabi yine de
2. yi aldım çoktan apple’dan çok geç cevap verdiniz bekleyemedim önceki bilgisiyarım 13 inçti yeterli oluyor benim için şimdi aldığım da 13.6 yapacak bir şey yok