Basit bir sohbet sitesini
Girişini kapatmak veya nick isim yazılan yere sabit yazı eklemek nasıl yapılır?
Aynı formatta site bu değil ama

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Basit bir sohbet sitesini
Girişini kapatmak veya nick isim yazılan yere sabit yazı eklemek nasıl yapılır?
Aynı formatta site bu değil ama

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
kankam göründüğü gibi basit olsa o işler ortada site kalmazdı. Senin basit dediğin sohbet sitesi html ile yazılmış olsa sıfır açığı olur al sana basit bir örnek
Anlıyorum tabikide. Yapanlar vardı Şu an o kişilere ulaşamıyorum😄 online ğye oldukları programları kullanarak ismini unuttum şimdi de saldırı peogramının ekinde o özellik eski üyelere özeldi yapıyorlardı
siteler daha çok programlandığı dilin yapıldığı yazım yanlışları ile hacklenir. Biz buna eskiden exploit diyorduk ama değiştiğini sanmam. Mesela bu işin en basit örneği union mantığıdır, mantık basittir ama hacklmek zordur. Mesela donanımhaberde bahsi geçen union mantığı ile siteyi kuran adminin hesabına onay e postası atmışlığım var :d
Deneyebilirmisin? Bizim sitenin adını vereyim bu değil ama kapatılması gereken. Örnek bu.
Öğrensem para bile sıkıntı değil yani mevzu başka😄
bro benim bu tarz işlere kafam çok yatıyordu ama zamanla bırakıp, bu özelliklerimi paraya çevirebileceğim şeylere aktardım çünkü bana kazandırdığı hiçbir şey yoktu. Ben sadece genel olarak sorunu cevapladım o
Eyvallah ilgine alakana sağol
biliyorum senin ne yapmak istediğini ben de onları yapmak istediğim için zamanında uğraşmıştım. Eğer içinde istek varsa öğrenirsin yaşını bilmiyorum ama 40 yaşında sonra yazılımcı olan insan tanıyorum yeter ki iste neyse hadi ba bayy :d
Nerden başlıycagımı hangi yolu izleyeceğimi bilsem tm😂binlerce ibare video ders sunum var
dil öğrenmekle başla php, html, asp gibi vs
alt yapı büyük ihtimal wordpress ana panele girmeyi dene. sitenin sonuna / ekleyip wp-admin yaz bir sayfa çıkıyor mu
Bana site adresini atarmısın açık var mı bakalım.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!