Bi bilgisi olan var mı acaba?

Dün gece istihare namazı kılıp yattım, bi iki saat sonra annemin telefon alarmı çaldı alarmı duydum ama uykuluydum ses etmedim gözlerimi de açmadım belki namazım kabul olmaz diye zaten sonra annem alarmı kapattı uyumaya devam ettim ben, sabah namazında annem beni çağırdı ama ben kalkamadım uykulu halimle içimden anneme hı dedim sadece, sonra rüyamda sabaha karşı yataktan kalktığımı gördüm pencereye çıktım dışarda kar yağıyordu her yer bembeyazdı ben bunu gerçek sandım rüyada olduğumu hiç tahmin bile etmedim ve geri yatağa yattım uyumaya devam ettim bi iki saat sonra uyandım Sabah olmuştu tabi gözüm pencereye çarptı kalktım baktım pencereden dışarı ve kar yağmadığını gördüm o an anladım demekki gördüğüm o kar rüyaymış. Bu gördüğüm rüyayı sabah namazından sonra mı gördüm yoksa sabah namazından önce mi gördüm bilmiyorum ama sanırım sabah namazından sonra gördüm, ama şu var annem beni sabah namazına kaldırmak için çağırdığında ben uykulu halimle hı demiştim yani istihare namazım kabul olmuşmudur o gördüğüm kar olumluya mı işarettir
Bi bilgisi olan var mı acaba?