+1 yılBunu Instagrammı sosyal medyası olmaz sana karşı bir hoşlantısı sinyali var mı bunlara bakmadan adını koymak falcılık mantığına giriyor açıkçası adımı da o atar ya da karşılık verir. Önemli olan gönül bağı kurabilmek
08 Yorumla
Soran+1 yılBeni görünce gulumsuyor, goz goze gelmeye çalisiyor.
- +1 yıl
Hmm o zaman bir işareti olabilir sana uygun mu diye zamanla bir tanı o zaman kararını verirsin
Soran+1 yılrastgele gulumsemiyorsunuz herhalde
- +1 yıl
Anlamadım
- +1 yıl
Yorumlardan da şunu anladım ya açılamıyor ya da yedeksin benim için olası ihtimaller bunlar ilişki koçu değiliz biz de yardımcı olabileceğim yerler bu kadar.
Soran+1 yıliki ihtimal var evet. Umarim pozitif olanidir
- +1 yıl
Aslında yazmayacaktım ama belki faydası dokunur diye söylüyorum şöyle de bir şey var açılmadığın sürece başkası önce davranıp onu elde ettiğinde pişman olmamak için şansını dene derim nacizane tavsiyem
Soran+1 yılkiz arkadaşi yok hep erkeklerle takiliyor. Başı yerde yürüyor benden başkasına da baktığını görmedim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı.
u +1 yıladım evet
00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 645 cevap paylaştı. Bu hayatın bir yemini vardır, senin istediğin seni istemez seni isteyeni de sen istemezsin.
139 Yorumla
Soran+1 yılbeni isteyeni ben istemedim onu seviyorum diye. Gozleri seviyorum diyor ama bi hareket yok
Soran+1 yılYengeç
Soran+1 yılo duygularini belli ediyor zaten. Beni gorunce gülümser, karşılaştığımızda gozumun icine icine bakar. Da iste ben cekiniyorum. Bakamiyorum.
Soran+1 yılbunu ona desen daha cok iş gorur😄😄
Soran+1 yılnerden biliyorsun 🤔
Soran+1 yılo kadar gömmeseydin kendini keşke pısırık falan diye😄. Evet yengec o da simdi dökül bakalim sırlarınızi😄😄
Soran+1 yılkarşıt burcunuz Oğlak 😎
- +1 yıl
Eveeeeet oğlak burcusun demek, gelecek kaygıları bitmek bilmeyen stres küpü olduğu için mide sıkıntıları yaşayan veya ilerde yaşayacak olan, maddi konulara çok önem veren parayı seven parayla geleceğini inşa etmek isterken sıkıntılar içerisine girip karşısındaki insanı o soğukluyla ilgisizliğiyle boğan sanki karşısındaki insan suçluymuş gibi suçsuz olsa bile kafanda bir takıntı varsa o illa olacak olmazsa keyfin kaçar keçilerin gelir, çok güzel severler genelde duygusuz burçlardır yükseleni yengeç akrep balık olan oğlak kadınları duygusal olurlar gün batımını bile izlerken o güneşin batışı onların yüreğini sızlatır veya müzikler eşliğinde yolculuk yapmayı da severler, oğlaklar fedakâr olurlar yanlış yaparlarsa karşısındakine telafi etmek için kesinlikle düzeltirler yaptığı yanlışı fark edip güzelce düzelten vicdan sahibi empati kurabilen yüz hatları çok güzel olan beyaz tenli olan güzel akıllı zeki ama mantıksız kadınlardır. Ailelerine karşı o kadar düşkün olurlar ki ve çevrelerinde olup biten yaşananlara öyle bir takip ederler ki dedikoducu da olabilirler. Bunların haricinde oğlak burcu kadınları 12 burç içerisinde en güvenilir sadık kadınlardır hayatında başkası varken gözü dışarıya kaymaz gördük ki biliyoruz asla şu yakışıklı şu güzel falan asla bakmıyorlar. İşkoliktir bi türlü afedersin dötünün üstüne oturup dinlenmiyorlar sürekli iş evde de rahat durmazlar temizlik bulaşık ordan oraya gitmeler ya bi otur işte.
Soran+1 yılParayı sevmem. Duygusal biriyim ama duygularimi saklamayi tercih ederim. Mantığima gore hareket ederim. Ha bi de dedikoducu degilim. Kimseye de yaptırmam yaşlı büyüklerimi bile uyariyorum dedikodu yapmayin diye. Bunun dışında yazdıklarıniz dogru. Eeee noldu şimdi? Ben size yengeci sormuştum.
- +1 yıl
Yengeç öyle işte duygusaldır empati yetenekleri vardır karşındaki insanın ne düşündüğüne önem verir evine yuvasına sadıktır hayatındaki kadına önem verir sadıktır. Fakat istekleri vardır bunların başında güven gelir güvenmediği kadından soğur depresyona girer, sevgi ilgi aşk ister duygusal olduğu için romantik hallerde bulunur aşk adamıdır, bazı yengeçler var hayatındaki insana fazla fazla çapkın olabiliyorlar o yüzden dikkat et onda öyle bir ozellik varsa bel altı muhabbetine girmesine müsade etme meraktan ilişkinin ileriki evresinde bişeyler diyebilir evlendikten sonra merak etsin sorsun soracağını ben bu kafadayım mesela biraz kafa yapısı da önemli. Huy hus olarak romantik aşık kıskanç olabilen güven isteyen çok fedakâr bir adam olur. Hafif anlayışsızlık sezebilirsin mesela bir sorun vardır anlatıyorsun o başka anlıyordur önce sakin ol kafa kafaya gelirsin dersin ki sakince tane tane kelimelerle anlatırsan anlar. Çünkü stres altına girince anlama kabiliyeti düşebilir o an kafasındaki düşünceye soruna odaklandığı için karışsındaki insanın ne anlatmak istediğini anlayamayabilir. Çabuk parlayıp çabuk sönebilir. Güven eksikliği istemeyen yalan dolan istemeyen dürüst mert ciddi ömürlük bir kadın isteyen o kadını da kendi kabuğunda tutup aşk dolu ilgi dolu sevgi dolu bir yuva kurmak ister.
Soran+1 yılbenim hayatinda olduğum insanların benimle ilgili emin olduklari iki duygulari vardir bunlar guven ve sevgi. Guvenilen ve sevilen birisiyim. Guven komusunda emin degilse daha beni taniyamamis demektir.
- +1 yıl
Bence güven konusunda birbirinizi tamamlayabilirsiniz. Ancak sen oğlak olduğun için gelecek kaygıların olacak ilerde çocuğumuz şöyle maddi durumumuz böyle falan yani maddi olarak korkak asla riske girmek istemeyen ödü kopan bir kadınsın. O yüzden karşındaki insanın evi olsa yeter gerisini beraber halledersiniz çünkü tutumlu bir kadınsın parayı mantıklı şeylere harcamayı bilirsin o konuda güvenim tam. Aldatmazsın asla bu konuda sana %100 güvenim tam bak daha seni tanımıyorum kim olduğunu bilmiyorum ama %100 aldatmazsın keşke bunu bilseydi o ama zamanla gösterirsen görür.
Soran+1 yıleşimin evi olmasina gerek yok. Mahremiyetimizi koruyabilecegimiz dort duvar bir yer olsun yeter. Ben ailesinden beni incitmemelerini bir de oğullarini bana vermelerini istiyorum. Eşimden de Allah a kul bana sadik bir es olmasini istiyorum. Maddi olarak da sadece alyans alsa yeter. Onun haricinde aza kanaat eden biriyim evet dogru soylediniz tutumlu biriyimdir az fiyata kaliteli urun alirim uzun ömürlü olacak sekilde. Ya aslinda şöyle soyliym o benim aynım gibi hissediyorum.
Soran+1 yılEvet sadik biriyim Şu an ona platoniğim görücü gelmek isteyenler oluyor istemiyorum. Yakin zamanda evlilik teklifi aldim tanidigim birinden onu da redddettim. Özetle dünyanın en iyi kalpli erkekleri de gelse, en yakışıklı olanlari da gelse yine sevdigim adamdan vazgcemiycem
- +1 yıl
Bişey diyim mi sana yorumunu okuyunca, Allah seni göz yaşı döktürecek birine nasip etmesin harbiden kaliteli bir insansın. Ama hayat öyle şerefsizdir ki illa iyi bir insanı kötü biri olmaya zorlayacak. Benim eski nişanlım da oğlak burcuydu ağzıma etti babası kiralık eve kız vermem dedi babasını haklı buldu geçinemeyiz kiralık evde durmam baba evine geri dönerim dedi tehdit etti beni. Nişanı da attım tabi. Nişanı bohcayı bile hep bana yaptırdılar 120000 TL zarar ettim. Ben ne çileler çektim oğlaktan varya hiç arkamda durmadı. Ama sen iyi birine benziyorsun umarım mutlu olursun.
Soran+1 yıl.
Ya aslinda burclar cok da önemli degil bence. Hayatinizi planlarken burclara cok da onem vermeyin bakmayin benim konustuguma. Ben burcumun özelliklerinin çoğunu taşıyorum eger o da tasiyorsa hani bi ihtimal ona göre dikkatli olurum diye bakıyorum. Yoksa cok onemli degil. Sonucta kalp herkeste var. Iki gonul bir olunca samanlik seyran olur demisler. Kalpler bir olunca her turlu zorlugun ustesinden gelinir. Giybet olmuyordur umarim Şu an eski nişanlınizi konusmak istemem. Ama görüşümü belirteyim kotu konusmadan. Kabahatin cogu babada. Kızına guzel nasihatler vermesi gerekiyordu. Eee o vermemiş kiz kardesimin de manevi seylere onem vermesi gerekirdi. Uzuldum acikcasi. Gerçekten üzücü bir durum. Nişanı da kiz yapar diye biliyorum. Giden 120 bin lira olsun o geri gelir ama Allah korusun belki yuva kursaydiniz hic geri gelmeyecek manevi kayıplarıniz olabilirdi. Zor zamandan gecmişsiniz belki o kardesim de pisman olmustur. Ofkeniz ve nefretiniz varsa söndürmeye bakin derim. Ona da dua edin bazi seylerin kiymetini anlasin, mutlu olsun. Siz de kalbinize gore bir kisiyle yuva kurarsiniz insaAllah. Boyle bir olaya üzüldüm tabiki ama insaniz sonucta her zman yanlışımız hatamiz olacak her ne kadar istemesek de. Olmazsa nasil Allah a boyun egip bagislanma dileyip kullugumuzu hatirlariz ki. Bunlar da istemesek de oluyor. O kardesim de mutlu olur insaAllah siz de.
Soran+1 yılDemek boylesi hayırlıymiş. Ama ben de olsam boyle yapardim. Benim kuzenimin dedesi ölmüştü gelin tarafi illa da düğün isteriz dediler yoksa bu is olmaz dediler dugun yaptılar 10 günlük cenaze ustune. Ben kuzenimin yerinde olsam evlenmezdim. Ne kadar seversem seveyim. O geldi Şu an aklima. Bence siz de dogru bir tercih yaptiniz. Şu an tek yapmaniz gereken ona hayir duasi etmek. Napalim imtihan dünyası.
Ay cok uzun konustum😅
Kendime gelecek olursam ben Allahtan baska kimseye boyun eğmem. Onun sevgisinden baska bir sevgiye de deli gibi talip degilim. O sevsin beni yeter. Kaldi ki mutsuz bir yuvam olursa da insaAllah olmaz.(amin) Ben hakkimi kimde olsa alirim. Herkese kafa tutan biriyim o yuzden bana bise olmaz. Erkek kötülük edecekse benim de elim armut toplamiyor. Hakkından gelirim bana yanlış yapamaz. Minnos bir kediyim ama koca patili kaplan olduğum zmanlar da var- +1 yıl
Çok güzel emek vererek yazmışsınız öncelikle bu güzel sohbetiniz için zaman ayırıp yazdığınız düşünceleriniz için teşekkür ederim teselli oldunuz zaten biteli 6 ay oldu geçti geçti, herşeyin hayırlısı olsun zararın neresinden dönersek kârdır aynen, düşünceleriniz çok olgunca olgun bir kadınsın umarım platonik olarak aşık oldugun yengeç burcu da duygularına hakim olabilen anlayışlı biridir, bana kalırsa bir oğlak kadınıyla maddi sorunlar yaşamış olsam da, babası yüzünden ayrılmış olsam da oğlak kadını gerçekten güzel seven bir kadındır namusunu karakterini iyi bilir yanlış yapmaz yanlışa da yer vermez ciddi kadındır ciddi erkek sever. Ben kendi hayatımdan örnek verdim sende ilerde maddi olarak düşüncelerin değişirse bu sohbetimiz aklına gelsin ve karşındakine asla maddi konuda baskı yapma lütfen. Oda yengeç burcu ve neler çekeceğini tahmin edebilirim. Oğlak burcu olduğun için özellikle maddi konudan giriyorum kafanda maddi konuları cozersen zaten yazdığın yazıdan da belli maddi konuları bu şekilde aşıp sevdiğine de destek olursan ki yengeç burcu sevmişsin ilgi sevgi aşk dolu o manyak aşık adama hazır ol çok güzel bir ilişkiniz olur deli gibi bir ilişkiniz olur anı dolu aşk dolu sevgi dolu bir ilişkiniz olacak. Yengecin sana olan çapkınlığı seni baştan çıkaracak. Duygularını içinde tutan dışarı göstermeyen birisin ama o içindeki hazineyi çıkartır duygusal olduğu için. İnşAllah mutlu olursun olursunuz. Teşekkür ederim.
Soran+1 yılTeşekkür ederim ayni özen sizde de var. Sağolun vakit ayırdınız zman kıymetli bir sey. O duygularini cok belli ediyor bence ama bu zmanda guvenecek insan az o yuzden korkuyorum. Basi yerde yürüyor sokakta. Ona baktığımı gorunce gülüyor bu bana biraz sacma geldi diyorum komik mi buluyor benimle dalga mi geciyor ne gülüyor bu cocuk. Bi de her karşılaştığımızda gozumun içine bakar. Ben bakamiyorum utaniyorum. 2 sn falan anca bakarim. O çekmiyor gözlerini ve bu durum beni korkutuyor. Onun haricinde baska şeyler de var da simdi uzamasin diye yazmiyorum. Ben ona yuz vermedim çünkü mesafeli biriyim elin cocugu sonucta onun icin deli olsam da dışımdan hic oyle gorunmuyor. Onu ne kadar sevdigimi kelimeler ile ifade edemem ama sonucta el çocuğu ve bana nasip olacağı da belli degil. Her ne kadar nasip olacagina canı gönülden inansam da. Başkasının eşi olma ihtimali olan birine oyle uzun uzun bakamam. Benim de bir ağırlığım var.
Soran+1 yılAmin. Duaniz icin de ayrica teşekkür ederim. Siz de mutlu olsun.😊
Soran+1 yılNe bakışması ya bakamiyorum çocuğa. Çaktırmadan bakiym diyorum yakalaniyorum. Deli midir nedir zaten gülmesi sinir ediyor beni. Niye guluyor sizce?
Soran+1 yılDeli midir nedir ona dedim size degil
- +1 yıl
Gülmesi sinir ediyor diyorsun ya bak bir önemli bilgi vereyim, oğlak boğa başak burçları kendileri kahkaha atar güler fakat karşısındaki insanın gülmesini itici bulurlar bu önemli bir bilgidir. Gülmesi sana itici gelmesin o huyundan vazgeç bence çünkü artniyeti yoktur olduğundan gülmez yengeç yani aşk adamı güler eğlenir sever romantik aşıktır bırak gülsün gülmesinde mutluluk ara.
Soran+1 yılben cok espri yaparım kendim dahil her seyle dalga gecerim. Ama durduk yere elin cocuguna bakip gülmüyorum. Ortada bise yok somucta ben elin kızıyım niye gülüyorsun bana bakip deli misin diyesim geliyor. Ama kalbim sevdiginden oyle yapiyor diyor😄🥰 insaAllah oyledir. O cok duygusal birisi bence ve utangac birisi. Yuzu kızarıyor guzel çocuğumun 🥰 O hallerine hastayim neyse🫣 Ama utangacya gelemiyor etrafımda dolaniyor ama gelemiyor. Ben ekledim onu Soysal medyada n yazmadi ama ben de yazmadim.
Soran+1 yılAlacam o oğlani baska ihtimal yok.😄 Burayi okuyorsa soyluyorum bir daha. Boncuk gözlüm alacam seni az kaldi.😁🥰
Soran+1 yılBilir diye düşünüyorum bakalim. Ben onu almaya niyetliyim hayirliysa Allah verir. Cok dua ettim. Imkanim olsa omzuma vurur kaçırırım valla oyle seviyorum onu da neyse.😆
900 kisiyi takip ediyor 60 tanesi kiz nasil sence? Guvenebilir miyim?- +1 yıl
Olur güvenebilirsin şimdi kefil gibi olmak istemem tanı huyunu husunu öğren hemen bağlanma konuş sohbet et yavaş yavaş olur ilerde. Yaz bişeyler bakalım nasıl bir insanmış buraya anlattığım gibi mi yoksa farklı mı şimdi yükselenini de bilmiyorum oğlak boğa başaksa duygusal olmaz terazi ikizler kovaysa hafif sıkılgan ve konuşmayı sempatikliği seven biri olabilir koç aslan yaysa kibirli olabilir.
Soran+1 yılburçlari bu kadar onemsememelisiniz bence. O da benim gibi herkese sıcak değil. Burnu biraz havada ben de oyleyim. Şu an gozetliyorum bakalim. Ters bi hareketi olursa silcem. Mini etekli bi kizin fotoğrafını beğenmişti. Söyleyince fotograf gozumun onune geliyor. Kan beynime sıcrıyor. Takip ettigi kizlara bakiyorum. Ben onu ekledigimden beri begeniyor mu diye. Gozum üstünde. Onu deli gibi sevdigim dogru ama sokakta basi yerde yürüyüp
tenhalarda yaramazlik yapan birisinin pesinden kosamam. Bagrima taş basar yoluma bakarim. Kizlari uzaktan takip ediyorum.
Soran+1 yılTeşekkür ederim iyi akşamlar.
erkeklerin kızlara güveni yok ki, red yerim diye kaale bile almıyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılbizim size guvenimiz olduğunu kim soyledi
+1 yılSenin için adım tabi, ama onun için olmayabilir. Tanıdık ekledi demiştir o da olabilir
05 Yorumla
Soran+1 yılgozleri seviyorum diyor ben sakladim onu sevdigimi. Simdi patladim sıkıntıdan ekledim.
- +1 yıl
İyi yapmışsın bekle gör izle yazmıyorsa adım atmiyorsa denedim enazinda. Diyip zaman kaybetmezsin
Soran+1 yılo yuzden ekledim zaten. Teşekkür ederim. Ama anlamış olması lazim oylesine eklemedigimi
- +1 yıl
Bunu bilemezki
Soran+1 yılnasil bilemez gozumun icine icine bakan, bana bakinca gülen cocugu ne için eklemiş olabilirim. Hislerinin karşılığınin olduğunu anlasin diye ekledim
- İnternet & Teknoloji konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılYoo değil. Sosyal medya ile bunun Ne alakası var
00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 620 cevap paylaştı. Bu karşındakinin amacına göre değişir..
08 Yorumla
Soran+1 yılnasil yani amacina gore ben onu ekledim
Soran+1 yılbeni görünce yuzu gülen, her karsilasitigimizda gözümün icine bakan bir beyefendi bu
Soran+1 yılbence de oyle. Bekliyorum bakalim.
Soran+1 yılamin sagolun teşekkür ederim. Bi duanizi alirim😊
+1 yıltanıdık değilse aklına gelmez bile
013 Yorumla
Soran+1 yılTanıdık birisi
- +1 yıl
tanıdıksa mesaj atmasını sağla story falan at bak bakalım bakıyor yazıyor muu
Soran+1 yılhikayelerimi görüyor ama yazmıyor
- +1 yıl
dikkatini çekmiyor demek ki
Soran+1 yılkendimi paylasmiyorum manzara fotoğrafı söz falan paylasiyorum
- +1 yıl
o story atıyorsa sen mesaj atmayı dene
Soran+1 yılo hic paylasim yapmıyor ki yapsa da yazmiycam inat degil mi
- +1 yıl
ayyy atma ulan şiştim ben😄 şans diliyorum sana beğendiklerin avcuna düşsün gökten😄😄
Soran+1 yılistemiyorum baskasini ben onu ıstiyorum
- +1 yıl
daha fazla adım atmalısın inatın zamanı değil istersen 500 dolara bu konuda eğitm verebilirim
Soran+1 yıldelirdin mi zar zor ekledim zaten utaniyorum. O niye atmıyor sinir sey
- +1 yıl
ya manifest yapıcan sana mesaj atmasını sağla bir şekilde işte
Soran+1 yılbilmiyorm bakiym ne olacak bekliycem
- İnternet & Teknoloji konusunda 389 cevap paylaştı.
+1 yılKişiden kişiye değişir
016 Yorumla
Soran+1 yılnasil ya. Daha ne yapmam gerekiyor yeter bu kadar.
- +1 yıl
Bi insanın peşinden çok koşarsan kendi ihtibarindan düşünürsün ağır olmak lazim
Soran+1 yılben yuz vermiyordum sonra onun sevgisinden emin olunca ekledim kötü mu yaptim
- +1 yıl
Karşılık alırsan tabiki iyi yapmisindir her insan mutlu olmayi hakediyor çünkü
Soran+1 yılgozleri seviyor diyor ama utangac bi cocuk yazmiyor ben yazmasini bekledim yazmiyor ben de yazmiyorum. Oyle duruyor. Hikayelerimi goruyor o kadar.
- +1 yıl
Bi kere yaz bakalim ne. olacak ki
Soran+1 yılyazmiycam inat degil mi
- +1 yıl
Sen bilirisin yazma 😂😂😂
Soran+1 yılHer seyi ben mi yapiym ya. Tamm yuvayi diş kuş yapar da o da bi çalı odun bise getirsin. Yeter yoruldum
- +1 yıl
😀😀😀 ozaman bekle sende inşallah yazar
Soran+1 yılinsaAllah. Sinirlendim kapısına dayancam o olacak
- +1 yıl
Git dayan ozaman sende 😀😀😀gel lan kollarima diye kucagina al götür eve
Soran+1 yılboyu cok uzun yoksa sırtlar kaçırırdim
- +1 yıl
Taksi ye at sende
Soran+1 yılcok komik
- +1 yıl
Aynen
+1 yılEvet oda bir adım kullanıyorsa tabi
00 YorumlaEksiden görüp başlık açmayın artık.
00 Yorumla
+1 yılGünümüzde adım sayılıyor.
00 YorumlaSayilir
01 Yorumla
Soran+1 yıldaha napmam gerekiyor
+1 yılkesinlikle
09 Yorumla
Soran+1 yılsana katilan az kisi var
- +1 yıl
kimsenin bana katılmasına gerek yok benim için bu bir adım gerisi önemli değil
Soran+1 yılben de ayni kafadayim da bakma sıkıntıdan buraya yazdim işte.
- +1 yıl
peki berbaer konuşalım mı anlaşılan aynı kafadayız
Soran+1 yılyaşın dogru mu
- +1 yıl
evet
Soran+1 yılxperim yetmiyor mesaja
- +1 yıl
?
Soran+1 yılattim
+1 yılekledin kabulde ederse tam tüm adımları geçtin
07 Yorumla
Soran+1 yılkabul edip geri takip yapti
- +1 yıl
oooo tam öyle ise 😂
Soran+1 yıldalga geciyorsun dimi
- +1 yıl
hayır tabiki ciddi söylüyorum neden eklesin ki yoksa
Soran+1 yılne bileyim ben neden ekledi. Bilmiyorum gozleri seviyorum diyor hal hareketleri de oyle. Beni gorunce yuzu gülüyor. Surekli gozumun icine bakiyor ama baska bi adim attigi yok.
- +1 yıl
Allah Allah cesaretlendir biraz atar belki adım
Soran+1 yılutangaç bu çocuk
+1 yılPek değil
01 Yorumla
Soran+1 yılneden ya daha napiym bence bu kadarı yeter
- İnternet & Teknoloji konusunda 952 cevap paylaştı.
+1 yıllevel atlatır:)
017 Yorumla
Soran+1 yılanca dalga gec
- +1 yıl
ya çok gereksiz bi düşünce bi hoşlanma varsa merhaba demek zor değil
Soran+1 yıltamm zor degilse o yazsin o zman
- +1 yıl
çekiniyodur
Soran+1 yılbenim cekinme ihtimalim yok mu
- +1 yıl
süre uzuyosa sen cesaret et
Soran+1 yılinadım tuttu bi kere
- +1 yıl
ozaman bekle:)
Soran+1 yılanca bekliyorum baska bise yaptığım yok.
- +1 yıl
:))
Soran+1 yılgülmekten baska napiyorsunuz siz o da guluyor bana bakıp sinirimi bozuyor
- +1 yıl
git tut kafasını aslanım derdin ne konuşmak istiyonmu istemiyon mu de:)
Soran+1 yılneden gülüyor sizce gıcık oluyorum ya
- +1 yıl
yazık hasta heralde:)
Soran+1 yılne hastasi
- +1 yıl
ruh:)
Soran+1 yılsen benimle dalga geciyorsun
+1 yıldeğil
00 Yorumla
+1 yıladım adımdır :D
00 Yorumla
+1 yılhayır
00 YorumlaLove olmuyor bence o
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılAdımdır net bu
00 Yorumla
+1 yılSaçma bence
00 Yorumla
+1 yılÖyle.
00 YorumlaErgence
00 Yorumla
+1 yılEveet bir adım
00 Yorumla
+1 yılEvet, adım adımdır.