Bence fotograf çekmekten sosyal medyaya reklam yapmaktan anı, aşkı yaşayamıyor çoğu insan.

Bence fotograf çekmekten sosyal medyaya reklam yapmaktan anı, aşkı yaşayamıyor çoğu insan.

Hayır hatta ben öyle insanlar sanıyorum ki sosyal medyada birbirine mi ettiyeler üzüp süslü fotoğraflar yapıp aşkını ilan eden Ama gerçek hayatta birbiriyle anlaşamayıp tekme tokat kavga eden öyle insanlar tanıyorum ki sosyal medyanın yanıltıcı bir tarafı olduğunu buradan görüyorum.
Zaten böyle insanlara tahammül edemiyorum bana göre insanın en azından özeli olması gerekir, ama şimdiki insanlara bakıyorsunuz nereden baksanız yatak odasında yaşadıklarına varana kadar sosyal medyada paylaşma boyutuna giriyorlar, ben bunları hiçbir şekilde doğru bulmuyorum.
Tamam sosyal medyayı kullanabilirsiniz sayfalar takip edebilirsiniz eşiniz dostunuz varsa sohbet edebilirsiniz ama nasıl söyleyeyim şöyle güzel bir fotoğraf olur paylaşırsınız manzara fotoğraf olarak paylaşırsınız yani sosyal medya kullanmanın da bir adabı var, insanlar resmen her şeyini ortaya döküyor.
Aşk kavuşamayanlar için aşk oluyor. Kavuşunca aşk varsa bile ömrü en fazla 3 yıl sürüyor. Aşka inanmıyorum çünkü en büyük aşkla evlenen çiftler bile bir birine en fazla 3 bilemedim 5 sana dayanamıyor. Tartışma ve kavgalar başlıyor, kavuşamayanlar aşkı yaşıyor, kavuşunca sihir bozuluyor.
👏
Eic için şimdiden teşekkür ediyorum o zaman 😎😎
Hayır yansıtmıyor tabi ki de.. çoğu ergen ilişkisi zaten başkalarına sırf göstermek için sevgili oluyorlar iki de bir ayrılıp barışıyorlar.. ve öyle göründüğü gibi mutlu da değiller bazıları ayda 1 falan görüyorlardır birbirlerini.. samimi bulmam
Evlilerde de var bu durum barış ama çok mutlu gibi görünüp evde birbirlerine bıçak çekiyorlar 😂
😂 evde yüzlerine bakmıyorlardır.. çoğu kişi eşinden ilgi ve iltifat bile almıyor zaten ama sorsan evliyim mutluyum derler.. hatta onu geçtim burada soruda bile tek dünyam çocuğum ya da tek dünyam kendim diyenler var ama evliler.. 🤦♀️
Halbuki yalan😂
Açıklama kısmı o kadar doğru ki. Aynı zamanda herkesi kıskandırma çabasına da girerler. Mutluymuş gibi gözüküyorlar ama sonra bir bakarsın ayrılıyorlar. İnsanlar da şaşırıyor çok mutluydular, ne oluyor diye. İlişki bu kadar çok açık yaşanmamalı.
Cevap
19Cevap
Alayı feyk kanks. Evli olup birbirlerine öldürecek raddeye gelip kavga eden çiftlerin ben içeride arkadaşımı sakinleştirirken diğerinin diğer oda da sanki dünyanın en mutlu çiftleriymiş gibi paylaşım yaptıklarına defalarca şahit oldum.
Kesinlikle bahsettiğim tam olarak bu
Özellikle kadınlarda çok fazla fotoğraf çekmekten ne yapıyorsa paylaşmaktan anda hiç olmuyor. Amacı sadece birilerine mutlu olduğunu göstermeye çalışmak gibi bir var olma mücadelesi gibi geliyor. O yüzdende ne samimi ne de gerçekçi buluyorum
Gerçeğini yaşayıp gösterdiğim de insanlar o ayarda yasayamayip kıskandığı için show sananlar olmuştu
Gerçekti diyorsun yani
Gerçeği benden dinlemeyip kendi kuruntularina kulak asıp çevresinde kaybolanlar yalan oldular
Hayırlısı diyelim
Diyecek bir şey yok. Yalan olana güvenmeyen bir yapım var sağlık olsun. Herkes yoluna
Çokta dert etme bence olur öyle yoluna bakmak lazım
Aynen dert etmeye değecek durum değil
Asla yansıtmıyor. Sosyal medyada gösterdikleri ile normalde yaşadıkları tezat..
Kesinlikle katılıyorum
Cogu yalan. Ozel olarak aralarinin kotu oldugunu bildigim neredeyse bosanacak kisiler bile bir fotograflar atiyor bir yorumlar yapiyorlar 😀Sanirsin Leyla ile Mecnun...
hayır , gerçek aşk reklama ihtiyac duymaz yani beraberken çok mutlu çiftler ay her anımızı fotoğraflayalım da cemi cümlesine afişe edelim demezler kısaca anı yaşarlar birlikte
Yaa bıraksınlar bu işleri. Hiç bir şey hayal ettikleri gibi olmayınca anca sosyal medyadan sahte mutlu pozlarıyla kendilerini tatmin etmeye çalışıyorlar.
Gerçeği yansıtmıyor, çünkü paylaşılan fotoğraflar bile planlı şekilde yapılıyor, oysaki gerçekler plansızlığa dayanıyor..
Sosyal medya dışında her şey yaşanıyordur.. sosyal medya içinde aşk yaşanması bana saçma geliyor
Aşk. sosyal. medya da anca gırgır takılma olur onun harici özel yerinde yaşamalıdır ki anlamını yitirmesin
Lan gerçek olsa reklamını yapma ihtiyacı mı duyardı?
Reel olmayan hiç bir ilişki gerçeği yansıtmıyor
Bilmiyorum ama paylaşmayı tercih etmem. Benim özelim
Kesinlikle haklısın 👍
Bunu en iyi onlar bulur
Hayır hiç yansıtmıyor
Sosyal medyadakilerin cogu yalan
sanmıyorum gösteriş sırf
Sosyal medya ilizyondur.
Hayır
Bazıları evet
Hayir
Aaa Elizabeth Bennet