Sosyal medyada aşk yaşanmaz. Fakat ama lakin, sosyal medyadan tanıştığın ve arkadaş olarak gördüğün biri ile ileride reel hayatta fikirlerin değişebilir şekillenebilir, bunlar olacak şeylerdir. Sonuçta bir şekilde olacaksa bir şekilde nerede tanıştığının önemi kalmıyor. Bu arada sitede çok gördüğümüz bir arkadaş burdan tanıştığı biriyle sevgili oldu ve şok oldum. 😂 Kendisiyle bu konuları falan konuşmadım ama süreç nasıl oldu merak ettim açıkçası.
Yaşamıştım da uzun zamandır yaşamıyorum. Son zamanlarda kimsenin sosyal medyaya güveni kalmadı, eskisi gibi kız bulamıyorum sosyal medyada 😄 eskiden mesaja cevab verirlerdi şimdi görüldü bile atmiyorlar 😊😆😅
Aşkların en güzeli günümüzde sanal aşklar, sen bilmiyor musun yoksa😂 Leyla ile Mecnun, Kerem ile Aslı... ve daha niceleri sosyal medya aşkları yanında halt etmişler 😂
🌝 yaşanmaz tabii ki bu da soru mu? Yaşayanların da aklını karışlarım👈👈👈 görmeden etmeden olur mu asla asla olmaz. Kokusunu almadığın birini nasıl sever insan? Ya da gözüyle görmediğini inanmıyorum hele hele de burdan biri pufff yani aşırı yalan ve dolan. Buradan birinin kendini seveceğini inanan biri de canımsın tekidir👈👈👈 vah vah o kişinin haline acıdım
Sosyal medya da yaşanmaz, sosyal medya tanışmaya aracılık eder sadece. Bazıları 4-5 yıl muhabbet ettikten sonra görüşmeye karar veriyor bazılarına 2 hafta yetiyor.
Ciddide olsa farketmez ki yani onu sanaldan tanıyamazsın kendimizi kandırmayalım sanalda her iki tarafta kendini anlattığı gösterdiği kadardır ama gerçek hayattta onu tamamen görebilirsin her yanıyla
Nasip. Allah nasibi nerden verir bilemeyiz. Twitter da iş bulan bile gördüm. Adamın biri konfeksiyon atölyesinde kalifiye personel bulamadığından bahsetmişti bir bayanda ben tecrübeliyim iş arıyorum demişti adamda gel konuşalım dedi. Ameller niyetlere göredir.
dini butun birisi dğeilim bu lafı daima saçma buldum :D ibadetleirmi yaparım ama bilmeden veya bazende olsa bilerek gunaha giriyoruz nede olsa :D benim ilişki yuaşamama sebebim ilkim ve tekim olsun
bukonuda bozualcğaımı sanmıyorum reis :D yakışıklı birisi değilim :D genelde böyle işleri saçma bulduğum için. D bazen de tek öleceğime inandığım için sakinim sanırım :)
rabbim nefsimize düşürmesin en başta ölümü suyrekli düşünuyorum hayatımıda güzelce yaşıyorum :) haram dalmadan tabiki ama evlilik ilişki vs noktasında umitsizim ondan dedim
:D haklısn ama olmuyor bu konuda en azından umitsizliği atamıyorum :) geri butun knulrda olumlu bir insanım :) demekki bende böyle olmalyım deyip kapatıyorm konuyu kafanı şişirmeyeyim teşekkürler dinlediğin için <3
Sosyal medyada tanıştığım kişiyle 3 senedir beraberiz ve toplasan 6 7 kere görüştük ve iki hafta sonra inşaallah sözümüz var. Demekki neymiş yaşanıyormuş.
Ben Kürt asilliyim Ailesi istemedi Malsesef insanlar Kürt diyince vatan hayrını olarak görüyor oysaki Çanakkale şehitlerine yatanların yarısının Kürt olduğunu unutuyorlar...
Ben her milletten o şeyin içinde olduğunu düşünüyorum Her memleketin iyiside var kötüsü de düşünceler öyle olmasin yeterki böyle düşünen insanla xaten yapamazdinda
valla sabah bı asık oluyor gıbı hıssettım ama sımdı bulamıyorum :D : d yasanmıyormus test edıldı ve kalp kırıldı yıllık dozumuzu aldık anlıcan uzak dur sosyyal medyadan :D