Benım fare. 🤮 su an yagmur yagıyo ve bahceye yıne fare gelmesınden korkuyorum borulardan mı gelıyo blmıyorum ama ölü sekılde bhcede hep uzaklasması ıcın ne yapmalıyım
yılan abi yılan cocukluggumda ayağıma dolanmıştı o gündür ne zaman yılan görsem kitlenir kalırım oldugum yerde takla attgım bile oldu fil görsem bukadar korkmam
Ilk basta suratım canım ıfademı alıyo dusunuyom sonra uzerıne ortsem kokar hastalık yayılıy dıyorum sansıma o gun komsu cktı dısarı ona syledm kurekle aldı attı nasıl kaldırdı bılmıyorum ama bırde alaycı bı tavırla normalmıs gbı onlarn yasam alanı yer demezmı camı acamıyorum eve gırmesın dye bıde arı yemıs uzerı cok korkunctu unutamıyorum hala gormeseydım keske:(((
Kopekden korkmam severım ama fare cıdden olmaması gereken bı hayvan cok korkuyorm eve gırse naparm dıye erkekde yok benı koruycak tek basına yasamak zor:(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
yılan abi yılan cocukluggumda ayağıma dolanmıştı o gündür ne zaman yılan görsem kitlenir kalırım oldugum yerde takla attgım bile oldu fil görsem bukadar korkmam
Yaaa fareden korkulur mu cok tatli oluyorlar tabi buyuk olanlari bi tik korkunc
@Justiceee7 sen korkmaz mısın D:
ben elimle besliodum onları yemek paylaştıgımız cok oldu . d
@ismailmemis97 cidden mi ısırırlar diye bi tık korkuyorum aslinda ama yavru olanlari o kadar tatli ki goruyorum videolarda
yok la ısırmazlar ürkek onlar
İğrenc kız mıkrop onlar
yok ayol değiller
Ya bilmiyorum bana cok sevimli geliyorlar
Simsegin cakmasi , kullaklikla geziyorum. Lambalar acik 😶
kapali bi alanda tutsak kalmak...
Yalnızlık ve sonunda ölümüme neden olamak
Evlen abi
Gel hadi
Ani oldu 😂
He herkes senin gibi
Gorunce ne yapiyon
Ilk basta suratım canım ıfademı alıyo dusunuyom sonra uzerıne ortsem kokar hastalık yayılıy dıyorum sansıma o gun komsu cktı dısarı ona syledm kurekle aldı attı nasıl kaldırdı bılmıyorum ama bırde alaycı bı tavırla normalmıs gbı onlarn yasam alanı yer demezmı camı acamıyorum eve gırmesın dye bıde arı yemıs uzerı cok korkunctu unutamıyorum hala gormeseydım keske:(((
fare ne alaka nerdesin köy mü
Bahcelı ev hayır koy degıl
Sıkıntı yaa fare öldür
Kelebekleri özellikle küçük olanları sevmem
fare ve köpek
Kopekden korkmam severım ama fare cıdden olmaması gereken bı hayvan cok korkuyorm eve gırse naparm dıye erkekde yok benı koruycak tek basına yasamak zor:(
Geldi süpürge al indir kafasına
Kurekle dahı alamam onu hemen camasır suyu sırkeyle yıkadım orayı resmen korkulu ruyaydı
yağmurla fare ne alaka mk
Yagmurda cıkıyo mk farelerı herhalde gıderlerden mı cıkıyo anlamadım tek yasıyorum bıde esım de yok korkuyorum koklerı kurusun.
Hemofobi.🇯🇵♦️
Neden geksinki
Kedi lazım
Var bahcede dolu galıba onlar oldurup atıyo onu secıcı olmus kedıler bıle ymıyolar oynayıp atıyolar