İnternet & Teknoloji Telefonuma müzik indireceğim, internetsiz dinlemelik hangi siteden/uygulamadan indirmeliyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor hiç müzik yok 0 şu an tel. bir 50 müzik indirip dışarda internetim yokken dinleme için Güncellemeler+1 yıl açıklayıcı bir şekilde yazarsanız sevinirim reklamsız yer Telefonuma müzik indireceğim, internetsiz dinlemelik hangi siteden/uygulamadan indirmeliyim? Cevapla Telefon Soruları İnternet Soruları Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Domatezlitantuni Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Snaptube (Android) içindir. Mağazada olmaz apk kurun 0 5 Yorumla Soran +1 yıl anlamadım? ne işe yarar bu? Yorumla Domatezlitantuni +1 yıl Youtube dahil sitelerden video ve mp3 indirebilirsiniz Yorumla Domatezlitantuni +1 yıl Bir numaradır Yorumla Soran +1 yıl ne numarası Yorumla Domatezlitantuni +1 yıl Yani kaliteli programdir alanında bir numara Yorumla
tarihmeleği101 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Myt. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl reklam çıkıyormuş? müzik indirmek için mi yoksa inince yine MYT den dinliyoruz müzikleri ve reklam çıkıyor mu? Yorumla tarihmeleği101 +1 yıl İnterneti kapatırsanız reklam çıkmaz Yorumla
TraPol Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Myt müzik 0 3 Yorumla Soran +1 yıl orada reklamçıkıyormuş sürekli ve müzik indirmek için değil internetten dinlemek içinmiş Yorumla TraPol +1 yıl Yoo kullanıyorum. Gayet güzel. Beğendiğini indir. İstediğin zaman dinle. Reklamdan rahatsız isen de üyelik slnya da direk YouTube dan üyelik al. Yorumla Soran +1 yıl yani indirince o uygulamaya mı iniyor reklam çıkacak habire o zaman? üyeliik falan almıycam soruma iyi bakın ücretsiz internetsiz dinlemek için dedim reklamsız ve? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Snaptube (Android) içindir. Mağazada olmaz apk kurun
anlamadım? ne işe yarar bu?
Youtube dahil sitelerden video ve mp3 indirebilirsiniz
Bir numaradır
ne numarası
Yani kaliteli programdir alanında bir numara
Myt.
reklam çıkıyormuş? müzik indirmek için mi yoksa inince yine MYT den dinliyoruz müzikleri ve reklam çıkıyor mu?
İnterneti kapatırsanız reklam çıkmaz
Myt müzik
orada reklamçıkıyormuş sürekli ve müzik indirmek için değil internetten dinlemek içinmiş
Yoo kullanıyorum. Gayet güzel. Beğendiğini indir. İstediğin zaman dinle. Reklamdan rahatsız isen de üyelik slnya da direk YouTube dan üyelik al.
yani indirince o uygulamaya mı iniyor reklam çıkacak habire o zaman? üyeliik falan almıycam soruma iyi bakın ücretsiz internetsiz dinlemek için dedim reklamsız ve?