İnternet & Teknoloji 2 ay iPhone için önerebileceğiniz, internetsiz müzik dinleyebileceğim bir uygulama var mı? Lisbeth_salander Takip Et Bilge Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 One uygulamasını kullanıyordum çok memnundum sonra müzik indirmeme başladı anlamadım sebebini de iPhone için önerebileceğiniz, internetsiz müzik dinleyebileceğim bir uygulama var mı? Cevapla 3 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 2 ay Kendi müzik progrmaı var zaten. Başka programa ne gerek var. Yükleyeceksin telefonuna müzikleri, açacak ve dinleyeceksin. 0 2 Yorumla Lisbeth_salander 2 ay İnternet gerekiyor yine Yorumla RaistlinMajere_ 2 ay Farkındaysan telefonuna müzikleri yüklüyorsun diyorum. Takıyorsun USB kablosunu bilgisayara, ITunnes ile müzikleri eşitliyorsun ve müzikler telefonuna yüklenmiş oluyor. Açıyorsun ve dinliyorsun sonra. Yorumla
olbios_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 945 cevap paylaştı. iphonenin kendi müzik uygulaması. önce indireceksin sonra dinliceksin indirmeden internetsiz dinleyemezsin :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kendi müzik progrmaı var zaten. Başka programa ne gerek var. Yükleyeceksin telefonuna müzikleri, açacak ve dinleyeceksin.
İnternet gerekiyor yine
Farkındaysan telefonuna müzikleri yüklüyorsun diyorum. Takıyorsun USB kablosunu bilgisayara, ITunnes ile müzikleri eşitliyorsun ve müzikler telefonuna yüklenmiş oluyor. Açıyorsun ve dinliyorsun sonra.
iphonenin kendi müzik uygulaması. önce indireceksin sonra dinliceksin indirmeden internetsiz dinleyemezsin :D
50 tl verip spotify alsana kızım