Pc Windows 10 nasıl hızlandırılır YouTubedeki herşeyi yaptım herkes aynısını söylüyor detaya bakınız? bilgisayardan anlayan var mı?

• Hızlandırma diyorum herkes aynı yöntemden bahsediyor. Hepsini denedim.
  • Trojen virüs mü bilmiyorum ama bilgisayarım çok iyiydi. Temizleyip ram falan yüklemiştik. Bir oyun indirdim. Silinmedi, cmd falan açıldı. Bende sıfırladım. Ama, kasmalar yine mevcut tabii... Format atmayı bilmiyordum aradan baya zaman geçti falan işte bende yeni öğrendim 1 hafta önce falan format attım. Ancak eskisi kadar hızlı değil. Eski kasmalar var bilgisayarciya götürmeden önceki kasmalar var yani. Feci kasmıyor ama yine rahatsız ediyor sinir ediyor arada google yanıt vermiyor.
  • Aft TuneUp var bende virüs programı onu çalıştırıyorum, sorun yakalıyor, temizletiyorum, aradan zaman geçiyor tekrar yapıyorum ve tekrar sorun çıkıyor neden?
  • Bilgisayarcidan aldığımız gibi hızlı olsun istiyorum. Bilgisayardan anlayanlar yardımcı olabilir mi lütfen...
Pc Windows 10 nasıl hızlandırılır YouTubedeki herşeyi yaptım herkes aynısını söylüyor detaya bakınız? bilgisayardan anlayan var mı?