bir tane program vardı ram temizleme için ama kimse önermiyor daha çok yavaşlatıyor
Soran
+1 yıl
Valla bilmiyorum çok fazla seçenek var pekde ilgendiğim bir konu değil tamam anlıyorum ama en alta inemem o kadar iyi değilim bu konuda Bakıcam artık duruma göre
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ram almak
Agam çok pahalı ya uçmuş fiyatlar aslında ilk olarak aklıma gelen oydu benimde ama nafile
Aga bende de aynı sorun var benim ram de eski aklıma o geldi direk
Boş dosyaları falan temizledim yine aynı PC’de doğru düzgün uygulama yok oyunu geçtim bile
Arka planda gereksiz bir şey varsa program gibi onları temizle ya da açılışta bir şey başlıyorsa otomatik onları kapatmayı dene bro
Denedim disk 100 kullanılıyor ne yaparsam yapayım düşüremedim
Çok fazla uğraştım aslında düşüyor ama pc kapatılıp açıldıktan sonra yine aynı oluyor
bir tane program vardı ram temizleme için ama kimse önermiyor daha çok yavaşlatıyor
Valla bilmiyorum çok fazla seçenek var pekde ilgendiğim bir konu değil tamam anlıyorum ama en alta inemem o kadar iyi değilim bu konuda Bakıcam artık duruma göre
Şunu deneyebilirsin www.instagram.com/.../?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Aklımda bunuda yapıcam
SSD yoksa SSD'ye geç.
Başlangıçta çalışan tüm uygulamaları devre dışı bırak görev yöneticisinde
Deniyorum hemen
Arka planda çalışan programları kapat (Microsoft hizmetleri dışındaki) Sistem yapılandırmasından
Denedim bir iki tık güzel oldu saol
Güvenlik duvarını ve Windows Update i de devre dışı bırak
Gereksiz Windows Hizmetleri Kapatma
akpurcek.net/gereksiz-windows-hizmetleri-kapatma/
Eyw saol :)
Yebi pc
Tamam pc" kötü ama yüksek performans donanımlı cihaz istemiyorum sadece basit kavramları açsa yeteri kadar verim alsam yeterli
Bu pc seninse, ihtiyacin yoktur zaten
Değil görsel için kullandım
Yenilemek