PC çok ağırlaştı
Bilgisayarımı nasıl hızlandırırım? ne yapmamı önerirsiniz?
Bilgisayarımı nasıl hızlandırırım? ne yapmamı önerirsiniz?
Selam :)
Öncelikle cihazının indirilenler geçmişini vs. gibi birçok fazlalık olan şeyleri silmelisin. Bunun için sana yardımcı olacak bir uygulama linkini bırakıyorum. Cihazındaki gereksiz uygulamaları denetim masasından sildikten sonra, Clean Masteruygulamasını cihazına indirip cihaz temizliği yap.
Daha sonra güncel olmayan sürücüleri güncellemen gerekiyor. Bunun için, driver boosteruygulamasını indirip cihazını tarat ve güncel olmayan sürücüleri güncelleştir.
Son olarak, cihazının içi toz kapladıysa bilgisayar fanı görevini iyi yapamadığı için işlemci ısınır ve pc yavaşlar. Cihazını kendi başına ya da bilen bir arkadaşının yardımıyla temizle.
Teşekkürler <3
clean master ile temizledim şimdi bir sürü dosya buldu silersem sıkıntı yaratır mı?
Şu şekilde;
https://www.hizliresim.com/14hhjz6
pardon
resimag. com/p1/990dad8677d6. png
bilgisayarda gerekli dosyalarım silinmez değil mi?
Peki, temizliyorum o halde
temizle dedim şu an korkuyorum :/
Temizleme tamamlandı şu an
İndirime tamamlandı
Driver Booster 8.5 FREE
Driver Booster 8.5 FREE
Driver Booster 8.5.0.496
freelicensekey.org/.../ bu siteye girip aşağıda key'lerden seçip, yanlış hatırlamıyorsam sağ alt kısımdaki anahtar emojisine tıklayıp o alana yapıştırın. Pro sürümüne yükseltmeye çalışın
Antivirüs programı engel oluyor sayfaya ulaşamıyorum
resimag. com/p1/1d60cf886d02. png nerede dediğiniz anahtar
antivirüs programı izin vermiyor engelliyor sayfaları
siz buraya bir kaç key yazsanız?
bulamıyorum :(
olmadı maalesef
Başka bir kod girdim şu an pro oldu 128 gün
Evet tamamlandı şu an Advanced SystemCare uygulamasını indirmemi öneri , indirmeli miyim?
İndiriliyor şu an :)
uzun zamandır böyle yaa
Tabii;
Intel (R) Atom (TM) CPU N2100 @ 1.60GHZ 1.60 GHZ - RAM 2,00
32 Bit işletim sistemi
Evet ders için kullanıyor kardeşim.
SystemCare tarama yaptım
resimag. com/p1/72b4b551f429. png
tamam :)
çok yavaş temizliyor
windows sürümünü nasıl yükseltirim peki?
şu an windows 7 kurulu pc de
anladım, peki bir şey daha sorabilir miyim?
resimag. com/p1/f7d220f9d06b. png şunun anlamı nedir acaba?
RAM ı temizle yazıo
resimag. com/p1/4e87566a3625. png
Düzelt butonuna tıklamalı mıyım sence?
Tamam, teşekkür ederim yordum seni sorularımla ayrıca güzel bilgilerin için çok çok teşekkür ederim.
Çok ilgiliydin bu konuda sağ ol, hep sana danışmak isterim doğrusu :)
Harikaa, o zaman yakın zamanda görüşmek üzere :)
Cevap
7Cevap
Eskiden daha hızlıydı diyorsan bi format attırman lazım. Ama yok hep yavaştı diyorsan ssd taktırman lazım
SDD harddisk ve Ram takviyesiyle hızlanır
Bilgisayarına uygun SSD Harddisk almalısın internet üzerinden ve uygun ram de almalısın. Sonrasında bilgisayarını açacaksın ve takacaksın aldıklarını. Sıfırdan Windows kuracaksın biraz uğraştırıcı. Bilgisayarcıya götürsen daha iyi olur
laptop mu masaüstü mü?
bilgisayarın iç fanlarını temizlettirip ssd disk taktırırsan ve birde format attırırsan ( formatı bilmiyorsan tüm her şeyin silinmesi ve bilgisayarın rahatlamasıdır) bunları yaptırırsan hızlanır ve rahatlar
Format attır
bilmiyorum nasıl atılır?
Format at
Yenisini alarak :))
Format at
Format atmayı bilmiyorum nasıl atılır?
İnternetten bakabilirsin
ssd takmalısın
Cpu nu düzgün kullan
nasıl?
İslemci ve ekran kartını güncel tut masaüstü nde fazla klasör dosya bırakma bilgisiyarı iyi soğut bilgisiyar'ın eskiyse görüntü ayarlardan dengeli veya kalite den performansa al ayarları
Masaüstü ekran fotosunu tek renk yap siyah daha iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?