Bu soruyu soran binlerce kişi gördüm ama gerçekten ihtiyacım var. İhtiyacım olan rakam onların ki gibi yüksek değil ve yemin ederim onların ki gibi amacım yok. Nasıl bulabilirim para? Birinden borç alsam zamanında veremezsem başıma bela olur mu
Güncellemeler
+1 yıl
Bu cinsellik için yazanlar allah korkusu barındırmıyor musunuz içinizde? İleride sizin çocuklarınızda bu duruma düşmesi ve çocuklarınızın karşısına sizin gibilerin çıkması dileğiyle.
Gerçekten paraya ihtiyacım var nasıl bulabilirim lütfen?
Açıktan ikinci üniversiteye kayıt yaptırmak istiyorum. Elimde 1150 liraya yakın para var 1800e tamamlayıp harcı yatırmam gerek 500 ya da 400 lira bulsam yemin ederim ki öderim geri her türlü icrayı açın ödemezsem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
o kadar paraya kimse başına bela olmaz. ama o parayı verene kadar da senden cinsel şeyler isteyebilirler
Gidip annelerinden istesinler o cinsel şeyleri. Anneleri yardım eder. Terbiyesiz ahlaksızlar
Neden ne kadar lazım
Açıktan ikinci üniversiteye kayıt yaptırmak istiyorum. Elimde 1150 liraya yakın para var 1800e tamamlayıp harcı yatırmam gerek 500 ya da 400 lira bulsam yemin ederim ki öderim geri her türlü icrayı açın ödemezsem
şu an elimden dua harici bir şey gelmiyor yarın ola hayrola diyelim. Rabbim yardımcınız olsun 💐
Bi ulaşırsanız yarın duruma göre döneyim size
Olur tabi
Ettım
Ne kadar ki elimden gelicek bir şey ise
400 500 yemin ederim ki bana süre tanıdığınız müddetçe geri veririm
Ne kadar ihtiyaçin var
400
ne alacaksın
Üniversite harç yatıracağım