Arkadaşlar telefonumu suya düşürdüm 7 gündür hiç bir sıkıntısı yok iPhone 13 kullanıyorum şu an tel sapasağlam bir şey olur mu?

Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar telefonumu suya düşürdüm 7 gündür hiç bir sıkıntısı yok iPhone 13 kullanıyorum sadece siyah bir resimde garip garip siyah lekeler oluyor ama ana ekranı açtığımda hiç bir sıkıntısı yok şu an telefon sapasağlam bir şey olur mu 1 buçuk hafta önce düşürdüm suya
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar telefonumu suya düşürdüm 7 gündür hiç bir sıkıntısı yok iPhone 13 kullanıyorum sadece siyah bir resimde garip garip siyah lekeler oluyor ama ana ekranı açtığımda hiç bir sıkıntısı yok şu an telefon sapasağlam bir şey olur mu 1 buçuk hafta önce düşürdüm suya bişey olur mu söyleyin lütfen masraf çıkarmak istemiyorum ama bir şey olacağınıda düşünmüyorum çünkü ben geçen hafta telefonumu suya düşürdüm ve bozuldu 2 saatte ama bu sefer telefonu saniyesinde çıkardım kuruladım bir şey olur mu
Arkadaşlar telefonumu suya düşürdüm 7 gündür hiç bir sıkıntısı yok iPhone 13 kullanıyorum şu an tel sapasağlam bir şey olur mu?