İnternet & Teknoloji Telefon da internet hız testi yapıyorum 27 Mbps çıkıyor bilgisayar da yapıyorum 12 Mbps çıkıyor sizce neden bilgisayar da düşük? Nisa993737 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Aynı anda hem telefondan hem Bilgisayar dan hız testi yapıyorum telefon 35 mbps Bilgisayar 12 Mbps Telefon da internet hız testi yapıyorum 27 Mbps çıkıyor bilgisayar da yapıyorum 12 Mbps çıkıyor sizce neden bilgisayar da düşük? Cevapla Bilgisayar Soruları Telefon Soruları İnternet Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. Wifi de hızlar değişkendir ama kalite farkı da var tabi. Bir tane wifi adaptörü ya da yeni bir wifi kartı alabilirsin 0 0 Yorumla
TrueDarkness Takip Et Master Yaş: 42 , eic 72% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 328 cevap paylaştı. İkisi de wifi üzerinde mi? Yoksa bilgisayar kabloyla mı bağlı modeme? 0 2 Yorumla Nisa993737 +1 yıl İkisi de wifi Yorumla TrueDarkness +1 yıl O zaman birisi modeme 5ghz bağlıdır dieri 2.4 Yorumla
Orcnnn Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Modeme 5g kanalından bağlıysan ve başka odadaysan, arada duvar filan varsa hız düşer. 0 1 Yorumla Nisa993737 +1 yıl 2.4 GHz de bağlıyım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 2.4 ghz ile bağlanıyor bilgisayarın eski mi 0 14 Yorumla Nisa993737 +1 yıl Yok yeni sayılır daha 1 yıl oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman modeminde sorun var Yorumla Nisa993737 +1 yıl Modem de yeni fiber modem Yorumla Nisa993737 +1 yıl 2.4 GHz de bağlı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Modeme yakınlaştır bilgisayarı öyle test yapsana 5 ghz uzaktan tam çekemez Yorumla Nisa993737 +1 yıl Tamam şimdi deneyeceğim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dene bakalım merak ettim Yorumla Nisa993737 +1 yıl Tam modemin yanında test ettim 13mbs çıktı telefon 37 falan sizce neden böyle başka bir sorun mu var ayar falan mı yapmak gerek çok anlamıyorum da Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilgisayar acaba 5 ghz bağlanmıyor mu Yorumla Nisa993737 +1 yıl İki tane çıkıyor biri 5ghz biri 2.4 GHz ben 2.4 e bağlıyım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 5 ghz olanı bağlanır mısın Canik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Canım* Yorumla Nisa993737 +1 yıl Tamam bağlanıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne oldu sonuç Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bilgisayarın wireless kartı iyi değildir. 0 4 Yorumla Nisa993737 +1 yıl Önceden böyle bir sorun yoktu ama yeni oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum fazla parametre var. Yorumla Nisa993737 +1 yıl İnternet hızını yükselteceğim çözüm olarak sizce anında yükselir mi hız yoksa ekip mi gelmesi gerek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anında yükselir. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Wifi de hızlar değişkendir ama kalite farkı da var tabi. Bir tane wifi adaptörü ya da yeni bir wifi kartı alabilirsin
İkisi de wifi üzerinde mi? Yoksa bilgisayar kabloyla mı bağlı modeme?
İkisi de wifi
O zaman birisi modeme 5ghz bağlıdır dieri 2.4
Modeme 5g kanalından bağlıysan ve başka odadaysan, arada duvar filan varsa hız düşer.
2.4 GHz de bağlıyım
2.4 ghz ile bağlanıyor bilgisayarın eski mi
Yok yeni sayılır daha 1 yıl oldu
O zaman modeminde sorun var
Modem de yeni fiber modem
2.4 GHz de bağlı
Modeme yakınlaştır bilgisayarı öyle test yapsana 5 ghz uzaktan tam çekemez
Tamam şimdi deneyeceğim
Dene bakalım merak ettim
Tam modemin yanında test ettim 13mbs çıktı telefon 37 falan sizce neden böyle başka bir sorun mu var ayar falan mı yapmak gerek çok anlamıyorum da
Bilgisayar acaba 5 ghz bağlanmıyor mu
İki tane çıkıyor biri 5ghz biri 2.4 GHz ben
2.4 e bağlıyım
5 ghz olanı bağlanır mısın Canik
Canım*
Tamam bağlanıyorum
Ne oldu sonuç
Bilgisayarın wireless kartı iyi değildir.
Önceden böyle bir sorun yoktu ama yeni oldu
Bilmiyorum fazla parametre var.
İnternet hızını yükselteceğim çözüm olarak sizce anında yükselir mi hız yoksa ekip mi gelmesi gerek
Anında yükselir.