internet hızı kaç yazmalı 54,0mb/sn diyor ama çok yavaş film izleyemiyorum
Cevabın nedir?
- İnternet & Teknoloji konusunda 944 cevap paylaştı.
+1 yılHızın normal gözüküyor. Normalde İnternet paketi satın alırken 25 mbps ye kadar gibi terimler görürsün. Bu şuanlama gelir İnternet hızın 25mbps ye kadar ulaşabilir demektir. Takibi bunun yanında bu hıza ulaşmak için evinizin Santrale olan uzaklığıda söz konusudur. Ne kadar yakınsanız hız o kadar yüksek olacaktır. Bence hızınızda bir sorun yok
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
60 lira verip 16 mps 1 de uplod alıyorum ve 150 gb kotam dolsa bile hızım en fazla 13e falan düşüyor ki onda bile film falan indiririm bence değişir büyük hata.
16 YorumlaHangi paket bu? superonline düşünüyorum ben
Benim ki Turknet onu da tavsiye etmem aynı kötü internet pek farkı yok. En iyisi Turknet eğer varsa ya da kablo tv Turkcell'den uzak durmamalısın bence. Superonline de öyle diyorlar ama sözleşmek için deneme yapacağım de hemen taahhüt yapma.
Bir de o ping modem ile senin pc telefon arasındaki noktadır o çok dolmuş modem ısınmış biraz çek fişten soğusun. Ping 50 falan olmalı. Bağlantı sorunun varBenim pc yok herkes telden giriyor bilmiyorum brn turkcelle güvrniyorummayrıca söyle bir avantajım var 3 faturalı 1 normal hattımız var tüm cihaz alısverislrrimizi de turkcellden yaparız onun için arayıp hatlarımı kapatcam dryince hemrn ilgilenip hediye veriyolar filan onun için bir sorun olsa hemen çözdürürüm
yok çözümde sunuyolar tabiki ama memnun etmek için hediye de veriyolar
bu arada yavaslayınca yapcağım
+1 yılGenelde kullandığın internet, servis sağlayıcı şirketin belirttiğinin yarısı kadardır.
04 Yorumla- +1 yıl
Örnek TTNet 8 Mb diyor ama gerçek 4-5 Mb, Türknet 16 Mb diyor ama gerçek 7-8 Mb tır.
- +1 yıl
türknet kullanıyorum en kötü 14 mb test bile ettirdim.)
- +1 yıl
@cengover05 servisin kendi ifadesi bu. Sen nasıl test yaptın bilmiyorum.. Ben de türknet kullanıyorum.
- +1 yıl
14 mb internette hız testleri var ttnetin kendi sitesinde de 16 mb 7 8 mb olamaz anladın çok büyük fark o 8m 5 6 anlarımda dediğin yanlış
+1 yılo 54 bant genişliği hızın değil :D
112 Yorumla
Soran+1 yılhızın karşısında bu yazıyordu da
- +1 yıl
hız 54 mb/sn olsaydı o filmi 1 kere izleyene kadar 54 cihazda aynanda izlerdin
- +1 yıl
bak sana anlatayım bu açtığın pencere senin bilgisayarının sahip olduğu donanımın penceresi. yani bu hız senin bilgisayarının kullanabileceği son hız. ama senin bağlandığın internetin hızı bu değil.
Soran+1 yılpeki internetin hızını nerden görebilirim
- +1 yıl
internetin hızını bilgisayarında bir yerden göremezsin...
ancak www.hizinitestet.com gibi hız testi yapan internet sitelerinden öğrenebilirsin.
Soran+1 yılçok teşekkür ederim :) cahillik işte :P
Soran+1 yılindirme hızı 4,72 mbps
upload hızı 0,61Mbps
normal mi?- +1 yıl
eh işte normale yakın
benimki 7.9 - 0.9 mesela
Soran+1 yılbu smile adsl 1 haftadır yavaş film izleyemiyorum
- +1 yıl
hız kotasını doldurmuş olabilirsin veya hattın kaldırmıyor diye düşürmüş olabilirler
VEYA bir başkası şifreni kırmış kullanıyor olabilir )) - +1 yıl
vay be Avea'dan yavaş internet yapmışlar :D
müşteri hizmetlerini bir ara. AKK dolmuş olsa bile filmde takılmaması lazım.
Soran+1 yılİnternetim sinirsiz kotasiz internet ve dolduracak kadar bisey yapmıyorum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
53Cevap
Bu tabloda diyor ki, "En fazla indirme hızın 900 kb yani HD videoları izleyebilecek kadar hızlı. Fakat internete nereden bağlanıyorsan artık en yakın sunucumuzdan bile modemin bize geç cevap veriyor."
İnternetin kullanılmayan bir zamanında bir daha denemeni tavsiye ederim.06 Yorumla- +1 yıl
Ankaranın göbeğindeyim 😄 ayrıca söyle bir şey var hattımda turkcell kullanıuorum daha önce internet paylasımını acıp 4 5 kişiylr aynı anda neti kullanmıs biriyim ve nette en ufak bir fark olmadı bu zamana kadar su veriden bir kere bile netin yavasladığını hatırlamıyorum devletin kısıtlamaları hariç bence bunlar bizi kazıklıyor pcde yok evde kim kim kullanıp bitirsin neti? herkes telden giriyor
- +1 yıl
Telefona verilen internet hizmeti başka, internet sağlayıcının verdiği hizmet başka. Sen 2G'den 4.5G'ye geçip hızına hız katabiliyorsun ama modeme verilen internet hızı sabit. 4.5G'de saniyede 10 mb indiriyorsan, TTNET'in sağladığı internet ile ne kadar zorlarsan zorla, 1.6 mb indirirsin, kotayı aşarsan en fazla 300 kb indirmeye başlarsın.
Taahhütname imzaladıysan ve 2 seneyi geçmeden iptal ettirmeyi düşünürsen senden o kalan ayların parasını isterler. - +1 yıl
Biliyorum ama az kaldı bitmesine zaten herkese kötülüyorum markayı bunu birde kelime oyunlarıyla vermşler babama vaatedilen yok daha da biz hızını yükselttik ilk bağlatıldı 1 gün sonra babama naptın sen bana sormadan iğrenc bu net dedim yanında mal gibi tivibu verdiler 1 ay sonra kanalların yarısını aldılar oysa sözlrsmede o kanaların sureli olduğundan bahsetmediler bile turktelekom tamamen vasat ve düzenbaz bir kuruluş reklamlarda dizilerin tekrarını izlerken yarıda kesiliyor diye ilanda yapsalar keske ya da tivibunun bazı zamanlar açılmadığını filan
- +1 yıl
Türk Telekom bir yere fiber döşemiyorsa diğer internet sağlayıcıları da oraya fiber döşeyemiyor. Bu yüzden Turkcell ile çok fazla tartışma yaşadı. Bu durum hiçbir zaman değişmedi, değişmeyecek. Sömürmeye yönelik internet veriliyor bize. Bulgaristan 20 euroya kotasız, hızlı internet veriyor. Burada 80 liraya insan gibi internet kullanamıyoruz.
- +1 yıl
Aynen ama birisi amerikada 3 mbps net kullanıyormus forumda öyle yazmıs bu arada pahalı olsun tamam ama yeterki kaliteli olsun ben nasanın internetinden istemiyorumki sadece muziği bile 5 dakikada indiren bir net istemiyorum 😄 genelde uygulama indirirken mobil veri kullanırım
+1 yılspeedtest. com gibi sitelerden internet hızını 4-5 farklı zaman aralığında test etmeni öneririm.
kbps yi mbite çevirmek için 1024 e bölmen yeterli.
modem eski falan da olsa takma, 3-5 senelik modemler bile 50mbit hızı destekleyebilir. etiketinde 54 mbps yazıyormuş zaten.00 YorumlaTtnet gibi allahin cezasi bir net daha yok. Superonline ve 25 mps hiz en iyisi. Ttnette 16 mhps diyik hizi yükseltmiyorlar, ekstradan yükseltme ücreti aliyorlar halbuki a? aldiğin pakette hiz 16 mhps olarak size ittiriliyor. Kaldi ki 16 dan fazlasi yok. Superonline 25 mhps cikiyor. Onu al.
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnternet hızı hepimiz için çok önemli bir etken haline geldi. Artık sınırsız internet kullanımının yaygınlaşması ile birlikte belirleyici etken olarak internet hızı dikkate alınır hale geldi. Sizde internetinizin hızını test etmelisiniz. Bunun için size
sitesini tavsiye ediyorum. Çok doğru sonuçlar sağlıyor.00 Yorumla
+1 yılyani fena sayilmaz. 100 megabytlik bir dosyayi 2.5 dak falan indiriyorsun. 1 gigabyste 25 dak falan. avrupada bu hiza gülerler :-) 40 mbps benim internet. ;-)
04 Yorumla
Gizli Sorano hıza nasıl ulaşıyorsun
valla ona ben ulasmiyorum, onu o sekilde bagliyorlar yani.
Gizli Sorançok açıklayıcı oldu ya sağol
yani hizini senin bagli oldugun operatör belirliyor
modemin adsl+2 destekliyorsa 24mbps kadar destekliyor anlamına gelmektedir
senin modem 16mbps destekliyordur cünkü 11mbps görmüş ordan anladım
sorun ttnetde ya az veriyor ya da alt yapın yetersiz01 Yorumla
+1 yılAvea jet ,türkcell vınn gibi 3 g modem kullanma . Ttnet veya super onlinedan al neti sana tavsiyem 20 mbit alman hem hizli ev icin ideal 50 veya 100 mbit gereksiz bunlari ust duzey.sirketler kullanir
02 YorumlaCok onemli isler yapmiyorsan 10-20 arasi mbit kullan, 50-100mbit gereksiz . Tavsiye 20 mbit
Superonline alabilirsin. su anda Türkiye'de popüler olan 20mbit hızında bir seçenek sunmakta. bu saniyede 2mb ile indirme hızı yakalayabilirsin anlamına geliyor.
02 Yorumla50-100mbit demek, 5-10mb arası değişen saniyedeki download hızı anlamına geliyor, 7-10mbit ise 700kb-1mb arası değişen saniyedeki download hızı anlamına geliyor. oradaki servis sağlayıcıları hakkında bir bilgim yok, önce verilen hıza, daha sonra şikayet sayısına (kesilmeler oluyor v.b.) ve ardından da fiyat farkına bakarım ben alırken. bu yardımcı olur sana umarım.
o ping sabitse eve gelen kabloya bir balta at gelip yenilesinler düzelmesse bir balta daha ben öyle yaptım düzeldi
21 Yorumla- +1 yıl
nasıl sabitse
indirme hızım 20mb / s o yüzden hiç sıkıntım yok aynı anda 10 gb lık 2-3 oyunu indirebiliyorum toplam 1 saat sürüyor
00 Yorumla
+1 yılTurkiyede nasil bilmiyom
Benim evde ama 15 mBits var ve herseye yetiyo cok hizli
Video da oynatiyo en guzel hizla super01 Yorumla- +1 yıl
Ve mb yok yani hani sinirsiz internet
Sonradan anladim mb dedigini brm mbit sandim
Mb olarak ben cok dizi falan takip ettigim icjn bana 4 gb anca yetiy
+1 yılValla bizim de aynı perişan oluyos bazı günler bacım :D
14 Yorumla- +1 yıl
Valla ya lanet okuyorum hep superonline geccem
- +1 yıl
Geçen gün annemi aramışlar annem de dediklerini bile anlamadım diyor 1 sene daha sözleşme yapmışlar şaka gibi kurtulamıyoruz da :D
- +1 yıl
valla mı 😄 bizimkinin 1 yılı kaldı galiba :/ sonra grlsin turkcell turkceli tehttitte ediyorum hemen hediye veriyor
- +1 yıl
:D :D :D
İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. ping 500 ms
download 9
berbat olacak tüm rakamsal değerlere sahip21 Yorumla- +1 yıl
aynen bnde karsılastırma yaptım iğrenc
+1 yılDüşük tabi. Ya zaten Ttnet sıkıntılı Bide siber saldırılar oluyomuş Ülkemize Ondan dahada yavaşş..
12 Yorumla- +1 yıl
İtler ya haram olsun paramız superonline geccem onları tehtit edip hediye alıyorum 4 hat var 3ü faturalı turkcell arayıp diyorum hepsini kapattırcam diye hemen hediye veriyolar gecen ay faturalarıimdirdiler
- +1 yıl
Hepsi şerefsiz ya y edrm.
+1 yıl80 gayme ama hız 16 32 bilemeyiz 16 olsa bile takılmadan girmesi gerekiyor 😃😃
13 Yorumla- +1 yıl
yok youtube girmiyo ankarann gmbegindeyiz birde
- +1 yıl
Sizde sıkıntı o zaman 😂
Yoksa rahat girer - +1 yıl
İyide bundan önceaynı evde aynı telefonlarla doping adls kullandık jet gibiydi
uydu net ve 1 mgbt hız ile internet kullanıcısı mısın
10 Yorumla
+1 yılOldukça düşük
Fiber mi yoksa DSL mi?
Fiber ise bir ara derim.
Dsl ise normal.02 Yorumla
Gizli Soran+1 yıldsl
- +1 yıl
O zaman normal
8 ya da 16 mbs veriyorlar zaten. Altyapın o kadar kaldırıyor demek ki
+1 yılindirme hızı 13.0 yükleme hızı ise 0.7 normal mi sizce hızlı mı
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 411 cevap paylaştı. kötü, çok gıcık bir hız. adil kullanım kotası çarpmış gibi☺
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Adamaı kahreden bir hız sabaha kadar indiremezsin istediğini.
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. 16 mbit bağlantın varsa normal şu an aldığın hız modemlik bir durum yok.
01 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 3,7b cevap paylaştı. modem eski değiştirmelisin. benim hızım da 22 ya da 23 çıkıyor? hangi paketi kullanıyorsun internette?
05 Yorumla8 lik olsa başkan 11 i göremessin zaten 16lık internet hızın :) modemi değiştirirsen hızın değişmez. modemi değiştirip internet paketini değiştirirsen hızında yükselir. şahsen ben 16 mbit lik kullanıyordum acıkcası yetmiyor bana bende modemi değiştirdim ardından 35 mbslk nete geçtim şu an kafam rahat :)))
bant genişliği veya bağlantı hızı ama ideal olarak sıkıntısız olması için 8 mb/bs güzel bir seçim download da filanda çok sıkıntı olmaz
00 Yorumlaabla yemin ederim bana göre süper senin ki 9 benim ki 3 ve halen kötü diyenler var
114 Yorumla- +1 yıl
youtube girmedikten sonra napayım yav aşırı yavas valla
- +1 yıl
Oo kaçkere yaptık düzeliyo sonra yine arıyoz hız sınırını aşmıssınız diyo ulan paketin yenilendiği ilk gün bile yavas oluyor sanki pcde oyun oynuyoruz halbuki evde pc bile yok herkes telden giriyo 😄
- +1 yıl
Ediyoz bunlara işlemiyo superonline geciyim hele
- +1 yıl
superonline gecince omları tehtit edip hediye alırım 4 hattımız var 3ü faturalı aylık 500ü geciyo ödediğimiz para hemrn arayıp hepsini iptal ettircem diyorum hediye veriyolar
- +1 yıl
Evet ama bunkarında her yerde kötü reklamını yapıyorum
- +1 yıl
neresi orası ttnet doping adsl kullandım onu dene harika
- +1 yıl
Üzüldüm adına genc ama konus baska vardır ttnette o kadar kötü değil
İnternet & Teknoloji konusunda 329 cevap paylaştı. kaç kişi kullandığına bağlı o hızlar bölününce bir anlamı kalmıyor
116 YorumlaTivibu 4 tane de telefondan kullanıyoruz
benim net var hattımda turkcellin sınıfa acardım 4 5 kişi kullanan kullanana suna bak süperonline gecceö
Bende net çok 6 gb ayrıca turkcellin hediyeleri bitmiyor bir ara 11 gb hediye verdi birde sınırsızdı o zamanki netim hatta bir arkadasa bu sınırsızda netim bittide Şu an hızı baya düşük dedim bu mu düşük bu aveanın en hızlı neti demişti 😄
Bence hala aynı halamın netten kullandım gecen ben hayatımda öyle bir hız görmedim Allah evlerden ırak 😄 vatsapa giremedik kuzenimle ben turkcellin iki netinide kullandım 10 tlelikte kullandım 40 tlrlikte tek fark biri daha hızlı bitiyor
Benimki 4.5g pek fark yok ama turkcell çok iyi dene sonra aveanınki internet mi diyeceksin 😄 1 saniye de uygulama indirmişliği var
Pahalı ama değiyor benim arkadas babasından gizli turkcelle gecmiş babası o gün youtube girince telde çocupa bu net ne hızlı bu kadar demiş 😄 vodafoneydi o chorema girmedi bir kere telefon oda benden alırdı neti okulda 😄
Haha vallahizmet versinler yeterr ölümüne savunurm 😄 net önemli
Yeni de pakete gectim gnc paketi 😄 al kullanda sonra turkcelle gec aveanınki de internet mi deyip 😄 beni turkcellde işe alsalar baya satıs yaparım
+1 yılVınnn lazım bana da ya da platinium 10 gb ye geçecem sen ne kullanıyon
01 Yorumla
Gizli SoranKaçmaz 2 GB 30 tlye 1000 SMS 500 dk 2 GB internet
+1 yıladamlar ucmus
00 Yorumlatabiki turkcell süperonline al derim bunlara katlanma ttnet ten bok internet yok
02 Yorumla- +1 yıl
evet onu düşünüyorumm
İnternet & Teknoloji konusunda 610 cevap paylaştı. , kotu tabi, net kullanıp kazıklanmamak mumkun degil bu memlekette
13 Yorumla- +1 yıl
valla turkcell çok iyi hemennona geccem
- +1 yıl
Ben hattımda kullanıyorum valla ona güvenerek alacağım hattımdaki neyi ha ri kaaa başka bir şey demiyorum 😄
+1 yılbenim neti olcmedim ama 7 gb lik seyi 56 saate yukluyo
00 YorumlaArkadaşlar:
İndirme hızı:5.1 mbps
Yükleme hızı:0.7 mbps
Normal mi?00 Yorumlaİadere eder de o ping ile hiç bişe olmaz
10 Yorumla
+1 yılBenim ki 75 mbps geliyo az...
00 Yorumla
+1 yılYalnızca sen kullanacaksan iyi ama pingin çok.
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılÖyle aşırı bir beklentim yok zaten günlük girmek için, ayrıca evet tek kullanıyorum
- +1 yıl
O zaman yeterli.
+1 yılBenim 72 mb diye görünüyor ki bence yavaş hala.
03 Yorumlabizim okuldaki akıllı tahtada 1 gb yazıyo ne diyosun :D
Oha :D
onu bilmiyorum bilgisayarcı falan ayarlamıştır belki de neyse evde ben neden böyle sorun yaşıyorum ya? nasıl düzeltebilirm modem den mi kaynaklı acaba yoksa başka bişey mi
Şu an hızın çokta fena değil.
00 YorumlaHız testi yaptığında 54mbps mi yazıyor?
00 YorumlaFena sayılmaz, ama harika değil :)
12 Yorumla- +1 yıl
bence fena 😄
Veririz tabi niye vermeyelim bilgi
10 Yorumla
+1 yılbenim 10kb saniye başına :((
00 Yorumla80 lıraya kötü net kanks
11 Yorumla- +1 yıl
aynen iğrenc bncede superonline olcam
+1 yıltr ortalamasındab iyi
00 YorumlaBen telefonu pcye bağlayınca 497,5 MB yazıyo
00 Yorumla
+1 yıl150 yi aşma yoksa radar var evine ceza gelir :D